Otteluseuranta la ilta-su yö 18.-19.1.

  • 25 070
  • 187

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Rangers nappaa 4-1 voiton. Zuccarello iski lopussa läpiajosta loppulukemat jälleen kerran pahan harhasyötön ansiosta. Ottawa oli kaksi erää todella lepsu ja kolmannessa alkoi pelata ja meinasi jopa tehdä maalin tai kaksi. Tällä kertaa Talbot sijoittui hyvin ja oli varmana maalilla. Ottawasta vaikea löytää positiivia esiintymisiä tänään. Ehkä Ryan oli näkyvin ja sentään yritti jotain, niin kauheaa Ottawan kaksi ensimmäistä erää oli. Rangersiltä Stepan pelasi loistavasti ja palkittiin vain yhdellä tähdellä, vaikka oli kyllä man of the match. Rick Nash näpäytti voittomaalin läpiajosta aivan hirmuisella ranteella yläkulmaan. Tuollaisia snaippauksia ei olla nähty Rangersissä tällä kaudella vielä. Talbot, vaikka ensimmäinen lirahti helposti niin pelasi kyllä vakuuttavasti kolmannessa erässä. Ehkä se ensimmäinen maali voidaan laittaa vähän pelaamattomuudenkin piikkiin, kun ei ole vähään aikaan saanut vastuuta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
H0m0t voitti hienon miehen Joe Pavelskin hatullisella.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Sharks vie 4-5, huikea loppu mutta ei saanut Tampa maalia.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Salo on kyllä jääkiekkokenttien Aku Ankka. Loukkaantumisista ei tarvitse edes kertoa, mutta ottelun viimeisellä sekunnilla lämäri ja maila katkeaa. Sharks voittaa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Sharks estää Tampaa voittamasta ottelun, 5-4 Sharksille ja voitto kaikista vieraskiertueen otteluista.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Sharks estää Tampaa voittamasta ottelun, 5-4 Sharksille ja voitto kaikista vieraskiertueen otteluista.

Olet todellinen servaaja. Internetin pelätty sheriffi ja itseoikeutettu hallitsija. Minäpä tästä luikertelen vähin äänin takaisin siihen koloon mistä sikisin ja lupaan, että en enää koskaan sano mitään mikä on tulkittavissa Sharks-vastaiseksi tahi ota minkäänlaista katsekontaktia teikäläiseen. Pahoittelut, nöyrimmät kiitokset sekä vielä onnittelut! Nähkäämme seuraavassa elämässä.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
En estä.

Mikäköhän noista seuraavista otteluista olisi parasta viihdettä...

Kiitos.

Ja vaikka et kysynyt niin sanon kuitenkin: Itse aion katsoa taattua original 6 laatua seuraavaksi kun Montreal Ja Toronto iskevät yhteen. Turhana faktana mainitaan vielä Joonas Nättisen NHL-debyytti Canadiens paidassa ensimmäisenä suomalaisena pelaajana jonka pelipaidan selässä tosiaan nähdään kirjain 'ä' sen sijaan, että nimi muunnettaisiin muotoon 'Nattinen'.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ankat @ Nuotit

Kokoonpanot illan otteluun:

Koodi:
Steen - Backs - Oshie
Schwartz - Berglund - Stewie
Morrow - Sobotka - Tarasenko
Pääjärvi - Roy - Reaves

Jboy - Pietro
Jackman - Shatteri
Cole - Polak

Elliott

Koodi:
Penner - Getzlaf - Perry
Cogliano - Koivu - Silfverberg
Beleskey - Bonino - Palmieri
Maroon 5 - Perrault - Jackman

Allen - Vatanen
Fowler - Lovejoy
Beachhemein - Lindholm

Andersen
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Kadrilta todella näyttävä esityö Fransonin maaliin. Toronto 1-0 johtoon.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Pitkästä aikaa Islanders-pelin äärellä ja hyvin ainakin alkanut; 12min Flyersia vastaan 2-0 1.Tavares (tietenkin) 2.Clutterbuck av

Edit: ja Poulin hörppää 2-1
 

Ralph

Jäsen
Kohta alkaa Predators-Avalanche, luvassa Devan Dubnykin debyytti Predators-paidassa. Vierailjalta kokoonpanoon palaa Paul Stastny joka löytää paikkansa Jamie McGinnin ja Gabriel Landeskogin välistä.
 

arizje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, SaiPa
Andrej Meszaros tasoittaa pelin 2-2 illan toisella maalillaan. Mikä tuota miestä vaivaa? Viimeaikoina aivan uskomattoman hienoja ratkaisuja hyökkäyspäässä!
 

Klokoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Finnish Defence Forces, Ukraine
Ensimmäinen erä Canesien kotiluolassa väännetty nolla nollassa. Canes hiukan niskan päällä johtuen ylivoimistakin mutta toivotaan ja uskotaan että Pantterit tulee toiseen erään hyvällä ilmeellä, ylivoimaa jäi toisen erän alkuun minuutin verran.

The Killer Bees oli taas tuttu ja pystyi luomaan lähes kaikki Floridan paikat, jokaisella B:llä 3 vetoa ensimmäiseen erään ja muutama potentiaalinen maalintekopaikka. Tästä sinäänsä hyvä jatkaa.


Mukavaa kiekkoiltaa kaikille!!
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Devils päättää tänään neljän matsin vieraskiertueensa tänään Arizonaan. 6 pelin pisteputkessa oleva Devils on pukenut alkulämpöihin 21 pelaajaa, joten vielä ei tiedetä pelaako Devils 6 vai 7 puolustajalla. Reid Boucher saanee tänään todellisen näytönpaikan ykkösen laidassa Zubrusin ja Jagrin ketjukavereina.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
On tuo Bergenheim välillä kyllä ihme koheltaja. Hyvä draivi miehellä aina on maalille, mutta tuossa yhdessäkin vaiheessa Barkov tarjoili aivan upean syötön Bergenheimille ensimmäisen sektorin maalipaikkaan niin laukaisemisen sijaan rupesi Bergy tekemään jotain ihme spin-o-ramaa ja ei aivan nappiin mennyt.
 

Habs#90

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens, "Suomalaisjoukkueet"
Karmea alku Habsilta Torontossa, ihme kyllä Leafs ei tehnyt yhtä maalia enempää. Erän lopussa Canadienskin alkoi pelata, ja Gallagher pääsi tempaisemaan ylivoimalla 1-1 -tasoituksen.

Nättinen taisi käydä pari kertaa pyörimässä jäällä alussa, loppuerä kului penkillä. TOI 1:45 ensimmäisessä erässä.
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Loktionov ei pelaa, joten 7 pakilla mennään.
 

Ralph

Jäsen
Nashvillessa ensimmäinen mylly ennen minuutin pelaamista. Eric Nystrom ja Cody McLeod vetivät vahvan matsin, jonka Nystrom mielestäni vei. Pitkä matsi, jossa kumpikin sai iskuja sisään muttei tasapainoja menetetty.
 

Ralph

Jäsen
NHL:n kädettömin pelaaja, Patrick Bordeleau, tarjoilee huippupaikan Matt Cullenille, mutta Semyon Varlamov kestää. Ja tietämättömille kerrottakoon, että Bordeleau ja Cullen pelaavat eri joukkueissa.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ankat @ Nuotit 1-0

Getzlaf vie aloituksen, pari syöttöä ja maalin edestä Getzlafilla helppo työ pistää laatan byyriin.
 

Ralph

Jäsen
Helvetin pitkä painostus Paul Stastnyn kentälliseltä Predators-päädyssä, joka päättyy sitten Nick Holdenin kauden ja uran kolmanteen maaliin. Avopaikasta pääsi sutimaan irtokiekon reppuun, Nathan MacKinnon ainakin syöttäjä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös