Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 10.–11.12.2018

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Cliffer666, 11.12.2018 klo 04.15.

 1. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  New York Islanders - Pittsburgh Penguins

  Detroit Red Wings - Los Angeles Kings

  Tampa Bay Lightning - New York Rangers

  San Jose Sharks - New Jersey Devils

  ---

  Tyylikkäällä suorituksella Larkin Wingsin 3-0 johtoon ennen toista erätaukoa.
   
 2. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Pens on taas ihan paska, mutta kyllä on oksettava rosvojengi tää Islanders. Clusterfuck kävi tökkimässä ja sai mailasta, voi että kun ikävää. Kommentaattorikin on kyllä hellyyttävän kassalla koko ajan, itse selostaja saa korjailla höpinöitä vähän väliä.
   
 3. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Jatkoille 1-1 Isles-Pens. Aivan paskaa peliä, 0 pistettä molemmille ja kotio pötköttään. Tampa - Rangers noin 100x parempaa hokia!
   
 4. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Cirelliltä aika makoisa riisto ja maali, ja seuraavassa vaihdossa Stamkos tinttaa hatun
   
 5. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Tampa ja Stamkos alkaa lämmetä. Hattu ja 700 pongoa. Hattu, päästä.
   
 6. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Cernak laittaa Beleskeyn nippuun