Otteluseuranta (Lukko)

  • 550 367
  • 7 789
Tila
Viestiketju on suljettu.

fakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL/Liiga/KHL
Ylivoima oli jotenkin paljon pirteämmän ja suoraviivaisemman oloista kuin hetkeen. Ei se maalikaan kauas lopulta jäänyt. Nymanin arvoa ykkösyv-minuuteille voi toki hieman edelleen miettiä...
 
Tällä joukkueella, tällä valmennuksella, tällä johtoportaalla, tällä pelitavalla - Lukko on Liigan heikomman puolikkaan joukossa.
Sanokaa yksi asia, joka näyttäisi tämän jossain toisessa valossa!


Niinpä.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Ihan hyvä erä. Ylivoima pelitti ihan hienosti, vaikka ei uponnut sitten kuitenkaan. Vaarallisia paikkoja tuotti kuitenkin.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Nyt on jo parempaa ilmettä joukkueella. Puomustuskin paria hassia lukuunottamatta pelannut ok vieraskiekkoa. Tuohon vielä Laakso ja V.Petman hyökkäykseen niin Sopanen ja Elo saavat jatkossakin syödä poppareita.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Ihan jees erä. Mielestäni ehkä hieman Lukko-voittoinen. Toki pitää parantaa, jos meinaa pisteitä ottaa. Tai ainakin kiekkoa pitää saada maaliin.
 
Sarjataulukko.
Olipa anttirinnemäinen oivallus. Eikös se, että on kahdeksantena 15:sta joukkueen sarjassa, ole "heikommalla puolella" ?
Oliko tässä jokin kätketty viisaus, jota en ymmärtänyt vai pääsikö aivoissa pieni pieru?
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Aina kun vastustaja pääsee Lukon puolustusalueelle niin siitä alkaa sellainen sekameteli ettei mitään rajaa. Lassi oli avauserässä loistava vaikka koppeja ei montaa kertynytkään. Varsinkin heti 14 sekunnin kohdalla loistava torjunta. Eikä sitä erän loppupuolella nähtyä patjatorjuntaakaan voi väheksyä. 40 minsaa jäljellä. Maali olisi kiva, ylivoimallakin kelpaa.
 
Jengi myhäilee tyytyväisenä, kun ollaan Saipan kanssa 0-0:ssa.
"Hyvä erä" , "parempi ilme", "parasta Lukkoa..." jne.
Saadaan muuten odottaa sitä mestaruutta vielä seuraavatkin 56 vuotta.
 
Jaa se olikin väärin myhäilty. On se nyt kumma kun tänne ei saa nykyään mitään positiiviseen viittaavaa kirjoittaa.
Puhumattakaan kritiikistä.
(Positiivista siis, että onnistuttiin roikkumaan SaiPan kyydissä 20 minuuttia 0-0:aa?)
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei ole tullut katsottua tuota veikkausketjua, mutta uskoisin että monta 1-0 veikkausta SaiPalle. Ja siltä klassikolta tää taas näyttää
 
Kohta jo 30 minuuttia rimpuiltu SaiPan vauhdissa. Hyvää tekemistä ja kestävää kehitystä. Positiivisia signaaleja Kisapuiston kokonaiskuvassa.
 
Tällä palstalla muuta ole näkynytkään vähään aikaan kuin loputonta negaa. Ykköserä oli ihan hyvää peliä mun mielestä, ei se ollut mitään roikkumista.
Sori.
Ei ollut tarkoitus olla paskamainen, eikä negatiivinen. On vaan niin vaikeeta olla Lukon kannattaja näinä(kin) aikona.
Yritetään posin kautta.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Iso ongelma on onnistumisen puutteet. Sitten joukkue menee viimeisellä erätauolla kipsiin ja muuttaa pelaamista vain sen takia, että ei ole uponnut. On se nytkin vähän pakottamista, mutta sitten yhtäkkiä kaikki muuttuu ja ollaan hävitty tää peli
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös