Otteluseuranta (Kärpät)

  • 513 309
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Tuloksesta viis mutta onpahan oikeastaan ihan mukava katsoa Kärppien A-junnujen pysyvän ihan kohtalaisesti HPK:n liigamiehistön mukana. Sarjataulukon puolesta on varaa ottaa pataankin eli ihan rennoin mielin voi katsella.

Mielummin tätä katsoo (ja nostelee pitkävedosta rahoja Kerhon voitolla) kuin jotain Jukurit nyhjäystä missä ykkösmiehistöllä ei oikein nappaa.
 

Micol

Jäsen
Kärppien ykköseltä odottaisin vielä parempaa hyökkäysalueen pelaamista, sillä kovia tekijöitä siellä on Junttilan ja Jokisen muodossa. Junttilalta napsu lisää liikettä kolmanteen, ratkaisumaali ja pisteet talteen, kiitos.
 
Suosikkijoukkue
Los Wengeles - Newcastle United - Ukraina
Yleisöä on melko vähän jokaisella paikkakunnalla tällä liigakierroksella. Tampereellakin halli vain puolillaan.
 

Pota67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomalaiset NHL:ssä
Mikä vittu siinä on, että tällä kaudella Raksilassa jää joka ilta noita päivänselviä kampituksia viheltämättä jatkuvalla syötöllä?
Veit kyllä just jalat suusta, täysin sama homma tuli itelle mieleen tuossa kun Kunyk surutta veteli jalat alta, harvinaisen monta jo tällä kaudella. Eihän nuo voi aina tuomaristolta ohi mennä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös