Otteluseuranta (Pelicans)

  • 275 483
  • 2 858
Tila
Viestiketju on suljettu.

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Vain ja ainoastaa hyvää oppia nuorille pelaajille siitä kuinka pitkä matka on aikuisten peleihin ja mitä se vaatii. Seuralle tietoa siitä ketkä omaa ominaisuuksia olla liigapelaaja ja kenellä ei oikein riitä. Sietokykyä tämä kevät vaatii mutta oikeissa raameissa on arvokastakin sisältöä näissä peleissä.
 

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olen tietoinen kokoonpanoista kyllä. Voisi vaan kuvitella, että meidän tulevaisuuden toivot Hämäläinen, Haatanen, Merelä ja kumppanit saisivat aikaiseksi enemmän kuin 2.5 kutia / erä. Vajaa kolme kutia, terve !

Otetaan nyt kuitenkin realiteetit huomioon, jengi on painanut koko kauden ongelmista toiseen, keski-ikä joukkueessa varmaan 18 ja ilmapiiri tuskin on mikään kummoinen tuon taisteluilmeen kannalta.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Olen aina ihmetellyt mikä Elimäen tekemisissä tai habituksessa on vikana, että häntä "omat" jaksaa jatkuvasti lyödä lyttyyn! Jumalauta, lappu käteen ensi kaudesta ja siinä on ihan ok nelos-vitossentteri joka pystyy stuntaamaan myös pakkeja.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Roope Elimäki ei kuulu voittavan joukkueen pelaajistoon. Sitä ei joku yksittäinen loppukauden suonenveto poista. Toki eipä me kovin paljoa olla viime aikoina voitettu muutenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös