Otteluseuranta (Pelicans)

  • 276 042
  • 2 858
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vastustajien jokainen viivatoimitus tuntuu lipuvan Pelsun maalille asti, meillä se osuu aina ensimmäiseen kärkiblokkaajaan. Ei vaan ymmärrä miten se on noin vaikeaa. Kai sitä on tottunut liian hyvään viime kausina, kun Kousa saanut näyttämään sen niin helpolta.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Toi 5 vs 5 peli on jännää omassa päässä. Tuntuu edelleen että osa pakeista pelaa aluetta ja osa miestä. Siitä tulee noita vapaita miehiä yllättäen jonnekin pisteiden väliin tms. Tässäkin pelissä joku kolme vai neljä sellaista tilannetta ollut ja samasta syystä että yhtäkkiä joku tekee jotain mitä toiset ei odota. Luulin että se on Pynnösen ja Kinnusen ongelma, mutta samaa tekee muutkin nyt.
Onneksi Hari esim puolustaa tunnollisesti siinä missä pitääkin, se pitää Harin kunniaksi sanoa.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Schemerovhan sai alkukaudesta kiekkoa toimitettua hyvällä prosentilla maalille asti ylivoimalla, mikähän lienee syynä, että mies tiputettu yvstä pois? Tuntuu ettei valmennus ole yhtään kartalla ylivoimapelistä, pelaajilla toki osansa. Ei tuolla kiekonliikuttelulla ja seisoskelulla saada mitään aikaiseksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: egar

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tolvanen ottanut kyllä hyviä koppeja, puolustusalueella ollaan ihan suhteellisen hyviä, mutta peli on kyllä muuten melkoista roiskimista puolin sekä toisin.
Ei yhtään viihdyttävää.
Miten esimerkiksi YVllä Saarelainen oli ihan väärällä.kätisyydellä sen toisen kaverin kanssa, vaihtoivat sitten lopussa oikeille puolille yms.

Tuossa Saarelaisen maalissakin, jatkuvasti kun kiekkoa liikutettiin ja viivalta tuli hyvä mahku ampua, niin aina pakki jääty sekunniks ja veti sitten hätärisyötön eteenpäin.
Olikohan sitten tässä vikassa tapauksessa toivola, sillä hänhän sen syöttöpisteenkin sai siitä Saarelaisen maalista.

Onneksi peli on silti vieläkin 0-1 meille, jos me munattais ässät, niin se olisi takuu varmasti iso juttu joukkueelle.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Jos tää on livevedossa, Ässillä on varmaan pienempi kerroin voittoon tällä hetkellä kun Pelsulla, vaikka johdetaan.
 

bar1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paikalliset jengit
Taas meni tähän roiskimiseen kun ei edes yritetä pitää kiekkoa itsellä...
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Taisteluplussat Tanus, Mustonen ja Mankinen.
Tolvanen pelasti. ..ja Ässien tuskainen peli.

Kiitos Pelicans, usko nousi asteen verran.
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kattelin pelin tallenteena joten kommentit vähän myöhässä. Ekana toi oman pään pelaaminen on taas ihan järkyttävää. Onneksi vähän parantui kolmanteen. Lusäksi Jaakolan on pakko olla taas paskana. Ei vittu voi olla noin hidas luistelemaan. Edelleen ja ehkä ton takia tekee entistäkin enemmän virheitä viivassa. Samaa mieltä että Scheme ylivoimaan. Tolvaselta hyvä peli. Kyllä toi huutaa oikeeta valmentajaa tonne penkin taakke laittamaan tohon touhuun rotia
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös