Otteluseuranta 27.–28.5.2022

  • 1 234
  • 22
Colorado Avalanche @ St. Louis Blues, ottelu #6, Colorado johtaa 3 - 2, alkaa Suomen aikaa 3:00.
 

Ralph

Jäsen
Lehkonen ykkösessä ja Rantanen kakkosessa. Onko aiemmissa matseissa ollut samoin?
Taitaa olla neljäs vai viides peli putkeen. Landeskog-Lehkonen ja Nichushkin-Rantanen ovat olleet laituriparit koko pudotuspelit, mutta sentteri välissä vaihtui kesken Blues-sarjan.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Ja Blues johtoon. Mikkolalle syöttöpiste taisi tulla
 

Ralph

Jäsen
Josh Mansonille syöttöpiste Avalanchen maaliin.
 
Husso päätti sitten tuohon kohtaan imaista tuollaisen. Jos jotain positiivista hakemalla hakee, niin Toews sai syöttöpisteen.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Hussolta sitten vähän helpompi tähän väliin. Toki aika kovalla tasolla pelannut tässä pelissä muuten, mutta haluaisi varmasti tuon tilanteen ottaa uusiksi…
 
No, ei mahda mitään. Joskus nämä vain menevät näin. Blues hävisi kaikki kotipelinsä, sillä hyvin, hyvin harvoin mennään sarjasta jatkoon.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Parkkilan Jussi aitiossa kaulailemassa Sakicin kanssa ja Avs menee jatkoon.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Nyt oli henkisesti todella iso voitto Avsille. Ovat jo kolme kertaa peräkkäin hävinneet toisella kierroksella. Näistä ensimmäinen, Sharksia vastaan, oli sellainen jossa käytiin altavastaajana haastamassa ja hakemassa oppia seuraaville vuosille. No ne seuraavat vuodet päättyivät suureen pettymykseen kun ennakkosuosikkina lähtivät lauluun liian aikaisin. Nyt oli viidennen pelin jälkeen kaikki ainekset henkisellä puolella romahdukseen. Kolmannessa erässä sitten rinnalle ja ohi. Yksi voitto, mutta tässä kerättiin todella paljon henkiseen pankkiin hyvää.

MacKinnon - McDavid vastakkain. Tulee huikea sarja!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös