Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt voi jo onnitella!

Tuskin olin ainoa, jota jäi harmittamaan vähän, ettei päästy näkemään olisiko KooKoolla ollut mitään saumoja Joikipoikia vastaan. Tosin pudotuspelien otteiden perusteella eipä siinä olisi tainnut juuri nähtävää ollakaan.

Mutta se siitä. Tällä kertaa voi sanoa harvinaisen rehellisesti, että tosiaankin oikea joukkue voitti. Jokipoikien kevät oli (tai oikeastaan on ollut) huikea.

Ennen kaikkea juhlat suo Jokipo-kannattajille. Matka on ollut pitkä ja raskas sitten kaupungin jääkiekon edellisten menestysvuosien.

Mutta ette te niin rakas vastustaja ole, että kamala ikävä jäisi. Tarkoittaa siis sitä, että hoitakaahan vielä tupsukorvat piristämään ensi kauden Mestistä!
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvola Superhorny Sexyhockey
Onnea täältäkin. Itsehän en finaaleja seurannut, mutta oikea joukkue vei. Ensi kaudella uudestaan.

Jos Jokipojat vie Ilveksen, niin tippuuko Ilves, vaikka Jokipo ei nousisi?
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Oikea joukkue voitti nämä pleijarit. Mahtavaa Joensuu, onneksi ette pettäneet. Toivottavasti yllätätte Ilveksen, vaikka en ihan sellaiseen usko. Toisaalta en kyllä uskonut ennen viime vuoden liigakarsintoja, että Sport jäi kahden sentin päähän liigapaikasta. Urheilussa on kaikki mahdollista, Jokipo liigaan!

Rupean tässä tilailemaan lippuja Hakametsään...
 
Saksalaiset ja lappeenrantalaiset brunetet sekä Mikko Pukan aurinkoinen hymy veivät sydämeni.
"Oh well, we still have the hotter chicks...." Svenskarna efter en förlorad Finland-semifinal.

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Ei kahta sanaa kauden parhaasta Mestis-joukkueesta. Toivotaan huikeita karsintoja. Yleinen mielipide on taas se, että liigajengi vie 100-0. Sehän sopii sekin. Altavastaajana on suomalaisten helpompi olla.

Tsemppiä Joensuuhun.
 
Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa.

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onnea Jokipojille ja toivotaan, ettei pelaajat ole ihan rikki playoffsien jälkeen.

Täysin oikea joukkue voitti Mestiksen, siitä ei ole mitään epäselvää. Täydellinen playoff-sarja 9-0. Tsemiä karsintaan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Mitäpä sitä muuta sanoa kuin, että oikea joukkue (koko Mestiksen kannalta) voitti. Pisteet toki D:n sisukkaalle pelille. Kaikenkaikkiaan, ONNEA!
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Onnea vain Jojensuuhun, 9-0 saldo ei jätä kyllä mitään selittelyn varaa. Nyt vain parhaista mahdollisista lähtökohdista Ilvestä haastamaan, toivottavasti tulee tiukka ja hyvä sarja, eikä pieni vaihtelu liigakartallakaan olisi pahitteeksi.

Erityiset onnittelut kannattajalle Bird, pitkälle on tultu Mestis-noususta! Mahtaa kyllä olla fiilikset kohdallaan!
 
SaiPan kannattajana oppii nöyryyttä.

Hiilikuitu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK
Onnea vaan täältäkin! Toivottavasti pojat juhlii maltillisesti, että jaksavat laittaa Ilvestä vastaan kunnolla hanttiin.
Jos te sen sarjan viette puhtaasti, niin liigapaikka on saletisti ansaittu!
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Onnittelut Jokipojille ansaitusta mestaruusvoitosta! Ei jätä 3-0, 3-0, 3-0 paljon selittelemisen varaa, ehdottomasti paras joukkue voitti. Nyt olisi hieno hetki näyttää, että liigakarsinnat ovat tarpeelliset, eli näyttäkäähän vielä Susirajan miehet Nääsvillen kissimirreille mistä kana kusee! Olisi se vaan hienoa nähdä Mestisjengin nousevan, oli joukkue mikä tahansa. :)
 
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.
Onnittelut Jokipojille, tyylikäs kausi jonka voisitte lopettaa Ilveksen nöyryyttämiseen. Hienoa olla joskus oikeassa!
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Onnea Jyväskylänkin suunnalta, oikea joukkue voitti. Nyt nähdään toivottavasti viihdyttävät liigakarsinnat joista Jokipojat poistuvat voittajina
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
Pistetään onnittelut vielä tähänkin ketjuun. Striimin välityksellä Joensuussa upea tunnelma hallissa ja kun joukkueen taisteluilme ja asenne on tuollainen, niin ihan oikeaan suuntaan meni. Pistäkäähän Ipa koville!

Vielä kerran, onnea Joensuu!
 
Goaltending is not a crime.

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Isot onnittelut myös täältä Joensuuhun. Hienoa, että saatiin mestikselle tälläinen voittaja.

Tsemppiä myös Ilveksen kaatoon. Teillähän ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia, mutta niinhän se piti olla viimekaudellakin. Ei muuta kuin pyyhkäisemään Ilves pois liigakartalta!
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
Vaikka katkerana kaikille niille, jotka nössöilee joidenkin "perinneseurojen" ynnä muun paskan bandwagon-perusteen takana, onnittelen jokipoa. Viimeisessä pelissä oli selvästi parempi joukkue, siitä ei kahta sanaa. Oikea joukkue voitti, mutta haluan silti kiittää myös D Teamia, ja kysyn, kuka olisi uskonut myös D Teamistä?

Ipa tulee vastaan, joensuu. Siinä ei tule olemaan kahta sanaa muuta kuin Ipalla.
 
Valtra on taas traktori.

Lättykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dayton Bombers
Onnea mestaruudesta, onnea en tosin toivota liigakarsintaan. Meikäläinen kannattaa ainakin Ilvestä viimeiseen saakka, olisi katastrofi liigalle jos perinteinen Ilves vaihtuisi HMV-Jokipoikiin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Onnittelut Joensuuhun! Täysin oikeaan osoitteeseen pytty matkasi. Tämä oli täysin odotettavissa oleva suuntaus Jokipojilla, vaikka takana on pitkä putki Mestiksen keskikastin joukkueena. Joensuu on nöyrällä työllä hilannut itsensä kärkeen ja hallitsi tällä kertaa koko kevätkautta lähes suvereenisti.

Ei muuta kun nauttikaahan fanit, ja kiitos molemmille joukkueille hyvästä finaalisarjasta. D Team taisteli minkä pystyi.

Nyt vaan kaikki irti Ilvestä vastaan. Tällä hengellä ja asenteella siitäkin sarjasta tulee varmasti trilleri. Ilveksellä ei ole mitään syytä leijua.

EDIT: Saukkonen: Ilveksenkaatolupia jaossa *reps*
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Onnittelut Joensuuhun, hieno joukkue joka pelasi loistavaa, hyökkäävää jääkiekkoa. Finaalit tuli maxilta katottua ja oikea tiimi voitti.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
Onnea mestaruudesta!

Onneksi olkoon Jokipojat ja Joensuu! Olitte lopulta kauden selvästi paras joukkue, kun se merkitsi eniten. D team oli lähes jatkuvasti potkun jäljessä ja oikea joukkue vei mestaruuden. 9-0 on huikea tulos, nauttikaa siitä ja sitten vielä ne karsinnatkin on tulossa.

Edit. Tällainen ketju näköjään jo oli, ihmettelinkin miten moista ei ole jo perustettu. En vain arvannut etsiä sitä yleisen mestis-keskustelun puolelta. No modet varmaan yhdistää, nämä ketjut alta aikayksikön.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Onnea Jokipojat ja Joensuu, opiskelukaupunkini! Suurin saavutus pariinkymmeneen vuoteen Joensuun kiekkoilussa ja pääosin omin voimin! Liiga on vielä liian kaukana mutta pelillinen taso on nousussa.
 
Tässä lukee jotain fiksua ja kekseliästä..
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy