Otteluseuranta (Ässät)

  • 473 252
  • 7 184
Tila
Viestiketju on suljettu.

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
En ala dissaamaan Taimea, mutta löysä veto tuossa lopussa, kiekko kulmaan, tilanne hävitään ja purku. Olis saanut malttaa vetonsa kanssa. Maskiton tilannekin.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oivoi, tappio tuli.

Viimeistely ei riitä ja omissa nukutaan.

Vituttaa tämä tappio, Ässät pelasi ok mutta kun ok ei riitä. Jotain täytyisi keksiä sillä vaikeita pelejä on edessä paljon ja yhtään näistä ei voiteta tällaisilla otteilla.

Joku maalintekijä olisi kiva.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Tuohon Stenqvistin "huonoon" syöttöön vielä niin näin uudelleen katsottuna jos Taimi olisi ottanut potkun eteen niin olisi päässyt paukuttamaan sydämensä kyllyydestä vastapalloon. Vaan seisoo suorilla jaloilla ja jää syöttö vähän taakse niin söhrii huonolla tekniikallaan sen mihin sattuu ja vetää vielä kiekosta ohi. Case closed.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onhan sen pienemmän ja vaatimattomammankin voitettava joskus. No joo, jos totta puhutaan, hyvä että molemmat voittavat paikallispelejä. Mielenkiinto ja kutkuttava asetelma säilyvät ja pysyvät tuoreempina. Tappio ei harmita. Pisteitä ei vaan ansaittu tällä kertaa, tänä viikonloppuna. Patalogon kauneus on kuitenkin aina samanlainen, kävi kaukalossa miten kävi.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Taas samaa mantraa...kolmannen erän kirissä yksi hyvä maalipaikka väärälle miehelle ja lopussa Spinkin veto hyvästä paikasta, mutta ei oikein ollut maskia ja veto ei kääntynyt tarpeeksi etunurkkaan.
Tällä porukalla tarvittaisiin paikkoja enemmän maalin tekemiseen, mutta myös sitä, että niitä paikkoja syntyisi niille jotka maaleja osaa tehdä...niitä ei kyllä kovin montaa ole.

Kun ei riitä niin ei riitä. Jos se olisi niin helppoa, että joukkue kasataan halvoilla pelaajilla ja odotetaan, että hyvällä puolustukselle ja kovalla duunilla saavutetaan jotain, kaikki tekisi niin.
 
Viimeksi muokattu:

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelin sisällä otteet vaihtelee vieläkin liikaa, vaikkakin vähentynyt tuo heilehtelu on alusta. Sellainen tasainen puristus puuttuu, tänään Lukko esitti mielestäni melko tasapainoiset otteet. Siihen varmasti Ässissäkin pyritään, mutta eipä ota onnistuakseen.
 

Meripoikk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Patalogon kauneus on kuitenkin aina samanlainen, kävi kaukalossa miten kävi.
Tämä tulee sitten ilman mitään kettuilua, vaikka oma joukkue löytyykin 50 kilometriä etelämmästä:
Erinomaisesti sanottu sinulta, juuri tuolta oman seuran pitää tuntua, kävi miten kävi!
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
"Ässät lähtee kiusaamaan Tapparaa..." Ei kai sinne kiusaamaan lähdetä vaan voittamaan peliä! Luuserimentaliteettiä. Prkl.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Yksittäisessä Liigapelissä kaikki on mahdollista, todennäköisyydet ovat Tapparan puolella. Ässät lähtee peliin selkeänä altavastaajana mutta peli lähtee aina tilanteesta 0-0 liikenteeseen. Kuusela pitäisi ehdottomasti saada kuriin, takoo yleensä Ässiä vastaa 1-3p per peli.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Nyt on hankala odottaa pisteitä tai ainakaan voittoja tältä viikonlopulta, mutta toivotaan Ässiltä hyviä otteita ja kovaa taistelu, jos vaikka saataisiin joku piste raavittua.
Ässien puolustuspelissä on tapahtunut pahoja nukahduksia ja virheitä joista vastustaja on rankaissut isolla prosentilla. Tänä viikonloppuna ei vastaaviin ole varaa, vaan pitää saada pienetkin virheet minimiin ja olla itse tehokas niissä paikoissa joita tulee.

Siellä ei yksikään kentällinen tule pääsemään helpolla tänään ja joukkueen pitää painaa 100 lasissa alusta loppuun, kuitenkin pitää olla myös järki päässä, koska huomennakin on vähintään yhtä kova peli tiedossa.
Näissä peleissä olisi maalipaikat käytettävä tehokkaasti ja se tässä hiukan huolestuttaa, kun juuri nyt oikein mikään kenttä ei ole lentokelissä.

Mielestäni Appelgrenin kentältä pitäisi pystyä odottamaan myös hyökkäyspäässä jotain, Salmio ja Lähteenmäki, eikä Appelikaan mikään ihan kädetön maalinteko hommissa ole. Mutta katsotaan millä ilmeellä kokenut kolmikko pelissä tänään on.

Rekonen tuo mielestäni jalkoja ja ehkä ripauksen suoraviivaisuutta tuohon Tiivolan kenttään. Kiinnostaa nähdä onko Kivenmäki ja Rekonen yhtään samalla sivulla.
Kivenmäen tekeminen ja pelintaso vaikuttaa kaikin puolin hyvältä, mutta se viimeinen silaus puuttuu siitä, että niitä pisteitä ja maaleja alkaa oikein kunnolla tulemaan.
Jos vaikka Tiivolan maalittoman putken katkeaminen avaisi myös Peterin peliä, koska aikamoiselta väkisin yrittämiseltä ja mailan puristamiselta se on näyttänyt viimeisen kuukauden.

Spinkien tekeminen kiinnostaa näitä kärkijengejä vastaan ja ajattelinkin suurennus lasilla seurailla, miten oman leiviskänsä hoitavat kun vastassa on peräkkäisinä päivinä liigan parhaita pelaajia. Tällaisissä peleissä he eivät saa jäädä statistin rooliin vaan pitää pystyä pelaamaan myös omaa peliä, jotta heissä olisi kärkikenttään aineksia ensi kautta ajatellen.

Mäkiset pääsevät näyttämään ovatko valmennuksen luottamuksen arvoisia.
0-0 kärkijengejä vastaan viikonlopusta olisi hyvä esitys ensi kautta ajatellen. Sellaisia tunnollisia roolipelaajia tarvitaan menestyvässä joukkueessa ja niitä olisi hyvä olla myös rotaatiossa.
Toki siellä ketjussa kolmaskin pyörä on, mutta kuitenkin.

Pakkipareja taas sekoitettu. Kuitenkin hyvin rakennettu.
Kätisyydet kunnossa...3 L ja 4 R pelaaja...R kiekollisemmat pakit kiertävät, joten jalkoja pitäisi löytyä myös hyökkäyspeliin.

Taimi tuo kokemusta puolustuspeliin Niemeläisen rinnalle ja vähentää Niemeläiseltä paineita omissa.
Marttinen ja Stenqvist on perinteinen puolustava hyökkääjä pari. Mielestäni Marttinen on jopa hieman aliarvostettu pelaaja hyökkäyspäässä.
Vaikka ei ole kiekollisesti taitava, niin tahdonvoimaa löytyy selvinpäinkin mennä maalille ja ottaa osumia, mutta on aika monta maalia tehnyt myös ihan laukauksella.
Vainio - Salmela aika tasavahva pari, ei pitäisi olla nykyisellään suuria heikkouksia, mutta ei välttämättä vahvuuksiakaan.
Luultavasti ikävä pari pelata vastaan, molemmat pysyvät iholla ja liikekin hyvällä tasolla...3:s pariksi Ässissä aika hyvän oloinen.

Nyt valmennus mielestäni onnistui pakkiparien suhteen ja tykkään ainakin näin ennakkoon tästä pakistosta, toivottavasti se myös kentällä näyttää hyvältä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Huh miten jaloissa ollaan, eihän Ässät saa edes kiekkoa pois!

Näinkö suuri on tällä kaudella TOP-8 ja BOTTOM-7 joukkueiden tasoero..
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
KATASTROFAALINEN ALKU! Ei jumalauta tätä selostajaa.. Tappara pyörii joo, mutta maalipaikkoja tasan nolla.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Mahdetaanko juhannusta nähdä, niin ollaan kovasti purjeessa. Tämä ryöpytys on valtaisaa
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tapparan diesel jauhaa mutta toistaiseksi tehottomasti. Pelin juoni on selvä, Ässien pitää iskeä harvoista vastahyökkäyksistä

Blood on kyllä nykyään lauhkea kuin lammas, ei edes yritä taklata tai hakeutua tilanteisiin. Tuollaista BB:tä ei ole ikävä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös