Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Oskar Osala kyllästyi lätkään

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana lainelaser, 14.10.2018 klo 21.41.

 1. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Tuntuu, että ansaitsee oman ketjun. Osalalla siis prime time urheilijana, 31v, odotti NHL-tarjousta, huippupelaaja KHL-tasolla ja Leijonissa, mutta päätti pitää ainakin yhden kauden väliä.
   
 2. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
 3. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Nuo Kiekkokierroksen "teemaillat" ovat kyllä yleensä aivan helvetin mielenkiintoisia. Välillä kun oikein syventyy vieraan puheeseen, toivoo ettei seuraava erä edes vielä alkaisi.
   
 4. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Lainaus:
  Samaa mieltä, mahtavaa kuunneltavaa. Mitä mieltä Osalan päätöksestä? Mielestäni aivan uskomattoman hienoa, uskaltaa ottaa steppi ulos ”pyörteestä” kun ei jaksa enää.
   
 5. Rocco Jäsen

  Kyllä Osala varmasti vielä takaisin tulee. Ei vielä kuitenkaan ole kaukana siitä kunnosta, että laji pitäisi kokonaan jättää. Hetken hengenveto, ja uudella innolla loppukaudesta vahvistamaan jotakin joukkuetta.

  Ellei siirry vaikka pelaamaan salibandya. (Vitsi)
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Kiekko-Espoon rosterissa olisi vielä tilaa.
   
 7. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Liigaan ei kannata tulla, koska täällä pelataan kuulemma kaukalopalloa.
   
 8. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Arvostan Osalaa, kun osasi myöntää itselleen, ettei enää nautikaan lätkästä samalla tavalla kuin ennen. Ja mitenkä muuten sen innostuksen saisikaan palaamaan kuin vetämällä hetken henkeä?

  Ottaja löytyy ihan varmasti, sitten jos Osala vielä haluaa pelata.