Otteluseuranta (Mestis 2018–2019)

  • 140 537
  • 2 385

Oadie

Jäsen
Tiesin että Ketterällä on hyvä joukkue, mutta jollain tavalla tuli yllätyksenä että näin ylivoimainen. Kaarlehtokin vie Pohjanoksa. Tosin ei sinne montaa tilannetta ole tullut.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Sehän tässä kiinnostaa, että lämmitetäänkö Nickerson pelikiellolle kunhan kympiltä vapautuu.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Tiesin että Ketterällä on hyvä joukkue, mutta jollain tavalla tuli yllätyksenä että näin ylivoimainen.

En mä usko että Ketterä mitenkään ylivoimaisesti parempi noista kahdesta on, onpahan vaan ilmeisen paska ilta turkulaisilla taas tänään. TUTO on siitä ihmeellinen joukkue, että mitä tahansa on aina odotettavissa. Tänään mitä todennäköisimmin täydellinen mahalasku, mutta torstaina voidaan silti hyvinkin nähdä miten Ketterä jää täysin jalkoihin. Toki, ihan yhtä hyvin on mahdollista sekin, että TUTO sukeltaa tämän iltaistakin pahemmin.

TUTO on vähän niinkun Forrest Gumpin suklaarasia. Ei toden totta koskaan tiedä mitä saa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ja 5-1. Nyt voidaan harjoitella peluuta ilman maalivaahtia tai kokeilla AV peliä useasti. Tämä oli vain yksi peli.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Aikalisä kun ollaan neljä maalia perässä. Joku voisi olla sitäkin mieltä, että aikalisä olisi voinut olla aiheellinen jo rahtusen aiemmin?
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Peli on sen verran selvä ja aikaa niin paljon jäljellä, että tunteiden räjähtämiselle on valtava potentiaali. Veikkaan, että ilman ulosajoa ei tänään selvitä.
 

Oadie

Jäsen
En mä usko että Ketterä mitenkään ylivoimaisesti parempi noista kahdesta on, onpahan vaan ilmeisen paska ilta turkulaisilla taas tänään.
Kyllä nyt on sen näköistä, että toinen joukkue on yksinkertaisesti niin paljon parempi joka osa-alueella ettei edes huippu-ilta taida riittää. Jäähyboxissa tosin TUTO:n pelurit osaavat istua pelin tasosta riippumatta.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Kausikortit jäälle Turuus sit

Tuskin on kauheasti kortteja heitettäväksi. TUTOn playoffs-kausarit on sen verran rapeasti hinnoiteltu, että tulee melkein väkisin kalliimmaksi kuin irtolippujen ostaminen. Siitä syystä esimerkiksi minulla oli kyllä kausari runkosarjaan, mutta pleijareihin ei. Enkä ihan ainoa ole joka on tehnyt samanlaisen, Elon laskuoppiin perustuvan päätöksen.
 

Oadie

Jäsen
TUTO päässyt hieman peliin kiinni kun Ketterä ymmärrettävästi höllännyt pelaamistaan. On tuo silti niin helvetin vaikean olosta sekametelisoppaa.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kova voitto KeuPalta.

#KeväänJoukkue

No, sarja vasta alussa, mutta tänään ei ollut epäselvää siitä, kumpi oli parempi Lempäälässä.

Jupa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös