Otteluseuranta 26.–27.6.2022

  • 25 033
  • 447

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kyllä tuo järjestys on sovittu etukäteen. Ne keillä on eniten vuosia takana, nostelee ensin.
Voi olla että ei tule Ylellä ihan kronologisessa järjestyksessä asiat, mutta johan siellä Aube-Kubelkin nostele kannua ja Lehkosta ei näkynyt.
 

Ralph

Jäsen
Voi olla että ei tule Ylellä ihan kronologisessa järjestyksessä asiat, mutta johan siellä Aube-Kubelkin nostele kannua ja Lehkosta ei näkynyt.
Lehkonen nosteli jo noin järjestysnumerolla 15-17. Aube-Kubel meni yli kahdenkymmenen.

Kadrin tarina on sellainen, että olisin veikannut hänen olevan kolmatena vuorossa E.Johnsonin jälkeen, sitten MacKinnon, Rantanen, Makar ja vasta sen jälkeen nämä pienemmän roolin konkarit, mutta eipä loppujen lopuksi tässä ole mitään valitettavaa kuka nostelee milloinkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: iLUZ

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Kyllä itse olisin Jupe Annuselle antanut kannun viimeistään toisena nostelijana. Jätkällä on kevään tyylikkäimmät pensselit, eikä tarvi edes suihkussa käydä ratkaisevan finaalin jälkeen. Suurten pelien mies.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Lehkonen ollu tossa jengissa vasta muutaman kuukauden niin eihän se siellä ekana ole nostelemassa vaikka kuinka voittomaalin tekikin. Ylellä meni kuitenkin vissiin Arsin kierros pokaalin kanssa ohi. Toivottavasti tulee nauhalta vielä.
Mitä väliä ajalla, jos on yksi tärkeimmistä?
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Lähetys siirtyi jäältä studioon, joten siirryn nyt nukkumaan. Kiitos kuluneesta kaudesta, ja onnea Avsille ja faneille Cupista!
 

Järvenpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Wild, Suomalaiset NHL:ssä
En tiä… jotenki tuntuu että tuo Kuemper onnistuu vielä sössimään tämän sarjan. Toivottavasti ei. Colon puolella tässä ollaan, koska Suomalaiset.
Francouz pelasi niin hyvin konf.finaalin, että olisin mennyt hänellä päätyyn asti. Olemus ja työskentely oli siinä vaiheessa paljon varmempaa kuin Kuemperilla kertaakaan pleijareissa.
Otti nimittäin muutaman -kirjaimellisesti, gamesaverin siihen kolmannen loppuun. Juuri ne torjunnat, joita pelkäsin, että uppoavat. Hienoa että torjui ja pitkän tauon jälkeen saatiin lisää suomalaisia tuohon harvalukuiseen kannu-joukkoon. Onnittelut heille!
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Viimein Rantanen haastatteluun. Yleltä meinasi jo loppua rahat.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Meinasin lähihistoriaa / nykyisiä runkoja. Lähinnä pointti siis siinä kuinka vaikeaa on edes päästä tuonne finaaleihin. Voi olla, että Tampankin seuraava mahis tulee joskus 20 vuoden päästä
32 joukkuetta, sarjaa tasoittava palkkakatto ja melkoisen vaikea drafti (18v pelaajat). Voittaminen ja ylipäätänsä pitkälle meneminen on ison työn takana ja on välillä kiinni myös sattumasta.

Tampa Bay on tehnyt yli 10v hyvää työtä ja vaikka se ei mitään tulevaisuudessa takaa, niin aika luottavaisesti sinne voi katsella.

Coloradolla klikkasi nyt vihdoin ja iso osa siinäkin oli tuo konttaaminen, jolla varattiin Makar ja MacKinnonin hidas alku sarjassa. Vuosia hakanneet päätä seinään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös