Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Otteluohjelma kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 05.07.2018 klo 10.00.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Otteluohjelma tulee tänään julki. Kuten mainittu, Jokerit aloittaa kautensa maanantaina 3.9 Kunlunia vastaan. Idän jengejä vastaan pelattava aloitus-stintti sisältää myös perjantaipelin, joten ihan OK. Runkosarja päättyy 22.2 perjantaina himassa.

  Laitetaan tarkempi ohjelma ja pelipäivät tuossa yhden maissa, kun ohjelma julkaistaan.
   
 2. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  26 ja 28.10 Jokerit pelaa Tallinnassa Moskovan Spartakia ja Severstalia vastaan.

  Ottelut ei sisälly kausikorttiin vaikka onkin kotipelejä. Kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus peleihin.
   
 3. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Suomella 12.10 Nations League-peli Tallinassa, jonne lähdössä tuhansia ihmisiä. Minä myös ja näin tämä Jokerien Tallinnahassuttelu jää välistä. Tuskin tuolla kuitenkaan hirveästi isossa kuvassa on merkitystä.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Pelipäivät himassa:
  Ma 5
  Ti 2
  Ke 9
  To 2
  Pe 6 + 1 (Tallinna)
  La 2
  Su 3 + 1 (Tallinna)
   
 5. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Playoffeissa ei enää pelata peräkkäisinä päivinä, joten se on iso plussa.
   
 6. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vai Jokereitten synttäreitä vietetään nykyään Tallinnassa Helsingin sijaan? Eikö synttärijuhlat olisi voinu siirtää suoraan Venäjän puolelle samantien?
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Musta olis ihan kiva viettää joskus omat synttärit ulkomailla. Ite ehkä lähtisin jonnekkin lämpimään, mutta siellä ei voi oikeen pelata lätkää.. Tai no käytiinhän pesistäkin pelaamassa Espanjassa. En tajua miten tästäkin joku jaksaa avautua. Toki pakkorakohan tuo Tallinnan reissu on koska Arena on täynnä ja kotipelejäkin pitää pelata.
   
 8. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Surkea otteluohjelma näin viikonloppu reissujen kannalta. Kaikki suorien lentojen lähimatkat on viikolla ja silloin joutuu olee töissä.
   
 9. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Joulukuussa Sotshiin ja Bratislavaan välipäivinä.
   
 10. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Kai säkin olet joskus viettänyt synttäreitäsi jossain muualla kuin kotona?
   
 11. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Varmaan sinä ja @Palokan Keisari kummatkin vertasitte lievällä mustalla huumorilla varustettuna omia synttäreitänne fanitetun urheilujoukkueen synttäreihin, mutta lupaan olla menemättä tuohon miinaan. Kyllähän nyt urheilujoukkueilla on tapana merkkipäiviä viettää vieraspaikkakunnilla kotikaukalon ja kotiyleisön sijaan. Tämä kommentti myös lievästi mustalla huumorilla varustettuna, ettette tekään mene miinaan.

  Jokereissa kyllä todentotta osataan luoda täysin uusia perinteitä, kun entiset on pitkälti tuhottu. Mitä sitä turhaan kaavoihin kangistumaan.
   
 12. pyyksteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks,Jokerit
  Tuossa syyskuun lopulla näyttää mukavalta: tiistaina lento Budapestiin, junalla Bratislavaan peliä katsomaan, visiitti saman tien Wienissä kun lähellä kerran on ja sitten takaisin Budapestiin ja tiistaina lento Helsinkiin. Viikon reissu ja lennot hki-Budapest-hki reilun 100€, Budapest-Bratislava-Budapest junalla menopaluu vähän alta 20€. Peliin liput tuskin paljoa kustantaa.
   
 13. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Mä en osaa pahoittaa mieltäni tästä Tallinnan reissusta. Hauskaa vaihtelua ainaisiin synttäripeleihin, joita varsinkaan ennen viime kautta ei KHL-taipaleella olla pahemmin edes juhlittu. Joku vuosi Ville Galle ja Pave Maijanen taisivat laulaa jonkun laulun katsomosta, mutta siihen se synttäriviihde jäikin sitten. Eiköhän Tallinnassa saada kivat kekkerit aikaiseksi.
   
 14. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Siinä ei sinänsä mitään, vaihtelu virkistää ja sitä rataa, että ulkomaillakin pelaillaan kohelon ulkopuolisissa maissa kotimatseja, mutta että synttärimatsi menee sitten Tallinnassa. Mikäpä siinä, varmaan ihan hauskat pippalot tiedossa, mutta kyllähän sitä juhlaottelut pitäisi mielestäni ihan _kotona_ pelata. Kyllähän tuonne varmaan silti tulee lähdettyä.

  edit. Toki myös jotkut hieman kiinnostavammat joukkueet olisi ollut ihan mukava saada vastaan, vaikka eipä tuota aina kaikkea voikaan saada mitä haluaisi.
   
  Viimeksi muokattu: 05.07.2018 klo 18.59
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Kröhöm... Kyllä niitä synttäripelejä on joskus pelattu vieraissakin jos otteluohjelma on näyttänyt siltä. Ja joskus ei ole ollut pelipöivä lainkaan. KHL:n ohjelmaa tai Arenan buukkauksia ei ole tehty Jokerien tai minkään muun instanssin syntymä-, nimi- tai muu merkkipäivä mielessä.

  Voit jäädä toki himaan ruikuttamaan.
   
 16. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hyvä vinkki, kiitokset! Aion oikein mielelläni käyttää tuon option.

  Ensi kerralla sitten synttäripeli Venäjälle ja Selänteen paidan nostaminenkin kattoon voitaisiin hoitaa esimerkiksi Pietarissa. Silloin oltaisiin sentään jo seuran nykyisillä kotimailla ja omistajiensa sylissä. Siinä niitä uusia perinteitä olisi taas kerrakseen vanhojen tilalle!
   
 17. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ääh.. miks tää yhyy piti nyt tuoda heti jo tännekin.. Kohta on trumputin kanssa tapetilla ja kaikki ketkä ei tykkää _asiallisesta keskustelusta_ on suomettuneita ja ihan hölmöjä terveisin mökömököpuu.

  Kuten muussakin elämässä niin 51v synttärit ei kiinnosta yhtään ketään (äitiä ehkä) joten yksi ja sama jos sillon kun ollaan Eestissä niin joku täyttää vuosia ja yrittää rypistellä siitä taputuksia. Laivamatkat maksettu jo. Seuraavaksi hotellimotellia kattelee ja täytynee vähän vaparia pyytää töistä. Mahtavaa päästä Etelä-Helsinkiin JA kattoo Jokruja samalla! Pietari ja Riika jo koettu mut veikkaan että kiikkustuolista muistelen Tallinnan reissua enempi hihitellen
   
 18. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Onhan tuo kieltämättä surkuhupaisaa että tästäkin saadaan valittamisen aihetta ja mielensäpahoittamista.

  Täähän on hienoa että järjestetään tämmösiäkin, oli se sitten 51 tai 64 vuotispäivillä.

  Varmasti hieno reissu tulossa ja mukana ollaan!

  Otteluohjelma kun julkaistiin niin kyllähän tässä jo taas napsun enemmän odottaa kauden alkua.
   
 19. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  Nyt on kuitenkin pelipäivä ja kotipeli, niin minkä takia pelata se muualla kuin kotona? Vai onko sitten Arenalla jotain heppashowta tai muuta vastaavaa samana päivänä, ei jaksa ottaa selvää. Ei tuo minua liiemmin harmita, lähinnä vain ihmetyttää. Ihan hieno reissu varmasti tulossa, en mä sillä.
   
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Areena on buukattu täyteen, eikä megapitkä vieraskierue onnistunut tänä vuonna tuohon väliin. KHL ei ollut kovin mielissään Tallinnasta vissiin, mutta "no can do".
   
 21. Mietsuslav Jäsen

  10-vuotiailla nämä synttärikiimat.

  Tallinnan peleille peukkua. Tuskin montaa matsia tulee kaudella livenä katsottua, mutta etelänmatkailu piristää aina.
   
 22. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Hah haha huomaa, kyllä että nykyään Jokerit on kannattajilleen vaan pelintaso tms seura jota katsellaan koska taso. Sydämen asia Jokerit ei tunnu enää olevan, mutta kehitys on ihan luonnollinen seuraus siitä mitä siellä on tehty.
   
 23. haamujänis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Kiekko-Espoo, EZ4Ence
  Lainaus:
  Vaikka kuinka rakastan Jokereita niin kyseessä on 51v-synttärit. Viime vuonna oli isot bileet kun oli aihetta. Kuinka moni väittää tosissaan, että juhli esim. omia tai vanhempien 51v-synttäreitä yhtä isosti kuin 50v.
   
 24. sininen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Yankees, NFL, Jokerit 1967-2013
  Mielestäni ongelma ei niinkään ole se, että onko kyseessä synttärit vai ei. Isompi asia on se, että kotipelit pitäisi pelata omassa kotihallissa. Poikkeukseksi voi hyväksyä jonkun satunnaisen ulkoilmaottelun siellä täällä. Kilpailullisesti kahden kotipelin vieminen ulkomaille on vapaaehtoinen kotiedun pois antaminen kahdessa pelissä eikä se palvele myöskään suurinta osaa kannattajista.

  Jokereilla kyllä on perinteitä tästäkin. Saipaa vastaan annettiin vapaaehtoisesti pleijareissa kotietu pois vuonna kivi ja miekka ja lähdettiin suoraan kolmessa pelissä lauluun. Ja pari vuotta sittenkin oli joku episodi jossa jatkoonmeno pleijareissa olisi johtanut johonkin Jokerien kannalta huonoon järjestelyyn.

  Toki tämä kahden kotipelin menettäminen on aika pieni murhe sen rinnalla, että Jokerit on venäläisomistuksessa ja pelaa Venäjän liigaa.
   
 25. Mietsuslav Jäsen

  Lainaus:
  En ihan saanut kiinni miten liittyi viestiini, gregoriaaninen kalenteri ei ole koskaan aiheuttanut suuria tunteita. Ei kiinnosta Jokerien synttärit, ei omat, eikä isoäidin. Lapsille suotakoon kakut yms. Mikään sydämen asia Jokerit ei ole tainnut mulle olla enää vuosiin, mutta ei ehkä kannata vetää yhtäläisyysmerkkejä yhden nimimerkin ja kaikkien fanien välille.

  En tiedä onko pelin taso Tallinnassa parempaa, mutta tunnelma satavarmasti on. En ihan ostaisi tuota, että tässä luovutaan suoraan kotiedusta tai varsinkaan vertausta katastrofaaliseen Saipa-caseen. Pelaajillekin varmaan kiva piristys pieni laivamatka ja pelaaminen marinoitujen fanien edessä vrt. Arenan tunnelma.
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2018 klo 13.47