Otteluseuranta Mestis (kausi 2021–2022)

  • 143 574
  • 4 181
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Mitähän tavoitteita Ketterällä on enää tuleville vuosille? Toinen Tripla perään? Liiga on vain haave koska halli ei riitä ja naapuri Saipa on jo Liigassa. Hienoa ja laadukasta työtä Imatralla on tehty, josta muut Mestis joukkueet, myös Kiekko-Pojat, voivat ottaa oppia miten rakentaa kestävät pohjat ja voittaa mestaruuksia vuosi vuoden jälkeen.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Näinhän siinä kävi ja onnittelut Imatralle. Parempi voitti ja Ketterän haaste on ensi vuonna paljon kovempi, kun myös divariin tulee parempia pelaajia. Haaste myös Partasen veljeksille ja Carlolle.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Onnittelut Imatraan ansaitusta mestaruudesta! Tasoero oli niin selkeä, Imatran peleissä jopa räikeä, ettei tarvitse jossitella eikö sen kummempia harmitella. Meillä oli hyvä ykkösviisikko, mutta siihen se jäikin.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Hyvä, että joku pelaa E-Karjalassa edes voittavaa kiekkoa.
Se on juurikin näin. Tällä hetkellä ei edes (väliaikaisesti) muista, että Liigassakin pelaa (taapertaa, valitettavasti) joukkue tästä maakunnasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös