Otteluseuranta (Ässät)

  • 473 124
  • 7 184
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Todella sekavaa. Nuo puolittaiset paikan tyngät menee järjestäen seinille. Ja vieläpä niin että kiekko vierii ränniin ja sitte kiire omiin. Pitäisi löytyä maltti vetää edes maalia päin
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikä siinä on, ettei makean voiton jälkeen kyetä hyvään pelaamiseen ennakkoon heikompaa vastustajaa vastaan.

Appelgren hölmöili itselleen typerän jäähyn ja se maksoi.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Tää menee just niinkuin arvasinkin. 0-1 viihdyttävää ylämäkeä ja v*tuttaa hetki hetkeltä taas enemmän.Kyllä kotiyleisö viihtyy näissä peleissä.Näitä tulee viimeisillä voimillaankin aina katsomaan!
 
Jotenkin toivoisi, että esim. nelosketju ottaisi hieman roolia ja ajaisi kunnolla maalille, jotta saataisiin koko joukkuetta ja yleisöä heräteltyä. Ei tällaista lauantaikiekkottelua jaksa kukaan katsoa.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ottakaa oppia ja jääkää kotiinne. Tullaan takasin jos Ässät rupeaa pelaamaan, tai kun jaksetaan.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Onko ihan mahdotonta kuvitella,että kun vastustaja johtaa 0-1 toisen erän alussa,niin peli ei silti päättyis 0-1 tai 0-jotain?
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Kyllä kotiyleisö viihtyy näissä peleissä.Näitä tulee viimeisillä voimillaankin aina katsomaan!

Itsellä viimeinen peli paikanpäällä(Tappara) on edelleen tuoreessa muistissa ja se vei niin paljon mielenkiintoa, että vaikka nyt olen sopivasti paikkakunnalla, mutta en todellakaan lähtenyt. Ei kiinnostanut. Ja näillä koti otteilla se on näköjään tarttunut moniin muihinkin. Aika kehno yleisömäärä tänään.. tänäänkin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Käytiin hakemassa Tapparalta 2 pistettä, nyt SaiPa pistää Äijänsuon mahalaskun jälkeen kaiken likoon Porin la-illassa. Tää on teknis-taktisesti tosi vaativa liiga.

Varsinkin kun pelataan jatkuvasti vähämaalisia maalin pelejä. Nyt täytyy kaivaa ne maalit vaan jostain. Ja löytää lisähappea hyökkäyspeliin.
 
Katsokaapa tuota Salon maalia. Suunta aggressiivisesti kohti maalia ja vetoa vain. Tätä ei Ässiltä olla nähty kertaakaan koko pelin aikana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös