Otteluseuranta, Stanley Cup-finaali, osa 4. LA Kings - NJ Devils

  • 12 746
  • 96
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Tästä lähtee kuluvan NHL-kauden mahdollisesti viimeinen ottelu ja sen seuranta Jatkoajassa. Valitettavasti en itse pysty seuraamaan ottelusta paljoakaan livenä, mutta haetanneeko tuo, jos ja kun viimein Kings voittaa sen pirun pystin? Ja voittaahan se.

Jatkakaa >>>
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
*jatkaa*

Huomisen ohjelma on rakennettu sen mukaan, että yli puolen päivän nukutaan ja asia sovittu emännän kanssa. Juhlatunnelma alkaa olemaan sellaiset 10 cm lattian yläpuolella, mutta katto lähestyy jo!

Tässä on kaksi pelkoa:
1. Devils voittaa ja sitten on valvottava viikon aikana kolmaskin yö.
2. Peli menee jatkoajalle.

Game 3:n perusteella Kings vie selvästi, mutta noinhan se ei mene. Selkä seinää vasten pelaavan Devilsin peli saattaa riippua paljonkin siitä, pääsevätkö alussa johtoon. Toisaalta Kingsilläkin on varaa vielä Game3:sta parantaa.

Tulee hieno kiekkoyö!
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Darryl Sutter ansaitsee Stanley Cupinsa mutta täytyy tässä pelissä toivoa Devilsin voittoa että saadaan vielä lauantaina valvoa näitä. Sykora ratkaisee tämän pelin kun tulee taas mukaan kokoonpanoon?
 

Banjo

Jäsen
Oisko kellään streamia tarjolla? Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, irtisanoin nelonen pro-paketin niin että toukokuu oli viimeinen, ja sieltähän tulee nyt sitten mustaa tuutin täydeltä. Oikein kultainen pelisilmä taas täällä kädessä, voi v-u!

Pelistä sen verran että jos kings häviää, devilsin on voitettava viideskin matsi jotta kings pääsee sitten viimeistään juhlimaan kutospelissä kotihalliin. Mestaruus maistuu aina hyvältä mutta onhan näitä vieraskaukalon mestaruuksia nähty jo tarpeeksi! On hieno katsoa kun joukkue (mikä tahansa) pääsee nostamaan kannua kotihallissaan! No oma veikkaukseni on että ajassa 72.31 kiekko lipuu Anzen luistimesta maaliin, puolen tunnin videotarkastus jonka jälkeen halli räjähtää!
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Tällä kertaa täytyy jättää matsi katsomatta. Toivotaan kuitenkin että aamulla voi herätä hyvin mielin ja ei tarvi vielä ajaa naamakarvoitusta pois, vaan päästään ainakin kertaalleen vielä jännäämään Newarkiin. :)
 

Canucks#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks
Jos Jonathan Quick ei ala yllättäen vuotamaan ja Devils saa jotenkin laitettua 6. vaihdetta pohjaan, niin mestaruus on kyllä Kingsin tänä yönä. Tasasten kahden ekan pelin jälkeen Kings on mielestäni ollut kaikessa Devilsiä edellä ja kaiken lisäksi he ovat saaneet ylivoiman toimimaan.


Sent from my iPad using Tapatalk HD
 
Toivotaan viihdyttävää game 4:sta!

Kingsin voitto olisi plussaa.


Pia Toscano laulamassa kansallislaulua on kyllä loistava veto!
 

Canucks#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks
On ollut kyllä loistavaa, että noi on lähettänyt playoffien ajan GC:stä noita HNIC:n lähetyksiä, ettei ole tarvinnut tyytyä noihin amerikkalaisiin.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Parise jäähylle kolmen minuutin jälkeen.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Kapteenilta viisas ratkaisu.. Uijui kun Devils tekisi maalin, niin tulisi peliin mukavasti sähköä!

edit. Quick on huikea
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Nyt maali itärannikon pojille ni nähdään miten kings pystyy puskemaan =)
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei haittaisi jos NJ voittaisi tänään, saisi unirytmiä pilattuu vielä lisää :) Mutta eiköhän LA hoida homman himaan ja juhlat pystyyn Kalifornian paahtavassa auringossa.

Muuten mielenkiintoinen huomio selostajilta. Jos Kings tämän vie, sen saldo tämän kevään poffeissa olisi 16-2. Se jakaisi Edmonton Oilersin ennätyksen keväältä '88. Tämän päivän lätkässä samoihin lukemiin kuin kultaisella 80-luvulla? Ei paha.

Kuinkas monta kertaa runkkarin jälkeen kahdeksanneksi sijoittunut on voittanut SC?
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ei nämä änärituomaritkaan nyt oikein selkeällä linjalla vedä. Välillä saa vetää miestä poikkarilla nurin ja välillä ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös