Otteluseuranta 4.–5.1.2021 (9. kisapäivä)

  • 76 444
  • 1 616

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
2013 vuodesta mestarit järjestyksessä USA-FIN-CAN-FIN-USA-CAN-FIN-CAN. Se olis USAn vuoro nyt vaikka todella vaikeaa tulee CAN vastaan olemaan. Sitten ensi vuonna pitäisi olla taas Suomen finaalissa.
Tästä huolimatta Suomi ja Kanada eivät ole muuten koskaan kohdanneet U20 finaalissa. Ja viimeksi kun Kanada hävisi finaalin, se hävisi sen USA:lle.
 

Lasolie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Nashville Predators
No siellä on joku 20 pelaajaa kehissä, ja maalivahti ei ollut huonoimmasta päästä. Miksei nosteta niistä kenttäpelaajista esiin niitä, jotka olisi voinut ratkaista tämän pelin Suomelle mutta eivät ratkaisseet? Jos tappiopelin jälkeen se on aina maalivahti joka suolataan, niin johtuuko se siitä että kenttäpelaajien erittelyyn ei riitä arvioijalla kykyjä?

Aika moni kenttäpelaaja tuolla ei tehnyt paikoistaan maaleja, ja toisaalta teki puolustuspäässä virheitä jotka johti vastustajan maaleihin. Ne on isompia virheitä kuin maalivahdin kyvyttömyys ottaa haamutorjuntaa.

Enkä tiedä onko tässä syyllisten hakemisessa mitään järkeä muutenkaan, vaikka ei aina edes päädyttäisi siihen helppoon ja syytettäisi maalivahtia. Parhaansahan nuo yritti ja kykyjensä mukaan tekivät, ihan ei nyt riittänyt finaaliin.
Eihän tässä ketjussa olla lähelläkään sellaista suolausta mitä Veinille suoritettiin yhden ainokaisen pelin jälkeen. Faktat faktoina, Piiroinen ei ollut mestaruuden arvoinen maalivahti, eikä gamesaveria tarpeeseen häneltä saatu. Ei se ole häneltä pois ollenkaan.
Kanukkiveskari Levi on kummasti paikannut periaatteessa joka kerta kun tarve on ollut, ja palkintona hän on nyt kaksi nollapeliä pelannut putkeen. Turnauspeleissä yllämainitut sattuvat vaan vaikuttamaan joukkueiden suorittamiseen aika paljon.
 

HeroForSale

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punapaitaiset
Tästä huolimatta Suomi ja Kanada eivät ole muuten koskaan kohdanneet U20 finaalissa. Ja viimeksi kun Kanada hävisi finaalin, se hävisi sen USA:lle.

Näkisin asian näiden tietojen perusteella niin, että Suomi kohtaa eräänkin keltapaitaisen joukkueen ensi vuoden finaalissa. Ohhh boy.
 

Dr.Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
Ei niitä jäähyjä vaan oteta jos pelistä on täydellinen ote, juuri niinkuin kävi Suomellekin tässä erässä ja aikalailla pitkin ottelua.
Toki se ote pysyykin, ku ei niitä jäähyjä saa, mistä taas vastustajalle tulee. Kyllähän kanadan joka pelissä on jätetty useita viheltämättä ja tilastot tasoteltu kolmannessa erässä, ettei näytä pahalta. Naurettavaa silläkin, kun ei tuo rosteri apuja kaipaisi.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Ja täyttä huutonaurua niille jotka kaataa tätä Piiroisen niskaan. Veti saatanan hyvin mutta sekään ei riitä forumistiniiloille joiden mielestä jokaisesta ikäluokasta pitäisi löytyä kaikkien aikojen paras maalivahti pelaamaan U20 kisoja, ja jos nollapeliä ei tule niin soihdut ja talikot on jo esillä. Menkää itkemään suomalaisen jääkiekkomaalivahtituotannon surullista tilaa sinne nurkkaan ja jättäkää otteluseuranta rauhaan tuollaiselta hedelmättömältä syyllisten etsinnältä vain sen takia että Suomi hävisi tiukan pelin hienon esityksen jälkeen.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Painokohan Heinolalla toi Ruotsi matsi vielä jaloissa kun oli hieman vaisu tänään varsinkin omissa.
Itsellä tuli sama mieleen, että oliko Heinola peluutettu tupelle. Koko turnauksessa 2-3 virhettä ennen tätä peliä ja tänään 3-4 nukahdusta. Lopussa vielä lähti lämäämään heittäytyvää pelaajaa päin, vaikka joukkueen kuumin maalintekijä Simontaival oli täysin vapaana.
 
Faktat faktoina, Piiroinen ei ollut mestaruuden arvoinen maalivahti, eikä gamesaveria tarpeeseen häneltä saatu. Ei se ole häneltä pois ollenkaan.
Kanukkiveskari Levi on kummasti paikannut periaatteessa joka kerta kun tarve on ollut, ja palkintona hän on nyt kaksi nollapeliä pelannut putkeen.

Mitä luulet olisiko Piiroinen tämän vuosikerran Kanadan maalilla jotenkin heikompi kuin Levi?
 
Mikä oikeasti saa toimittajan kysymään maansa myyneiltä miehiltä "Kuinka iso pettymys tämä on?" Tämä Kunnari ei kuitenkaan ole enää mikään keltanokka näissä hommissa.

Kunnari on ihan hyvä lätkätoimittaja skuuppaamaan juttuja, sillä hänellä on hyvät verkostot ja saa luotettavaa tietoa seurojen, no lähinnä TPS:n, sisäpiiristä. Tässä haastattelijan roolissa hän on kyllä omaan makuuni luokaton.
 

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Pakkien virheisiin tämä peli kaatui, ei molariin.
No ei sinänsä kaatunut molariin, mutta ei Piiroinen valitettavasti ollut voittava maalivahti tässä ottelussa kuten Saros tai Luukkonen oli. Nuo kaksi ottivat niitä game savereitä kun taas valitettavasti Piiroinen ei niitä ottanut vaikka olisi ehkä pitänyt. Ennen turnausta sanoin, että Suomen maalivahtipeli ei ole huonoa mutta ei erityisen hyvää. Oon edelleen samaa mieltä tästä.

Todella ylpeä olen joukkueesta. Tällä pelillä Venäjän pitäisi kaatua. Jos USA pelaa samalla tavalla kuin tänään niin saavat kylmää kyytiä kanukeilta.
 

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
Vittu nämä haastattelut on kyllä turhia, eiköhän tuostakin perinteestä vois jo päästää irti kun senhän tietää että hävitessä pelaajat ja valmentajat on surullisia ja voittaessa iloisia. Sitte jaaritellaan siinä samat jargonit ja kukaan ei oppinut mitään uutta mistään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös