Otteluseuranta (TPS)

  • 471 360
  • 5 085
Tila
Viestiketju on suljettu.

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Muuten hieno ilta mutta Tappara kusi pelinsä lopussa tasapeliksi ja se kusi mun pitkävedon. Mutta olen tyytyväinen Tepsin voittoon, yritteliästä kiekkoa on hieno katsoa synkän kauden jälkeen!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tuota, mitä ihmettä on tapahtunut? Edeleen veskarin panos voittoon on puolustuspäässä se suurin seivi. Mutta että saadaan maaleja aikaiseksi. Tämä on erittäin posia.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Jatkoaika.com voisi välillä kirjoittaa vaikka että tps pelasi helvetin hyvän jääkiekko ottelun. Tuntuu negaa tippuvan harvase päivä, mutta kun on posin paikka nii journalistit on hiljokseen.

Juurikin näin.
Eilisestä Tepsin pelistä ei löydy raporttia, mutta Wirtasen omasta maalista saatiin kuitenkin väännetty juttu.
 

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
Itse odotin jutun perusteella, että vei molarin kahville ja laitto läheltä ylös. En tiedä, mitä oikeasti yritti, mutta oliko tarkotus siivota kiekko vaan nopeesti kulmaan maalin edestä. Jos ei tiennyt mitä selän takana oli niin ihan hyvä ratkasuidea.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tänään onkin sitten erittäin mielenkiintoinen Taisto Oulussa kun TPS kohtaa Kärpät. Kotijoukkueella on lepoetu mutta toisaalta Tepsi kukisti Tapparan ja Sportinkin siten että edellisenä päivänä oli ollut matsi. Kunto saattaa silti loppua kolmannessa erässä, se edellinen kohtaaminen näiden joukkueiden välillä Turussa on hyvin muistissa.

Periaatteessa tästä ei "tarvita" pinnoja ollenkaan mutta olisihan se hemmetin hienoa jos pistepussi karttuisi tänäänkin.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kertoo paljon itseluottamuksen kasvusta, kun Wirtasen tapaisen mokan jälkeen pystymään nousemaan tasoihin ja voittoon.

Tuon maalin jälkeen suorastaan vitutti katsoa Wirtasta jonka ilmekään ei värähtänyt vaihtopenkillä mutta juuri noin ammattilaiset hoitaa tilanteet. Pää pystyyn ja eteenpäin.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Erikillä 7 torjuntaa ja Annusella 0. Silti tilanne on, mikä on. Voi että, kun meillä tuo puolustus toimisi hieman laadukkaammin.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täytyy kyllä hehkuttaa TPS:n ammattitaitoista skouttausosastoa. Olsson peli peliltä näkymättömämpi, mikä pelkästään hyvä! Ja sit tämä skouttausten helmi, kruunun jalokivi; Källgren!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös