Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 30.–31.12.2018 (5. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana Avuton tunari, 30.12.2018 klo 13.25.

 1. Avuton tunari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vähän kaikki.
  03:00 Sveitsi - Venäjä
  05:30 Kazakstan - Slovakia

  Kazakstan ja Slovakia ratkeisevat keskenään paikkaa karsintasarjaan.
  Kazastanilla on, pienen pieni, mahdollisuus päästä pudotuspeleihin jatkoaika häviölläki, mikäli he voittavat Ruotsin varsinaisella peliajalla.

  Sveitsi taistelee lohkon kakkos/kolmos paikasta. Voittamalla varsinaisella peliajalla Venäjän Sveitsi on vähintään kolmas.
   
 2. Avuton tunari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vähän kaikki.
  Tässä vielä lohkojen tilanne:

  A-lohko

  1. Kanada 9p
  2. Venäjä 6p
  3. Sveitsi 4p
  4. Tšekki 2p
  5. Tanska 0p

  B-lohko

  1. Ruotsi 8p
  2. USA 7p
  3. Suomi 6p
  4. Slovakia 0p
  5. Kazakstan 0p

  Venäjällä ja Kazakstanilla 2 peliä, jäljellä muilla 1.

  Toivon, että Kazakstan laittaa Slovakian tiukille, tai sitten karsinnassa Tanskan.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2018 klo 00.24
 3. Zigmund Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Pääsen vihdoinkin pelin ääreen ja nään Sveitsin vetävän kaksi rangaistuslaukausta putkeen..? Olipa kyllä aikamoista, mutta eipä sillä ei maistunut Lehmannille tai Kurasheville.
   
 4. Kaspo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Jep, siinä Venäjän Samorukov rikkoi Sveitsin alivoimalla läpiajoon päässyttä Lehmannia kahden rangaistuslaukauksen arvoisesti. Eipä ole ennen tullut tällaista vastaan.

  Edit: Muranovilta vielä erän loppuun tyylipuhdas keihästys sveitsiläisen kasseille ja 5 minuutin istunto. Iaido-vaikutteinen "miekka tuppeen"-liike ei toki ollut hirveän voimakas, mutta kerrassaan turhanaikainen jäähy. Muutenkin ollut tapahtumarikas peli, itse aloin katsoa Sveitsin 2-0-johtotilanteessa ensimmäisen erän puolivälissä.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2018 klo 04.58
 5. KJ hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & Minnesota Wild
  Slovakia tekee kovaa tulosta, 6-0 ja ensimmäinen erä ei ole edes loppu.
   
 6. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Katsoin Vegasin pelin ohessa sivusilmällä toiselta ruudulta tuon Sveitsi-Venäjä pelin. Kiehahdin sisäisesti lopussa, kun Fantasy-Kostin syötti 2v1-hyökkäyksessä viereen ja Denisenko latoi ohi tyhjästä maalista b-pisteeltä. Muutoin toki erittäin viihdyttävä ottelu.

  Näköjään KAZ-SVK pelistä riittää avauserän katsominen slovakialaisten ratkottua pelin 15 minuutissa. Ensin Liskan kääntölaukaus vasemmalta kaarelta upposi helposti Yeremeyevin längistä ja aloituksen jälkeen Ruzicka veivasi itsensä 1v1-tilanteessa rystyltä maalintekoon Yeremeyevin ylipelattua. Kaksi maalia 32 sekunnissa oli karmein mahdollinen alku symppaamalleni Daniyarien joukkueelle. Zhorabekin saatua jäähyn väärästä varusteesta liittyen visiiriin ja Ruzickan ladottua one-timerin sisään oikeasta siivestä, Nurek vaihdettiin maaliin ajassa 5:26. Kolme minuuttia myöhemmin Nurek pelasi kehnosti maalin takana kiekkoa mailallaan, Kelemen katkoi kulmassa ja Kollar naulasi maalin edestä nopean syötön sisään. Lisää seurasi vielä ajassa 11:20, kun Kazakstan ei päässyt omista pois ja Krivosik takakarvasi kiekon siniviivan tuntumassa sekä käytti sen laidassa Ruzickalla saaden kumilaatan takaisin itselleen slottiin. Rannelaukaus upposi Nurekin kainalosta sisään. Kuudes maali puolestaan tuli 14. minuutilla, kun ylivoiman juuri umpeuduttua Balaz laukoi oikeasta laidasta ja kiekko kimposi maalin edestä Dlugosin kautta ohi Nurekin liruen niukasti maaliviivan yli.

  Tanskan pitäisi kyllä kaataa Kazakstan vaivatta karsintasarjassa, sillä niin pahoin tuo sinipaitojen oman siniviivan ja keskialueen puolustaminen vuotaa ja vastustajat kerta toisensa jälkeen pääsevät kuljettamalla hyökkäysalueelle. Toki annan kazakstanilaisille pisteet rohkeudesta karvata, mutta karsinnoissa lienee syytä sumputtaa keskialue ja lopettaa koulupoikakarvaaminen, jos Kazakstan haluaa säilyä ylimmällä sarjatasolla.

  EDIT: Se piti vielä todeta, että Schmid ei vakuuttanut ollenkaan Sveitsin maalissa. Olen shokissa, jos Hollenstein ei pelaa puolivälierässä maalivahtien tasattua alkusarjan pelit 2-2.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2018 klo 06.26
 7. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Mielenkiintoinen tilanne tuo 2 rankkaria putkeen...

  Oltasko tuota toista rankkaria vedetty, jos eka olis onnistunut? Käsittääksenihän samaan kellonaikaan ei voida merkata useampaa kuin 1 maali? Vai olenko metsässä?
   
 8. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche, Real Madrid
  Mielestäni käsittämätöntä, ettei loistavasti pelannutta Hollensteinia peluutettu Venäjää vastaan. Maalivahdilla, joka olisi torjunut edes jonkin jäätä pitkin lauotun vedon, olisi Sveitsi saattanut voittaakin pelin. Tosin onko sillä niin väliä, onko siellä Ruotsi vai USA vastassa.
   
 9. Old referee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi, tuomarit
  Lainaus:
  Taitaa olla niin, että jos eka rankkari olisi onnistunut, toinen rankkari olisi muuttunut 2 minuutin jäähyksi. Samassa ajassa ei voi tulla kahta maalia.