Otteluseuranta (TPS)

  • 471 352
  • 5 085
Tila
Viestiketju on suljettu.

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Jos sinä olet kapteeni ja joukkueen palkkakunkku, niin kai siltä voi jotain vaatia.

Ja sama paska se on oluut suurimman osan tästä kaudesta, ei ainoastaan tässä pelissä.

Yrittäs edes koko ajan

Mitä sitten? Kuka siellä varsinaisesti yllätti positiivisesti? Pärssinen? Tirronen? Sund?
 

Wildhockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boston Bruins
Siis koska Sund on paska, Korpikosken heikkoa suorittamista ei saisi tuoda esille?

Täähän on jo tullu selväks muutaman osalta et Korpeedo(slowmeedoo) ei saa tällä palstalla arvostella negatiivisesti. Vaan meidän kaikkien pitää odottaa rauhassa että hän saa fysiikan kuntoo et jaksaa pelistä toisee, ja sit hän on ratkaseva pelaaja. Vai miten se meni
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Korpikoski on TPS:n joukkueen suurin alisuorittaja.
Järkyttävää, että hänen sopimuksensa jatkuu vielä 4,5 kautta ja maksaa todennäköisesti vielä noin 1,3 miljoonaa euroa.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen kyllä samaa mieltä että Korpedo on suurin alisuorittaja mutta näen silmissäni ne kirjoitukset tänne jos olis mennyt vaikka Lukkoon. Ja ensi kauden tärkein hankinta on pelejä voittava maalivahti, sellaista ei ole muutamaan vuoteen Turun suunnalla näkynyt. Tai on näkynyt mutta vihulaisen paidassa.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Mikä pakko Korpikoskelle oli tehdä 6 vuoden sopimus? Niittymäkeä vedätettiin todella ensiluokkaisella tavalla. Ammattitaidosta ei ollut tietoakaan, kun allekirjoitti tällaisen sopimuksen. Samoin kyllä meni täydelliseen miinan myös Jonne Virtasen kanssa. Kummisedät varmasti kiittävät tällaisia ratkaisuja. Saavat todellakin maksaa tyhjästä kunnolla.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei missään nimessä enää jatkoa Filppulalle. Hänen palkallaan saa kyllä ihan eri tason pelaajan, joka ei vetele selkä suorana suurinta osaa pelistä. Nyt pitää päästä koukkupolvista eroon, jos aiotaan saada urheilullista menestystä.
Jos rehellisiä ollaan niin näinhän se on. Eihän Ilarille löydy enää roolia joukkueesta, kun ei voi pelata vain ylovoimiakaan. Taitotaso vaan on niin huono joukkueessa että Ilunkin väläytykset sykähdyttää suuresti ja sitten kuitenkin vastapainoksi tulee monta surkeaa suoritusta.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Salonen seiskapakkina 13min peliaikaa ja -3. Onneksi Jyväskylä saa nauttia tästä kaverista ensikaudesta alkaen.
Näinhän siinä käy kun tulee liigan kärkipään pelaajia vastaan. Nopeasti kääntyy peli kiekon menetyksen jälkeen ja yks kaks ollaan vauhdilla pakkien välissä tai sivulla menossa maalipaikkaan. Ja meidän pakkien (ja muidenkaan) taso ei vaan riitä näin kauniisti sanottuna joka kerta estämään maalia. No olisihan Tirronen voinut parhaimmillaan ainakin sen maskittoman vedon torjua ja ehkä jonkun toisenkin, mutta ei vaan ollut se ilta.
 

Enjoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ufalla sivussa mm. sellaiset pelaajat kuin Manninen, Hartikainen, Omark ja Soshnikov. Kertoimien mukaan TPS on ainoastaan niukka altavastaaja. Saas nähdä kuinka käy.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Todella kiinnostava turnaus ja järjettömän hyvä meininki verrattuna liigapeleihin ja silti ainakaan jatkoajassa ei minkäänlaista kiimaa nähtävillä.

Turkulaiset on outoja
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Tuntuu että jäällä on ihan eri jengi ku mitä tällä kaudella on nähty.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös