Onnittelut susirajalle!

  • 14 636
  • 86

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Onnittelut, sarjan paras joukkue sai mitä ansaitsi ja vei mestaruuden!
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Vielä kerran:

Onnittelut Jokipojille ansaitusta mestaruusvoitosta! Ei jätä 3-0, 3-0, 3-0 paljon selittelemisen varaa, ehdottomasti paras joukkue voitti. Nyt olisi hieno hetki näyttää, että liigakarsinnat ovat tarpeelliset, eli näyttäkäähän vielä Susirajan miehet Nääsvillen kissimirreille mistä kana kusee! Olisi se vaan hienoa nähdä Mestisjengin nousevan, oli joukkue mikä tahansa. :)
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Lämpimät onnittelut täältä länsirannikolta! Mestari sai arvoisensa seuraajan. 9-0 on kyllä jäätävä suoritus play offeissa.

Ja herkku se vain jatkuu. Nyt sitten tupsukorvat lujille liigakarsinnassa!
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Entinen Pohjois-Karjalan Prikaatin varusmies onnittelee Jokipoikia! Ansaitusti pokaali susirajalle.
 

MaZa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Reipas
Onnittelut Jokipolle ja karsintasarjasta sen verran, että olisiko kuitenkaan kovinkaan suuri yllätys mikäli Jokipo voittaisi Ilveksen vaikka suoraan 0-4? Ilveksen organisaatio on täysin sekaisin ja tärkeimmät palkkasoturit ovat jo sopineet siirtymisen varmaan liigapaikkaan. Naurakaa aivan vapaasti, mutta tässähän voisi jopa todeta Jokipoikien voiton olevan se todennäköisempi vaihtoehto.
 
Kun Hokki tippui jatkosta, olin Jokipoikien puolella ja toivoin, että Jokipo korjaa potin. Ja minun puolestani saatte (tai oikeastaan pitää) voittaa liigakarsinnat.

Onnea mestaruudesta ja onnea liigakarsintaan!
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Eipä tuosta muuta voi sanoa kuin että ihan oikea joukkue vei sarjan mestaruuden. Jos tuohon vaiheeseen kautta pystyy vetäisemään tuollaisen voittoputken, niin jotain on pakosti tehty oikein.

Ennen kaikkea tästä tekee hienoa se, että vauhtia on jouduttu hakemaan alemmilta sarjatasoilta ja kovan työn jälkeen tuossa on tulos. Ei muuta kuin tappiin asti vaan.

Go Jokipo!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pari kertaa tällä kaudella oli ilo nähdä tämä joukkue tositoimissa ja täytyy sanoa, että vakuuttavan näköistä menoahan tuo jo silloin oli. Onnittelut vain sinne Joensuuhun, saitte sen, minkä varmasti ansaitsitte!
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
9-0 voitot. Aika huikeaa! Onnittelut mestaruudesta. Yksi kaverini on ainakin tällä hetkellä todella onnellinen. Ei muuta kuin sitten kohti liigakarsintoja. Toivottavasti saatte Ilveksen vähintäänkin ahtaalle. Karsinnoissa Jokipojat saa kyllä ainakin meikäläisen tuen.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Onnittelut myös täätä Joensuuhun! 9-0 voitot pudotuspeleissä. Ei se paljon jätä jossiteltavaa. Hienoa työtä on Joensuussa tehty ja nyt sitten kausi huipentuu karsintoihin. Onnittelut myös Jokipoikien faneille!
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onnea Jokipojat. Jokipojat oli tällä kaudella kiistatta paras joukkue. Playoffit puhtaasti 9-0 ja oliko runkosarjan lopussakin 6 ottelun voittoputki. Jatkakaa samaan tahtiin liigakarsinnoissa. Ei muuta kun Ilves mestikseen suoraan 4-0 otteluvoitoin.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Onnea Joensuuhun myös täältä entisen kilpakumppanin maisemista !!

Hienoa työtä on tehty jo useampi vuosi ja nyt tuli palkinto => eiku Ipaa haastamaan rohkeasti ja hommaa kuntoon hiljalleen kohti liigaa?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Altavastaajana on suomalaisten helpompi olla.

Rajansa tosin kaikella. Jos en nimittäin ihan väärin kuullut, niin Pikkarainen väitti vielä pelin jälkeen tehdyssä haastattelussa, että olivat haastajia finaalisarjassa. Myös "kaikkien aikojen Daavid vs. Goljat" -asetelmasta voidaan olla pikkaisen eri mieltä, vaikka tuon historiallisen otteluparin lopputulos toki kelpaisi.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Onnittelut Jokipojille. Mahtavasti divarifinalistista divarimestariksi. Jatkakaa Sportin viitoittamalla tiellä liigakarsinnassa! Nyt se tolppa sisään ja olette liigassa :)
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Onnea Jokipojat! Yleensä kauden paras joukkue on se, joka voittaa viimeisen finaalin. Niin oli tänäkin vuonna.

Tsemppiä liigakarsintaan!
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Onnea Joensuuhun!

Joensuu kuulostaisi mukavalta uudelta liigapaikkakunnalta ;P
 

badgeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Detroit Red Wings
Onnea Jokipojat ja etenkin Jokipo-kannattajat! Liigaan on vielä pitkä ja kivinen matka, mutta kaikkihan on aina mahdollista. Harmi kuin ei tullut "unelmafinaalia" KooKoo - Jokipojat, joka olisi taannut ainakin 2 finaalipeliä Kouvolaan ja täten lipputuloja mukavasti. Pelillisesti ei meillä olisi ollutkaan sitten hirveästi sanottavaa..

Onnea myös D-Team! Pystyitte mielestäni maksimaaliseen suoritukseen tällä kaudella. Luulisi, että tuosta joukkueesta pelaa ensi kaudella liigassa 3-5 äijää.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Onnea Jokipojat!

Ehdottomasti ansaitsitte voiton, hienoa työtä tehty siellä susirajalla.
 

Laha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, TPS
Nyt on aikalailla häpy fiilis, aika sanattomakas vetää ja ääni on huudettu käheeks! NYT KORKATAAN!

KIITOS JOKIPOOOO!
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Nyt on aikalailla häpy fiilis, aika sanattomakas vetää ja ääni on huudettu käheeks! NYT KORKATAAN!

KIITOS JOKIPOOOO!

Samat fiilikset. Montaa kertaa ei ole tullut koettua vastaavia hetkiä. Yli 25 vuotta on tullut otteluissa käytyä. Upeaa. Mehtimäki on herännyt!

Kiitokset myös D-tiimille. Hopea ei ole häpeä!
 

Turambar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Shakalaka Jokipooooo!

Kyllä on täällä Joensuussa vierähtänyt hetki siitä, kun viimeksi Mehtimäellä tällaisia saavutuksia juhlittiin. Olin paikalla silloin ja niin olin tänäänkin. Väliin mahtui konkurssit, suomensarjat ja monta muuta.

Kiitos. Joensuulainen jääkiekko elää ja voi hyvin.
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Onnea Jokipojille ja samalla SUURI kiitos kuluneesta keväästä. Tänään oli Mehtimäellä sellainen tunnelma jota ei joka pelissä ole. Aivan mahtavaa!

Vielä kerran kiitos joukkueelle ja yleisölle, joka on tehnyt tästä keväästä jotain aivan uskomatonta. Nyt... TORILLE!
 

Erkenholt

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TUTO, AIK
Onnea vaan myös täältä. Kausi ei ole ohi, joten pelatkaa vielä tiukat ja viihdyttävät karsinnat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös