Otteluseuranta 10.–11.6.2021

  • 2 925
  • 52

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
MacKinnon täysin pihdeissä. Kyllä tuossa vahvempi joukkue vaan nimenomaan nyt jatkoon menee. En tiedä, että oliko tuossa ongelma niinkään yhden yksittäisen pelaajan puuttuminen esimerkiksi jostain puolustajan paikalta.

Toki en kauheasti muita otteluja ole nähnyt, mutta ainakin tässä näytti siltä, että Vegas vaan luisteli, kamppaili, taklasi ja blokkasi enemmän ja paremmin, kuin vastustajansa. Avs oli jo aika väsyneen näköinen, kun taas Vegas jaksoi jauhaa hyvin tuota neljän kentän tiivistä peliään kaikilla sylintereillä.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Pietro jatkaa mihin jäi nuottilassa. Isojen ottelujen pelaaja. Toivottavasti nostaa kannua vielä tällä kaudella. Avsin tuska sen kuin kasvaa.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Se voi olla ja veskarikaupoille lähtisin myös.

Aika erikoinen näkemys. Grubauer on kolmen parhaan maalivahdin joukossa runkosarjassa (Vezina-finalisti). Pudotuspeleissä pelannut kolmea viimeisintä ottelua lukuunottamatta loistavasti. Veikkaan, että kelpaisi monelle seuralle tällä(kin) hetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös