Ilmoitukset

Nimimerkki heavylutaa18 on saanut viikon pelikiellon provosoivasta ja aiheeseen liittymättömästä TPS-osion viestistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Valle kirjoitti Jokereiden omistajakuvioita käsittelevässä ketjussa epäoleellisuuksia ja henkilökohtaisuuksia sisältävän viestin, vaikka olimme asiasta jo ketjunootilla huomauttaneet. Johtuen nimimerkin mittavasta rikehistoriasta, hänet on passitettu kolmen kuukauden pelikieltoon.

Myös nimimerkki JjZz on saanut pelikiellon turhasta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä samassa ketjussa. Hänen kohdallaan koimme kuitenkin viikon pelikiellon riittävän.

Nimimerkki lainelaser on passitettu viikon pelikieltoon useammasta täysin turhasta JYP-osioon kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Kimmo Stasin viesti Elias Petterssonin ketjussa oli täysin turha, sisälsi itsemoderointia ja keskittyi asian sijasta nimimerkkiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean nimen yhdistäminen sekä aiheeseen liittyvä vihjailu ja arvuuttelu ovat palstallamme äärimmäisen rangaistavia. Tämän vuoksi nimimerkki MHPeg on saanut kuukauden pelikiellon Tommi Santalan ketjuun kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Vilja kuittaa itselleen viikon pelikiellon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja täynnä kirjoitusvirheitä olevista viesteistä.

Myös nimimerkit Pekka Kaukalo ja RedDawn huilaavat seuraavan viikon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja sisällöttömistä viesteistä.

Nimimerkki Roger Moore on saanut viikon pelikiellon otteluseurantaan kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Oskar Osala kyllästyi lätkään

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana lainelaser, 14.10.2018 klo 21.41.

 1. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Tuntuu, että ansaitsee oman ketjun. Osalalla siis prime time urheilijana, 31v, odotti NHL-tarjousta, huippupelaaja KHL-tasolla ja Leijonissa, mutta päätti pitää ainakin yhden kauden väliä.
   
 2. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
 3. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Nuo Kiekkokierroksen "teemaillat" ovat kyllä yleensä aivan helvetin mielenkiintoisia. Välillä kun oikein syventyy vieraan puheeseen, toivoo ettei seuraava erä edes vielä alkaisi.
   
 4. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Lainaus:
  Samaa mieltä, mahtavaa kuunneltavaa. Mitä mieltä Osalan päätöksestä? Mielestäni aivan uskomattoman hienoa, uskaltaa ottaa steppi ulos ”pyörteestä” kun ei jaksa enää.
   
 5. Rocco Jäsen

  Kyllä Osala varmasti vielä takaisin tulee. Ei vielä kuitenkaan ole kaukana siitä kunnosta, että laji pitäisi kokonaan jättää. Hetken hengenveto, ja uudella innolla loppukaudesta vahvistamaan jotakin joukkuetta.

  Ellei siirry vaikka pelaamaan salibandya. (Vitsi)
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Kiekko-Espoon rosterissa olisi vielä tilaa.
   
 7. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Liigaan ei kannata tulla, koska täällä pelataan kuulemma kaukalopalloa.
   
 8. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Arvostan Osalaa, kun osasi myöntää itselleen, ettei enää nautikaan lätkästä samalla tavalla kuin ennen. Ja mitenkä muuten sen innostuksen saisikaan palaamaan kuin vetämällä hetken henkeä?

  Ottaja löytyy ihan varmasti, sitten jos Osala vielä haluaa pelata.