Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Näillä on aina kiva spekuloida, joten laitetaan Copy-Paste-Edit-Replace -mutkan kautta Jatkoajan maajoukkueosiosta tännekin:

  Alkusarja A

  15.2.2006
  klo 14.00 Italia-Kanada
  klo 16.30 Sveitsi-Suomi
  klo 18.00 Saksa-Tshekki

  16.2.2006
  klo 13.00 Suomi-Italia
  klo 14.00 Tshekki-Sveitsi
  klo 21.00 Kanada-Saksa

  18.2.2006
  klo 14.00 Italia-Saksa
  klo 16.30 Kanada-Sveitsi
  klo 22.00 Tshekki-Suomi

  19.2.2006
  klo 13.00 Saksa-Sveitsi
  klo 21.00 Tshekki-Italia
  klo 22.00 Suomi-Kanada

  21.2.2006
  klo 13.30 Sveitsi-Italia
  klo 16.30 Suomi-Saksa
  klo 17.30 Kanada-Tshekki


  Alkusarja B

  15.2.2006
  klo 12.30 Kazakstan-Ruotsi
  klo 21.00 Venäjä-Slovakia
  klo 22.00 Latvia-USA

  16.2.2006
  klo 17.00 Ruotsi-Venäjä
  klo 18.00 Slovakia-Latvia
  klo 22.00 USA-Kazakstan

  18.2.2006
  klo 12.30 Kazakstan-Venäjä
  klo 18.00 Ruotsi-Latvia
  klo 21.00 Slovakia-USA

  19.2.2006
  klo 14.00 Venäjä-Latvia
  klo 17.00 Slovakia-Kazakstan
  klo 18.00 USA-Ruotsi

  21.2.2006
  klo 12.30 Latvia-Kazakstan
  klo 21.00 Ruotsi-Slovakia
  klo 21.30 USA-Venäjä

  Tästä jatketaan puolivälierillä jo seuraavana päivänä, eli voidaan puhua melko tappavasta tahdista - kuusi peliä kahdeksassa päivässä. Eikä alkolohkon viimeisen pelin jälkeen jää kaikilla joukkueilla vuorokauttakaan aikaa levätä. Neljä joukkuetta lohkoista jatkaa kuolemanpeliin, eli tämä tosiaankin on Tammisenkin mainostama "Win right games -turnaus". Kolmella häviölläkin voidaan ottaa kannu kotiin.

  A-lohko vaikuttaisi paperilla siltä, että Kanada, Tsekki ja Suomi jatkavat, ja viimeinen paikka jää Sveitsin ja Saksan jaettavaksi. Tosin jos Suomi onnistuisi täydellisesti tyrimään avauspelinsä häviämällä Sveitsille, niin muuttuisi lohko jatkoonpääsyn osalta vähän liiankin mielenkiintoiseksi.

  Tärkeä kysymys tässä välissä: Mennäänkö tasapisteissä jatkoon ensisijaisesti keskinäisen ottelun perusteella, kuten useimmiten arvoturnauksissa?

  B-lohko vaikuttaa selvältä jatkajien suhteen, järjestys tosin voi olla mikä vaan. Ja lohkon loppupeleissä nähdään tietysti armotonta taktikointia vastustajan suhteen.

  Ottelujen alkamisajat ovat kohtalaisia, Suomen otteluista Italia-peli menee työpäivän kanssa päällekkäin ja Kanada-peli tulee vähän turhan myöhään, ajatellen maanantaiaamun heräämistä.

  Puolivälierät pelataan siis keskiviikkoiltana 22.2., välierät perjantaina 24.2., pronssiottelu lauantaina 25.2. ja finaali sunnuntaina 26.2.
   
 2. werty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eiköhän se taas näin mene.

  Joo, kyllä todella tappava tahti noissa peleissä. Ei paljoa jää lepo aikaa ja aikaa toipua aika erosta, kun on vain noin 18 tuntia Italia peliin Sveitsi pelin loppumisen jälkeen.
   
 3. jorkki_87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Colorado Avalanche,Kups,Fiorentina,Atl Mad
  Hei sanokaas tuleeko tuo avausottelu Kazakstan-Ruotsi joko ylen kanavilta tai urheilukanavalta suorana. Yritin etsiä, mutta en nyt sitten saanut varmuutta tähän asiaan. En löytänyt juuri sitä matsia ohjelmatiedoista, mutta veikkauksen listalla esim. siihen on merkitty tv perään. Voisko joku vahvistaa tämän jäi vaivaamaan. Tuo on tärkeä matsi isojen panostusten kannalta ja se olis ihan kiva katella suorana....
   
 4. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Yle, Yle24 ja urheilukanavan ohjelmatietojen mukaan ottelua ei näytetä. Ottelut joita keskiviikkona näytetään ovat Suomi-Sveitsi(YLE/YLE24), Italia-Kanada(urheilukanava) Venäjä - Slovakia(YLE/YLE24) ja Latvia - USA(YLE).
   
 5. jorkki_87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Colorado Avalanche,Kups,Fiorentina,Atl Mad
  Niin ja lisäyksenä vielä urheilukanavalta Saksa-Tsekki 18.00 et varmaan sattunut huomaamaan.
   
 6. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ohjelmatiedoista ei tosiaankaan aina ota tolkkua. Näistäkin Venäjä-Slovakia ja Latvia-USA pelataan samaan aikaan, eli toisen täytyy olla ainakin osittain nauhoitettu lähetys. Tai saattavat olla muutenkin pelkkiä tynkäkoosteita.

  Nämä kaksi peliä tulee myös Eurosportilta, joten kovaa kanavarallia pitää taas harrastaa, mutta sehän on vain mukavaa!

  Jossain lehdessä oli myös merkitty Sveitsi-Suomi alkavaksi tv:ssä klo 17.00 mutta voisi kai sentään olettaa, että se tulee alusta asti suorana, siis klo 16.30 alkaen.
   
 7. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  No eipä tosiaan ota tolkkua. Tässä ylen sivuilta päivän kisaohjelmaa:
  TV1 klo 16.50
  Jääkiekko, miehet Sveitsi - Suomi (1. erä nauha)
  TV2 klo 17.50
  Jääkiekko, miehet Sveitsi - Suomi 2. erä (nauha/suora)
  Kumparelasku, miesten finaali (suora) tai
  Jääkiekko, miehet Sveitsi - Suomi 3. erä (suora)
  Jääkiekkokooste tai kumpareiden finaalikooste (nauha)

  Näyttäisi että ensimmäinen erä tulee nauhalta ja samoin ainakin osa toisesta erästä. Kolmas erä tulee suorana tai sitten ei tulekkaan vaan tulee kumparelaskua ja erä näytetäänkin koosteessa. Ilmeisesti YLE24 näyttää kuitenkin ottelun kokonaan suorana? Ota nyt sitten tosta selvää ja ajasta vaikka nauhoitus :).

  Latvia-USA ottelu tulee ainakin ylen sivujen mukaan nauhalta.
   
 8. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei helvetti, tuo ei voi olla totta. Milloin viimeksi on Suomen kiekkomaajoukkueen arvokisojen ottelu näytetty nauhoitettuna? Käsittääkseni suurin piirtein niihin aikoihin kun Juha Jokinen selosti Suomen saavan mitalin vaikkei sitten saanutkaan.

  Toivotaan että ohjelmatiedot ovat virheellisiä/puutteellisia, meillä kun ei satu näkymään Yle24 eikä kumparelasku kiinnosta. Mielestäni vuonna 2006 Suomen kiekkopelit kyllä pitää näkyä suorana kaikille ilmaiseksi.

  Joka tapauksessa Yle voi joutua tekemään vaikeita valintoja kisojen aikana, jos Suomen pelin aikana on muitakin suomalaislajeja kyseessä. Joku valittaa kuitenkin aina.
   
 9. jorkki_87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Colorado Avalanche,Kups,Fiorentina,Atl Mad
  Lainaus:
  Yle24 näyttää ainakin Venäjä-Slovakia pelin suorana, koska ohjelmatiedoissa lähetys alkaa jo 20.55 eli viisi minuuttia ennen käynnistyvää matsia. Miksi ihmeessä tv2 ei sitten voisi näyttää suorana latvia-Usa peliä, joka alkaa kello 22.00 heti uutisten jälkeen. Mitä järkeä olisi näyttää yle 24 suorana Venäjän peliä ja sitten samaa matsia nauhalta kakkosella. Toivottavasti sieltä nyt tulee ensin suorana tuo Usan peli ja sitten joskus yöllä tuo yle24 näytetty Venäjä matsi nauhalta. Järkeä saa Ylelläkin käyttää jos sitä on suotu.
   
 10. werty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Uskoisin että Sveitsi-Suomi tulee yle 24 suorana. Eli kun 15 alkaa kumpare karsinta, niin sen jälkeen tulee sitten Sveitsi-Suomi.

  14.55 Freestyle kumpareiden karsinta, jääkiekkoa miehet Sveitsi - Suomi
  20.55 Jääkiekko, miehet Venäjä - Slovakia
   
 11. werty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onneksi on kuitenkin myös Yle24 josta voi sitten lähettää sen ei niin suositun lajin päälekkäin pelin kanssa, tai sitten Jääkiekkoa ilman muita lajeja.
   
 12. Master Chief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United, Denny Crane
  Lainaus:
  Hetkinen, siis tässä on vasta kumpareiden karsinta? No perkele, suomalaisten suoritukset voi näyttää aina nauhalta tai ajaa vaikka kesken ekan erän, jos joku meikäläisistä on silloin vuorossa. Jos kyseessä olisi finaali niin sitten ymmärtäisin kyllä.
   
 13. jorkki_87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Colorado Avalanche,Kups,Fiorentina,Atl Mad
  SVT Europa näyttää tuon Kazakstan-Ruotsi pelin, mutta millä tuo kanava näkyy? Onko tietoa.
   
 14. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tuo näkyy vaikka tavallisella piikkiantennilla, jos asuu oikeassa paikassa.

  Yle-tekstitv:n sivulta 582 bongasin taulukon radio- ja tv-kanavien taajuuksista, sen mukaan svt europa näkyy seuraavasti:
  - Espoo, kanava 35
  - Fiskars, kanava 23
  - Pernaja, kanava 26
  - Turku, kanava 57

  Siitä vaan virittämään, jos ei vielä ole tullut sitä tehtyä.

  Olen jotain paskaturnauksia tuolta katsellut, mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun isompiakin otteluja näytetään. Loistavaa! Ja oletettavasti tarjolla on kaikki Ruotsin pelit.

  Em. alueiden ulkopuolisesta tarjonnasta en tiedä, mutta joillakin kaapeliyhtiöillä on varmasti myös tämä asema valikoimissaan.
   
 15. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Huomatkaa, että YLE:n lähetykset ja myös YLE24 näkyvät netistä 392kbit/s ja alle 30sek viiveellä.
   
 16. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kiitoksia! Loistava juttu. Tämä homma on sitten hanskassa tältä osin, täysin virheetön kuva ainakin äsken näkyi kun curlingia tuli Yle24:ltä. Eipä tullut tämä itselle mieleen.

  Lainaus:
  Ja thanks myös tästä, eli perinteisen kaavan mukaan mennään: keskinäiset, maaliero, tehdyt maalit ja rankkarit.

  Kisat voivat sitten myös omalta osaltani alkaa. Täytyy varmaankin hakea heti pariksi päiväksi evästä ja jättää iso pino veikkauslappuja sisään. Perjantaina on sitten välipäivä ja jääkaapin täydennys viikonlopuksi.
   
 17. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Voisiko joku pistää streamien fyysiset osoitteet vielä tänne. Ei siis linkkiä "katsele ja kuuntele" sivulle.
   
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  YLE

  YLE24
   
 19. Master Chief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United, Denny Crane
  Lainaus:
  Kumma kyllä en saanut tuota toimimaan kunnolla kuin sunnuntaina lyhyen kokeilun aikana. Eilen kokeilin katsoa Suomi-Sveitsi -ottelua ja kuva ei pyörinyt sulavasti (ja silloinkin 212kbit/s) hetken ennenkuin meni diashowksi. Yhteyteni on 512/512 ja esim. Valioliigamatsit PPStreamin kautta pyörivät sulavasti 380-420 kbit/s tasolla.
   
 20. Lauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues & Devils
  Lainaus:

  Kiitokset Pernaveikolle tästä! Eikös se Suomi-Sveitsi tule Yleltä nauhalta, mutta 24:lta suorana? Tuleekos muuten Urheilukanavalta jotakin pelejä? Löytyykö sieltäkin samanlainen nettisysteemi?
   
 21. Läski-Salonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Tässä alkaa kisakuume lätkän osalta nousta kovaan tahtiin, eikä vaan voi millään mahtua päähän tämä YLEn ratkaisu näyttää Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen avauspeli olympialaisissa nauhana! Ei helvetti sentään...

  Kumpareiden finaali on vielä mukiinmenevä ja hyväksyttävä veto näyttää alkusarjan pelin päällä, mutta kun hieman vilkaisee YLEn ohjelmatarjontaa muuten Sveitsi-Suomi -ottelun aikana, niin ei pysty järkeviä perusteluja tälle toiminnalle kehittelemään. Heti ensimmäisen erän alkuun YLE1 näyttää kiintoisan luontodokkarin Luontohetki: Pöllöjä pussissa, jossa "norjalainen Knut Solberg on hyvin perillä lehtopöllöjen perhesuhteista". Toisen erän aikana ykköseltä tulee kaiketi ensimmäisen erän nauha ja kakkoselta luonnollisesti keskiviikko-iltojemme klassikko Harri ja dinot. Kolmas erä tuleekin sitten noin tunnin myöhässä ja täytyy toivoa, että se saadaan vauhdilla alta pois, jotta voidaan ruveta jännäämään suoraa miesten curling-ottelua.

  Itse en pysty ottelun aikana netin ääressä olemaan, enkä todennäköisesti näe YLE24:ä, joten joutuisin katsomaan jotain nauhaa silloin kun YLElle sopii. Kaikki selitykset Sveitsi-pelin turhuudesta on paskapuhetta, koska tässä ratkaistaan todennäköisesti lohkon kolmas paikka, ja Suomella on aivan varmasti täysi työ voittaa ottelu. Täytyy toivoa, että Jussi Saarinen selostaa tämän ottelun. Se olisi oiva kruunu.

  nim. iso jölli otsassa
   
 22. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tosiaankin, KOKO Suomen ottelu tulee nauhalta ohjelmatietojen mukaan. Jäi siis ylitöiksi tänään ja netin kautta katselemiseksi. Toivottavasti yhteydet toimii.

  Urheilukanavalta kaksi ottelua SUORANA: Italia-Kanada klo 14 ja Saksa-Tsekki klo 18. Klo 21 Yle24:ltä Venäjä-Slovakia. SVT ehkä näyttää vielä Ruotsin pelin? Ja Eurosport näyttää myös iltapelejä suorana, mutta en tiedä näyttääkö kokonaan.

  Kokonaisuutena ihan kelvollinen tarjonta.
   
 23. N^Miksu Jäsen

  Käsittääkseni Suomen matsin 1. erä tulee nauhalta yhdistetyn viestin takia, ei kumparelaskun karsintojen. Mutta jos kumparelaskun karsinnat menevät hyvin, niin sitten myös 2. ja 3. erä tulevat nauhalta. Mutta yhdistetty on kuitenkin "syyllinen" 1. erän nauhoitukseen. Onhan tuo vähän outoa, että kiekkoa ei suorana näytetä, mutta toisaalta yhdistetystä ja kumparelaskustakin odotetaan mitaleja.
   
 24. werty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Yle24 myös suorana peli Sveitsi-Suomi!
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.