Otteluseuranta (Lukko)

  • 550 435
  • 7 789
Tila
Viestiketju on suljettu.

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
On poikaitten paljon kivempi ajella toiselta puolen maata, nyt kun pisteet saatiin mukaan. Edelleen siellä oli muutamia hups-tilanteita, mutta kohtuu ehjä esitys. Ei ollut kaunista, mutta tähän saumaan tuo kakkoerän tehohetki teki gutaa.

Koivistoinen teki hyvin hommia ja pelasi kauden parhaimman pelinsä. Apina heivattiin Venäjän rajalle. Tämän lisäksi mainitsen Reunasen, hyvää rohkeaa kiekollista Tarea, ilman suurempia virheitä. Tätä lisää. Tammelalla oli tänään vaikea peli, monta isoa pahaa menetystä ja pelin väärinlukua.

Aina näistä voitoista herää se pieni, joko, nytkö lähtisi..Tulis jo lauantai.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Taas jännittää mitkä kentälliset Virran lottokone on arponut illan otteluun. Aamujäiltä niitä tuskin on tarpeen käydä vakoilemassa, koska muuttuvat kuitenkin iltaan mennessä.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Taas jännittää mitkä kentälliset Virran lottokone on arponut illan otteluun. Aamujäiltä niitä tuskin on tarpeen käydä vakoilemassa, koska muuttuvat kuitenkin iltaan mennessä.
Ylitalo sekä Ruotsi eivät ole junnujen rosterissa Nykäskylässä. Onni Korkka sen sijaan on. Tässä on pienen pieni mahdollisuus sille, että Elo sekä Sopanen jatkavat poppareilla. No tuo, että junnut ovat mahdollisesti mukana rosterissa eivät kuitenkaan poista ketjuruletin rajuakin pyöritystä by Pekka.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä jos Elo on tänäänkin viltissä niin en tiedä mitä pitäisi sanoa...
 
Virran lottokone on pyörähtänyt...

Lukko tänään:

MV: Lehtinen
Varalla: Setänen

1. Pospisil - Danforth - Tammela
2. Nyman - Pattu - Pottu
3. Koivistoinen - Liedes - Koivisto
4. Ylitalo - Ruotsi - M. Petman

1. Reunanen - Press
2. Heinola - Sevänen
3. Klok - Heikkinen
Nemecek
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei ole Elo eikä Sopanen kokoonpanossa. On tainnut mennä Virralla välit lopullisesti näihin herroihin. Vitun vittu.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Nyt on saatu jatkumoa kentille niin ei sekään varmaan kelpaa.

Itse olisin Elon nostanut takaisin rosteriin jo, mutta miksi vaihtaa voittavaa jos homma toimii. 4.Ketjulle enemmän vastuuta ja energia vaihtoja niin hyvä tulee.

Bonon paluu positiivinen juttu. Vetoja viivasta.

Elo ja Sopasen tarvitsee käyttää seuraava näytönpaikkasa jos mielii vielä mukaan.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Kolmella ketjulla siis tänäänkin kuten Lappeenrannassakin. Ei kai siinä, jo JD jaksaa. Westerholmeilla on ainakin alkanut painaa jo jaloissa. Ei oo enää kovin raikasta heidän pelaamisensa ollut verrattuna alkukauteen.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
3 ketjulla siis Lukko painaa tänään, sama kuin Lappeenrannassa. Junnut käy pari happivaihtoa pelaamassa. Danforth on jaksanut isot minuutit hyvin, raskastekoisilla Westerholmeilla on hieman alkanut kuorma näkyä.

Erittäin tärkeä peli, KooKoo on pelannut näkemissäni peleissä hyvin, selkeä sapluuna ja puolustavat omalla alueella erittäin hyvin. Lukolla on toisaalta paremmat tähtipelaajat, aika 50/50 peli minusta lähtökohdiltaan.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
mutta miksi vaihtaa voittavaa jos homma toimii.

Kuten jo sanoitkin, niin enemmän peliaikaa ja vastuuta neloselle. Jos nelonen vetää jälleen sen 5 minuuttia kentällä, niin sitten tämä on erittäin huono juttu. Tossa ylempänä @Bakaun Imaami hyvin tiivistikin, että runsaat minuutit ovat ottaneet jo veroja Westerholmeista ja omaan silmään Press näyttää myös aavistuksen väsyneeltä, vaikkakin hyvällä tasolla silti vieläkin vetää.

Hienoa nähdä junnujen jatkavan, mutta peluutus on pakko saada järkevemmäksi. Ei ole vaihtoehto, että 3 hyökkääjää pelaa +25min ja 3 hyökkääjää korkeintaan 5min.
 
Jokainen varmaan ymmärtää, ettei Elon / Sopasen hintaisia miehiä kauaa istuteta katsomossa terveinä.

Sopasen en usko enää Lukko-paitaan pukeutuvan.
Jos Elo menetetään, en pysty kyllä käsittämään. Tehnyt kuitenkin tulosta jokaisessa muussa paikassa.

Yksi sentteri pitäisi saada hankittua ulkoa.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Vaikuttaa siltä, että Elo itsekin asennoituu paikkaansa (ja palkkaansa;) itsestäänselvyytenä. Aivan kuten Lukossa ennen kuin lähti Poriin ja maailmalle, jossa itsestäänselvyyttä ei ole. Eikä pidä olla Lukossakaan, vaikka olisi miten oman kylän poika ja lahjakaskin.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko lähtee muuten ensimmäistä kertaa liigatasolla altavastaajana KooKoota vastaan kotipeliin, ainakin kertoimien valossa. En olisi tätäkään uskonut näkeväni.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei haittaa, vaikka joku hyökkääjä loukkaantuisi, koska meillä on Sopanen ja Elo rotaatiohyökkääjinä tarvittaessa paikkaamassa.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllähän Lukon materiaalin leveys heikkenee aika tavalla, jos Elo ja Sopanen jatkavat katsomossa. Vaikka heillä nihkeää on ollutkin, niin tosiasia on, että tällä tämän päivän rosterilla ei kannusta pelata. Leveys ei riitä alkuunkaan. No, jos tänään edes pisteistä taisteltaisiin, kuten Lappeenrannassa. Paikoista pitää sitten tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös