Otteet runkosarjassa 2022–2023

  • 83 469
  • 759

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Hermeksen koutsi kyllä veti pelin hyvin kasaan... ja taisi varmistaa runkosarjan nelospaikan.

Jos IPK nyt kyykkää runkosarjan loppuun asti, on kyllä jännä sarja myös Hermes-JoKP, kun pisteet runkosarjassa Joensuuhun heidän välisissään 12-0.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Hermes oli ainoa joukkue, joka voitti runkosarjan keskinäisten pisteet. JoKP ylsi tasapeliin.

Kiekko-Vantaa ja Peliitat puolestaan lakaistiin eli pisteet 12-0 Kiekko-Espoolle.

KeuPaa vastaan vielä yksi peli jäljellä, mutta siinä tilanne 8-1 eli ei mene mihinkään edellämainituista kategorioista.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
En kyllä tajua miksi Hermes on tuollainen kanto kaskessa Kiekko-Espoolle, kaikki kunnia toki vastustajalle. Toivotaan vaan, ettei sama jatku playoffeissa jos tulevat vastaan. Tänään toki vähän "2. miehistöllä" liikkeellä, mutta silti peli ei näyttänyt cmoren kautta mitenkään erilaiselta verrattuna muihin Kiekko-Espoon vieraspeleihin, jota pelasivat muita joukkueitavastaan runkosarjasa.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tänään Keupaa vastaan ollut ihan hyvää peliä 1. Erä.
edit: hyvältä näyttää myös 2. erä
 
Viimeksi muokattu:

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ollikainen alkaa löytämään pudotuspelivireen: kuusi minuuttia jäähyjä kahteen erään.

Milloin muuten Rantaeskola pelasi viimeksi?
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ollikainen ansaitsee kyllä ihan posiakin viime aikojen esiintymisillään. Vire on ollut miljoona kertaa parempi kuin syksyllä.
Suunta on oikea, mutta suurin kehityskohde löytyy korvien välistä.

Viimeinen neljännes, eli vikat 13 matsia, mentiin 2,154 pisteen keskiarvolla ja maalierolla 67-26. Tais olla Kivikovan runkosarjan heikoin neljännes pisteiden osalta ja ainoa, jossa ei oltu sarjan paras. Pelillisesti ja tuloksellisesti ollaan kuitenkin menty eteenpäin, joten tästä on hyvä lähteä kohti tosipelejä.

Koko runkosarjan osalta homma meni mallikkaasti. Sarjan uusi piste-ennätys ja läjä yksilöennätyksiä. Välillä sitä unohtaa kuinka vähän aikaa siitä uuden paluun ensimmäisestä matsista oikein onkaan. Hyvältä näyttää.
 
Viimeksi muokattu:

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
On melko jäätävät lukemat taas Keuruulla, tällä kertaa kotijoukkue ottaa pataan. Keupan ylivoima ollut välillä varsin tehokas, tänään ei mitään palaa Kivikovaa vastaan? Kyllä Espoo on vaan kova ja pitelemätön tällä kaudella.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kyllä Espoo on vaan kova ja pitelemätön tällä kaudella.
Näin toivotaan.

Tänään oli sihti kunnossa, kuten parissa muussakin yksittäisessä ottelussa. Vastaavasti on ollut muutamia 60+ laukauksen pelejä ilman pisteen pistettä.
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämä peli jos mikä oli sellainen, missä olisi ollut tosi mielenkiintoista olla kärpäsenä katossa ja kuulla mitä siellä on joukkueiden ja tuomareiden välillä keskusteltu. Täysin panokseton peli, jonka seitsemällä maalilla voittanut joukkue otti kolme(!) käytösrangaistusta joista kaksi vielä ihan viime minuuteilla. Mitä ihmettä? Juurihan Masokin viime viikolla osasi kertoa että K-Espoo on tuomareiden suosikkijoukkue, niin oudolta kuulostaa että pelkästään sanomisten perusteella pistetään ukkoa tällä intensiteetillä boksiin.

Itse pelistä nyt ei hirveästi jäänyt sanottavaa. Ihan hyvää peliä vaikka täytyy totuuden nimessä sanoa että vastustaja ja etenkin vastustajan maalivahtipeli teki sen tällä kertaa tavallista helpommaksi. Oliko muuten espoolaisittain ensimmäinen hattutemppu tällä kaudella?

Edelleen kaikki jalat ja kädet ristissä että Matinmikko nähdään vielä tällä kaudella askissa.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Juurihan Masokin viime viikolla osasi kertoa että K-Espoo on tuomareiden suosikkijoukkue, niin oudolta kuulostaa että pelkästään sanomisten perusteella pistetään ukkoa tällä intensiteetillä boksiin.
Mason ottaa fudut liigasta ennen joulua, valmentaa Mestistä 20 vuotta, jättää parran ajamatta ja lihoo 100 kg, niin pääsee perimään Räsäsen tittelin Mestiksen hörhönä.
 

Vepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllä tämän illan pelissä huomion veivät herrat Neva ja Pelkonen. Aivan surkeaa tuomaritoimintaa. Ei ihme että hermot meni espoon pelaajilta. Toivottavasti eivät vihellä enää kun pelit kovenevat.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllä tämän illan pelissä huomion veivät herrat Neva ja Pelkonen. Aivan surkeaa tuomaritoimintaa. Ei ihme että hermot meni espoon pelaajilta. Toivottavasti eivät vihellä enää kun pelit kovenevat.
Tuomareiden agendalla tuntui olevan Pertun ennätyksen mahdollistaminen. Joka kerta kun miestä koskettiin tuli Espoolle jäähy mutta Perttu sai koukkia ihan vapaasti. Kun ei tahtonut pisteitä tulla niin loppuun järkättiin sitten viiskolmosta.
 

Blue1203

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jaa-a. En tiedä, miten menee, mutta Keski-Suomen Jääkiekkotuomarit RY:n jäseniä olivat alkujuonnon perusteella. Eiköhän Pirkanmaalla liene oma kerhonsa ?
 

Ristimollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ihme herkkähipiäisiä kaikesta loukkaantujia oli pilli varressa keuruulla. Ihan leikittelyä oli peli, hyvä luotto joukkueeseen.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
On meilläkin Baronalla näitä pyörinyt, ainakin Jari Suorsa. Vuohtoniemi ei taida enää viheltää? Ja missäs se viiksimies veteli? Idässä?
Päijät-Hämeessä ilmeisesti asustelee. Ainakin Metrolla, Imatralla ja Iisalmessa ollut meidän matsissa. Isolla alueella voi siis tulla vastaan. Väkeväinen on siis viiksivallun nimi.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kirjoitetaan tännekin sama kuin yleiseen Mestiskeskusteluun 1. All Starsiin valitut maalivahti Valtteri Ignatjev ja puolustajat Atro Leppänen ja Aleksi Matinmikko tekivät mieletöntä historiaa:

All Stars maalivahti Valtteri Ignatjew. Paras voittoprosentti (83,93), paras päästettyjen maalien keskiarvo (1,74) ja paras torjuntaprosentti (92,71). Käsittämätön suoritus, mihin viimeeksi on Liigassa tai Mestiksessä pystynyt KalPan Pasi Kuivalainen NHL lockout Mestiskaudella 2003-2004, kun edessä oli luutimassa mm Kimmo Timosen kaltainen puolustaja.

Allstars puolustajat Atro Leppänen ja Aleksi Matinmikko. Puolustajien pistepörssin ja tehotilaston TOP 2. Ja molemmat pistivät lisäksi uusiksi Mestiksen piste-ennätyksiä.

Ignatjewistä voi todellakin todeta, että hän on voittava maalivahti, koska hänen pelaamistaan 29 pelistä Kiekko-Espoo hävisi vain 7 (toki samaan hengenvetoon voi todeta, että vastaavanlainen voittava maalivahti löytyy myös Imatralta, kun Severi Auvinen hävisi vain 5 ottelua pelaamistaan 19 pelistä (Liiga-laina Jukureihin verotti häneltä pelimäärää)).

Summa summarum Kiekko-Espoo oli tällä kaudella runkosarjassa niin hyvä, että keväästä on Espoossa odotettavissa todella menestyksekäs.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Ignatjewistä voi todellakin todeta, että hän on voittava maalivahti... vastaavanlainen voittava maalivahti löytyy myös Imatralta.
Voittavat maalivahdit vai voittavien joukkueiden maalivahdit? Löytyyköhän jonkinlainen tilasto millä selviäisi, että onko ratkaisevana tekijänä olleet juuri maalivahdit, vai onko sarjan kahden parhaan joukkueen maalivahteina yksinkertaisesti helpompi pärjätä kuin rupusakin maalivahtina?

Tämä pohdinta siis mitään pois ottamatta kummaltakaan mainitulta maalivahdilta, mutta oletan että laadukkaan joukkueen maalivahti ei joudu kohtaamaan aivan yhtä paljon ja yhtä vaarallisia tilanteita kuin heikomman joukkueen maalivahti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös