Otteluseuranta (SaiPa)

  • 353 219
  • 5 107
Tila
Viestiketju on suljettu.

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Nää uudet kaverit taitaa olla täysiä turisteja...pikkuhurri ei mahdu pelaavaan kokoonpanoon ja Shugg ei saa mitään aikaan...odotin, että Shugg tois tehoja, mutta paskanmarjat...
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tommi Taimi. :D Siinä on kyllä niin perinteinen esimerkki tyhmästä, tyhmännäkösestä ja yksinkertaisesta porilaisesta.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vainio haki hyvin jäähyn Taimelle vielä summerin soitua. SaiPa ei ollut niin surkea mutta yksi onnekas maali ja kaksi isoa virhettä puolustuksessa ja tulos on tämä. Shuggista kyllä näkee että on pelimies mutta tulee sekavaan sapluunaan ja hyvän apinan lisäksi jo ehtinyt selkäänsä saada.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ihan rehellisiä kun ollaan niin tämän erän sekoilut ja yksilövirheet ft. Iso-Mustajärvi eivät ole Teron vika.
Just meinasin kirjottaa, että ei sitä oikein voi Lehterän piikkiin laittaa ettei noista paikoista työkseen kiekkoa pelaava ukko saa sisään. Kolme piti tehdä.
 

Barney

Jäsen
Mieti mitä tuo terhojenkerääjä höpisee Tammisen ikäisenä, kun nytkin juttua riittää. Mikäs se Lehterän kiekkoleijona numero onkaan?
Ei nyt vertailla Teroa ja Tamia. Tero on ainoastaan maailmanmestari, mutta Tami kaatoi aikoinaan yksinään jääkiekko-ottelussa Neuvostoliiton, minkä vuoksi kyseinen maa hajosi sitten vähän myöhemmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös