Otteluseuranta (KooKoo)

  • 271 628
  • 3 029
Tila
Viestiketju on suljettu.

Fanatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ydinjätejoukkue
Voimia Raumalle. Helvetin upea matsi, niin tunteen kuin kiekon tasolla. Toivotaan Puistolalle paranemisia, törkeä temppu. Ja jälleen tuomareiden linja oli täysin hukassa, vituttaa.

Siinä päällimmäiset tunnelmat. Martin Berger on kyllä helvetin kova pelaaja tällä hetkellä; pelaa kovaa ja puhtaasti, ilman turhia säätämisiä. Rakastan.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hienoa voittaa tuomareiden säälillä ja kaatuilemalla? Kissatkin häpeeee teitä

Virran miehiä selvästi. Sanoisin että turhaa itkua, kyllä siellä Hilseforttikin aika pumpulia oli ja vaikeaa oli pystyssä pysyä herralla.

Hyvä peli, mutta on taas Rauma Bojkien emme luovuta koskaan itku menossa, hermot ei kestä - penkit taisi tällä kertaa kestää.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Onnittelut voitosta KooKoolle. Se on hienoa, että perinteikkäästä seurasta löytyy nähdynkaltaista voittamisen kulttuuria ja henkeä. Muidenkin fanien kanssa käydään vääntöä, mutta pelinjälkeiset ylimieleiset viestit ovat ainakin voittajien osalta hoidettu aina kunnialla. Valitetttavasti kulttuuri ei ole vielä Kouvolaan asti päässyt.

Aaa siis niitä kunniattomia viestejä laitetaan vaan pelien aikana. Aaa sori sori meillä on tästä sarjasta vielä opittavaa, on niin professorien hommaa.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oliko Petteri Sihvonen, joka tuon median kysymyksen kysyi? Ainakin normaalia laajempi vastaus tuli molemmilta valmentajilta. Yleensähän todetaan vaan, että keskittyminen on omassa tekemisessä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Just näin ja parempi voitti. Toivottavasti grand finale Lukko-KooKoo sitten kauden kruunuksi. Kaksi luisteluvoimaisinta joukkuetta !!!

Nähdään sit pronssiottelussa. Ja sen me voitamme. Kärpät-Tappara tai jommankumman tilalla IFK on finaali.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Hienoa voittaa tuomareiden säälillä ja kaatuilemalla? Kissatkin häpeeee teitä
Ja tunteisiin.

Kannattaisi heittää toi Heikkisen saha joukkueesta ennen kuin lopettaa jonkun uran. Jäi puhaltamatta yksi selvä päähän kohdistunut ja yritti lopettaa Haatajan kauden vielä lopussa.

Ja mikä se oli Lukon pelaajan itku siellä kulmassa. Oliko Rautanen liian lähellä?
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Onkohan hämeessä unohtunut että jääkiekko on edelleenkin kontaktilaji, onneks #Caito muistutti asiasts
 

Eipou

Jäsen
Tuolla HPK:n ekan erän rummutuksella voidaan olla tyytyväisiä siihen, ettei olla yhtä maalia enempää tappiolla. Melkoista selviytymistaisteluahan tuo KooKoon osalta oli.
 

Keyser

Jäsen
Täytyy olla tyytyväinen 1-0 tilanteeseenkin tämän erän jälkeen. Vanha viisaus saattaa kuitenkin sopia tähän väliin: Erätauko kaiken muuttaa voi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös