Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Oscar Pistoriuksen murhaoikeudenkäynti

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana pikkuvaimo, 19.02.2013 klo 14.33.

 1. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Tein nyt tällaisen, niin ei tarvitse tuota yleisurheilu-topicia häiriköidä sen enempää. Tämä kun ei sinänsä liity urheiluun.

  YLE uutisoi että Pistoriuksen puolustus pitää edelleen kiinni murtovaras tarinasta. Pistorius myöntää että heillä on oli kyseisenä iltana riitaa naisystävänsä kanssa, mutta väittää luullensa vessaan ampumaansa henkilöä murtovarkaaksi.
   
 2. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Se oli Ruudun Jarkko.
   
 3. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Ampuja vai ammuttu?

  Eihän ole mitenkään mahdollista, että Pistorius olisi oikeasti luullut vessassa olijaa murtovarkaaksi - ellei steroidit ja päihteet ole tehnyt miehestä täysin mielenvikaista zombia. Proteesien kiinnittäminen, 7m kävelymatka vessan ovelle eikä siinä ajassa tajua tarkistaa missä se oma tyttöystävä onkaan. Jos kuitenkin murtovaras pääsee kotiisi ( yli mittavien turvatoimien ) vain aniharva lataa 4 kutia suoraan näkemättä edes kohdetta. Luulisin, että ensin yritetään uhata aseella jonka jälkeen vain yksi panos riittää laukaisemaan mahdollisen uhkatilanteen. Ei varmaan olisi muutenkaan kovin ammattimainen murtovaras joka painelisi suoraan paskahuussiin.
   
 4. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Mites se krikettimaila ja daamilla murskattu kallo?

  Taitaa joutua lusimaan.

  _
   
 5. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Veikkaan että julkisuudessa olleiden tietojen valossa "rajua mustasukkaisuutta, jo kerran aikaisemmin perseillyt baarissa kaverin aseen kanssa, ym" että äkkipikaisesti tehty tappo jota yritti peitellä tällä ampumajutulla. Pallo tulee jalkaan melko mittavaksi ajaksi.
   
 6. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Lainaus:
  Joo kyllä se näin on. Jostakin luin (olisko ollut hesari), että Pistorius, joka itsekin on multimiljonääri, asuu Pretoriassa erittäin raskaasti vartioidulla hienosto alueella. Ja lisäksi hänen taloaan kiertää kolme metriä korkea aita, jonka yläosa on sähköistettu. Murtautumisen kyseiseen paikkaan luulisi olevan todella hankalaa. Ja olihan tuo tekotapakin kylmäverinen. Ei tuota mitenkään pysty laskemaan itsepuolustukseksi/hätävarjeluksi.
  Niinkuin sanoit, murtovarasta ensin uhataan, jos ei tepsi niin yksi laukaus polveen tms. Sen jälkeen tilanteen uudelleen tarkastelu. Ei siis neljä kutia kyselemättä oven läpi.

  Tietääkö kukaan että kuinka korruptoitunut maa Etelä-Afrikka on? Pystyykö Pistorius ostamaan sopimusta syyttäjän kanssa? Mainettaan hän ei enää koskaan saa puhtaaksi, mutta ehkä vapauden saa. Pistorius ja Steenkamp olivat maansa "Beckhamit", heistä pidettiin ja seurattiin tarkasti mediassa. Voin kuvitella että Etelä-Afrikkalaisille tämä on suuri järkytys.

  E: SamSpade meinaa että ensin olisi mäntännyt pään paskaksi krikettimailalla, mitä peitelläkseen olisi ampunut ja keksinyt tarinan murtovarkaasta?
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2013 klo 15.17
 7. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Uskomatonta muuten, miten kundi on pilannut elämänsä.

  Hetki sitten yli miljoonan dollarin sponsorisopimuksista nauttiva huippusuosittu urheilija, jolla superhottis tyttöystävä --> nyt naistenhakkaajakriminaali vain murhatuomiota vailla ?!

  Olisiko kannattanut pitää pilleripurkki kiinni?
   
 8. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Englanninkielisestä Wikipediasta löytyy viime vuoden tutkimuksen perusteella tehdyt tiedot eri maiden korruptioasteesta. Tuon mukaan Etelä-Afrikka näyttäisi olevan Afrikan vähiten korruptoituneita maita, joskin se ei ole mikään meriitti... samalla tasolla kuin esim. Brasilia, mutta selvästi Länsi-Eurooppaa huonommalla tasolla.

  Tuolta lisää:
  Political corruption - Wikipedia, the free encyclopedia

  Käytännön tasolal en osaa sanoa mitään siitä, miten tuo tutkimus korreloi käytännön kanssa. Minä vähän epäilen, että tuskin saa ostettua itseään vapaaksi, jos vaan mitään yllättävää uutta ei ilmene.
   
 9. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
 10. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Lainaus:
  Kappas, meni nimimerkit ja viestit sekaisin.

  Mitähän siellä oikeasti on tapahtunut? Kun yksi teoria on että Pistorius olisi ensin ampunut yhden laukauksen makuuhuoneessa, minkä jälkeen Steenkamp olisi paennut kylpyhuoneeseen, minne hänet olisi lahdattu. Mihin rakoon krikettimaila&murskautunut kallo sovitetaan?

  Nyt vitun kyytiä Horatio ja Grissom paikalle, niin saadaan jotakin tolkkua tähänkin caseen.
   
 11. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Kannattaa lukea Brittien sensaatiolehtiä jos viihdettä haluaa, jo termi Blade Runner -teki sitä ja tätä kuullostaa karulta.
  The Sun
  Daily Mirror

  jne.

  _
   
 12. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Mitähän se murtovaras sieltä vessata olisi etsinyt? Vessapaperia? Dödöä?
  Lusimaan lähtee murhamies.
   
 13. Mietsuslav Jäsen

  Lainaus:
  Tuskin hän olisi sponsorisopimuksia tai mallityttöystävää saanut ilman purkin avaamista.
   
 14. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mitä väliä doping-tuomiolla, kun kaveri tulee istumaan loppuikänsä linnassa? Aika karua tietoa tullut; naisen kallo hakattu murskaksi ilmeisesti krikettimailalla, naista ammuttu 4 kertaa; ensiksi vessan ulkopuolella lonkkaan ja sen jälkeen naisen mentyä piiloon vessaan, kolme laukausta oven läpi eri puolille kroppaa.

  Jos nämä tiedot pitävät paikkansa - ja Pistorius kaiken lisäksi soittanut ystävälleen ja myöntänyt murhan - niin ei kaveri voi millään päästä tästä jollain murtovaras-selityksellä.

  Pistorius oli viikko sitten kansallissankari ja inspiraation lähde eri puolilla maapalloa - nyt joka puolelta tulee tietoa, että kyseessä onkin täysi sekopää...
   
 15. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Lainaus:
  Tämmönen on mennyt multa täysin ohi, mistä luit tuon?
   
 16. Mietsuslav Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä jos hän kuolee ennenaikaisesti linnassa, mutta ei kai muuten yhdestä taposta tarvitse noin kauaa istua. Tai edes murhasta.
   
 17. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Siis jos ajatellaan, että noiden sinun mainitsemiesi seikkojen lisäksi hän ampui kerran jo sitä naista, sitten tämä pakeni vessaan, hän muka luulee alkoholin ja steroidien yhteisvaikutuksesta, että vessaan paennut henkilö ei olekaan tyttöystävä, vaan joku kuviteltu murtovaras. Kuitenkaan hän ei odota, että vessasta joku tulisi ulos, vaan vaikka ovi on lukossa niin hän ei katso olevansa aseen kanssa oven ulkopuolella turvassa, vaan panee haisemaan all-in aseensa kanssa niin huhhuh. Siihen päälle kertomukset siitä, mitä on tapahtunut aiemmin. Asunnolla domestic violencea, viime kuussa jätetyt asehakemukset koskien kuutta rajua asetta, sitten oli niitä jotain ihme venetapauksia, jonkun leuka oli murrettu, aseen kanssa pelaaminen ravintolassa, ex tyttöystävän puheet, että oscar ei ole lainkaan sitä ihmiset kuvittelivat hänen olevan, 250km/h kaahailu tavallisella kadulla jne.

  Mustasukkaisuus, vitutus siitä, ettei ole jalkoja, vitutus siitä, että nainen on blondi ja ukko on itse musta niin eihän tästä ole kahta sanaa. Tulee OJ Simpson mieleen ja eiköhän tosta elinkautinen irtoa. Tosin vammaisuus ja ihonväri voi saada sympatiaa. Valkoinen mies saisi takuulla ankarimman mahdollisen rangaistuksen.
   
 18. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Murhasta on SA:ssa minimirangaistus 25 vuotta. Jos se on etukäteen suunniteltu teko niin silloin elinkautinen on pakollinen tuomio, mutta 25 vuoden istumisen jälkeen pääsee ehdonalaiskäsittelyyn kuultavaksi.
   
 19. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Pistoriushan on valkoihoinen, ei hänessä näy ollenkaan neegerverta.

  Pistoriuksen selitykset ovat kyllä yhtä huonoja ja epäuskottavia kuin dopingista kiinni jääneilläkin on tapana olla. Varmaan tuo sen dopingin käyttämisenkin kieltää, vaikka tokihan se paljon pienempi paha on kuin tuo naisen murhaaminen.
   
 20. scholl Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä kuinka kuvia pitäisi tulkita, mutta minusta hän on musta. No ehkä oli väärässä. Kun on kaikenmaailman sekarotuisiakin nykyään niin voi mennä rusketus ja tummat hiukset sekaisin mustan kanssa. Esim. Dan O'Brien on kanssa sellainen, joka on mielestäni musta ellen nyt muista sitäkin väärin.
   
 21. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kävin lukemassa noita brittiläisiä juorulehtiä. Kaveri on aikaisemminkin ollut pidätettynä tyttöystävän murjomisesta. Jäljet olivat ”vakavia”, mutta tyttis luopui syytteestä. Kyllä omatkin murjotut luut paranisivat paremmin oman tuliterän Porsche 911:n ratin takana?

  Nuo asunnolta löytyneet kasvuhormonit eivät juurikaan yllätä. Steroidit sopivasti yhdistettynä alkoholiin voivat aiheuttaa hyvinin laajaskaalisia, yksilöllisiä mielialahäiriöitä. Pidempiaikainen sekakäyttö taas saa käyttäjänsä näkemään irvisteleviä karvamatoja jopa paikoissa, joissa niitä ei ehkä todellisuudessa olekaan.

  Jos oikein kohdilleen menee, niin armahdettu Oscu pääsee veteraanien MM-kisoihin vuonna 2087. Vetreäkuntoinen vaari kilpailisi luokassa > 100 vuotiaat.

  Kyllä hän edustaa sitä ns. valkoista vähemmistöä. Näyttihän jopa Seppo Rätykin puoliveriseltä tultuaan aikoinaan sieltä valmennusleiriltä. Taitaa aurinko paistaa paremmin kuin täällä tundralla?
   
 22. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 23. Mack Jäsen

  Deittailua marraskuusta lähtien, hieman parisuhderiitaa ja tässä tulos? Nämä mustasukkaisuuspaskat ovat kyllä sitä ihmiskunnan suurinta turhuutta.

  Nikelle tuli muuten aikamoinen kiire vetää yksi Pistoriuksen mainos pois. Siinähän taisi lukea jotain "I am the Bullet in the chamber", samalla kun kaveri starttaa.
   
 24. scholl Jäsen

  Lainaus:
  pilvenpolttajien putiikilla muuten taitaa olla aika iso pino sekopäitä tallissaan. Mm. Tiger Woods kunnostautui myöskin naisrintamalla. Taisi muuten Lance Armstrongkin olla Niken tallissa ja juuri negajulkisuudessa aineiden kanssa, joten juuri nyt ei mene hippifirmalla hyvin.
   
 25. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Lainaus:
  Nyt ihan mielenkiinnosta täytyy kysyä, miksi Nike on pilvenpolttajien ja hippien yritys? :)