Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Onnittelut susirajalle!

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Everton, 23.03.2010 klo 20.23.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nyt voi jo onnitella!

  Tuskin olin ainoa, jota jäi harmittamaan vähän, ettei päästy näkemään olisiko KooKoolla ollut mitään saumoja Joikipoikia vastaan. Tosin pudotuspelien otteiden perusteella eipä siinä olisi tainnut juuri nähtävää ollakaan.

  Mutta se siitä. Tällä kertaa voi sanoa harvinaisen rehellisesti, että tosiaankin oikea joukkue voitti. Jokipoikien kevät oli (tai oikeastaan on ollut) huikea.

  Ennen kaikkea juhlat suo Jokipo-kannattajille. Matka on ollut pitkä ja raskas sitten kaupungin jääkiekon edellisten menestysvuosien.

  Mutta ette te niin rakas vastustaja ole, että kamala ikävä jäisi. Tarkoittaa siis sitä, että hoitakaahan vielä tupsukorvat piristämään ensi kauden Mestistä!
   
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Onnea täältäkin. Itsehän en finaaleja seurannut, mutta oikea joukkue vei. Ensi kaudella uudestaan.

  Jos Jokipojat vie Ilveksen, niin tippuuko Ilves, vaikka Jokipo ei nousisi?
   
 3. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Oikea joukkue voitti nämä pleijarit. Mahtavaa Joensuu, onneksi ette pettäneet. Toivottavasti yllätätte Ilveksen, vaikka en ihan sellaiseen usko. Toisaalta en kyllä uskonut ennen viime vuoden liigakarsintoja, että Sport jäi kahden sentin päähän liigapaikasta. Urheilussa on kaikki mahdollista, Jokipo liigaan!

  Rupean tässä tilailemaan lippuja Hakametsään...
   
 4. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Ei kahta sanaa kauden parhaasta Mestis-joukkueesta. Toivotaan huikeita karsintoja. Yleinen mielipide on taas se, että liigajengi vie 100-0. Sehän sopii sekin. Altavastaajana on suomalaisten helpompi olla.

  Tsemppiä Joensuuhun.
   
 5. Shearer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Onnea Jokipojille ja toivotaan, ettei pelaajat ole ihan rikki playoffsien jälkeen.

  Täysin oikea joukkue voitti Mestiksen, siitä ei ole mitään epäselvää. Täydellinen playoff-sarja 9-0. Tsemiä karsintaan.
   
 6. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Mitäpä sitä muuta sanoa kuin, että oikea joukkue (koko Mestiksen kannalta) voitti. Pisteet toki D:n sisukkaalle pelille. Kaikenkaikkiaan, ONNEA!
   
 7. Juicey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, G
  Onnea vain Jojensuuhun, 9-0 saldo ei jätä kyllä mitään selittelyn varaa. Nyt vain parhaista mahdollisista lähtökohdista Ilvestä haastamaan, toivottavasti tulee tiukka ja hyvä sarja, eikä pieni vaihtelu liigakartallakaan olisi pahitteeksi.

  Erityiset onnittelut kannattajalle Bird, pitkälle on tultu Mestis-noususta! Mahtaa kyllä olla fiilikset kohdallaan!
   
 8. Hiilikuitu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, HIFK
  Onnea vaan täältäkin! Toivottavasti pojat juhlii maltillisesti, että jaksavat laittaa Ilvestä vastaan kunnolla hanttiin.
  Jos te sen sarjan viette puhtaasti, niin liigapaikka on saletisti ansaittu!
   
 9. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Onnittelut Jokipojille ansaitusta mestaruusvoitosta! Ei jätä 3-0, 3-0, 3-0 paljon selittelemisen varaa, ehdottomasti paras joukkue voitti. Nyt olisi hieno hetki näyttää, että liigakarsinnat ovat tarpeelliset, eli näyttäkäähän vielä Susirajan miehet Nääsvillen kissimirreille mistä kana kusee! Olisi se vaan hienoa nähdä Mestisjengin nousevan, oli joukkue mikä tahansa. :)
   
 10. Linnankundi Jäsen

  Onnittelut Jokipojille, tyylikäs kausi jonka voisitte lopettaa Ilveksen nöyryyttämiseen. Hienoa olla joskus oikeassa!
   
 11. Schröder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
  Onnea Jyväskylänkin suunnalta, oikea joukkue voitti. Nyt nähdään toivottavasti viihdyttävät liigakarsinnat joista Jokipojat poistuvat voittajina
   
 12. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Onnea Mestis-Mestarille ja onnea matkaan Ilveksen kaatoon. Jokipoikien takana seistään niissä peleissä!!
   
 13. HyperX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Oulun Kärpät
  Laitetaan ny tännekin.. Onnea vain sinne Joensuuhun! Toivottavasti Ilves saa kylmää kyytiä karsinnoissa.
   
 14. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Pistetään onnittelut vielä tähänkin ketjuun. Striimin välityksellä Joensuussa upea tunnelma hallissa ja kun joukkueen taisteluilme ja asenne on tuollainen, niin ihan oikeaan suuntaan meni. Pistäkäähän Ipa koville!

  Vielä kerran, onnea Joensuu!
   
 15. hermano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
  Onnea suvereenista voitosta. Laittakaahan Ipa lujille.
   
 16. jh34 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KaMa
  Isot onnittelut myös täältä Joensuuhun. Hienoa, että saatiin mestikselle tälläinen voittaja.

  Tsemppiä myös Ilveksen kaatoon. Teillähän ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia, mutta niinhän se piti olla viimekaudellakin. Ei muuta kuin pyyhkäisemään Ilves pois liigakartalta!
   
 17. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Vaikka katkerana kaikille niille, jotka nössöilee joidenkin "perinneseurojen" ynnä muun paskan bandwagon-perusteen takana, onnittelen jokipoa. Viimeisessä pelissä oli selvästi parempi joukkue, siitä ei kahta sanaa. Oikea joukkue voitti, mutta haluan silti kiittää myös D Teamia, ja kysyn, kuka olisi uskonut myös D Teamistä?

  Ipa tulee vastaan, joensuu. Siinä ei tule olemaan kahta sanaa muuta kuin Ipalla.
   
 18. Defense Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onnittelut Jokipojille ja tsemppiä jatkoon!
   
 19. Lättykiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dayton Bombers
  Onnea mestaruudesta, onnea en tosin toivota liigakarsintaan. Meikäläinen kannattaa ainakin Ilvestä viimeiseen saakka, olisi katastrofi liigalle jos perinteinen Ilves vaihtuisi HMV-Jokipoikiin.
   
 20. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Onnittelut Joensuuhun! Täysin oikeaan osoitteeseen pytty matkasi. Tämä oli täysin odotettavissa oleva suuntaus Jokipojilla, vaikka takana on pitkä putki Mestiksen keskikastin joukkueena. Joensuu on nöyrällä työllä hilannut itsensä kärkeen ja hallitsi tällä kertaa koko kevätkautta lähes suvereenisti.

  Ei muuta kun nauttikaahan fanit, ja kiitos molemmille joukkueille hyvästä finaalisarjasta. D Team taisteli minkä pystyi.

  Nyt vaan kaikki irti Ilvestä vastaan. Tällä hengellä ja asenteella siitäkin sarjasta tulee varmasti trilleri. Ilveksellä ei ole mitään syytä leijua.

  EDIT: Saukkonen: Ilveksenkaatolupia jaossa *reps*
   
 21. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Onnittelut Joensuuhun, hieno joukkue joka pelasi loistavaa, hyökkäävää jääkiekkoa. Finaalit tuli maxilta katottua ja oikea tiimi voitti.
   
 22. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Onnea Joensuuhun ja nyt liigaan!
   
 23. RuuhkaTukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, sympatiaa Jokereille
  Onnea mestaruudesta!

  Onneksi olkoon Jokipojat ja Joensuu! Olitte lopulta kauden selvästi paras joukkue, kun se merkitsi eniten. D team oli lähes jatkuvasti potkun jäljessä ja oikea joukkue vei mestaruuden. 9-0 on huikea tulos, nauttikaa siitä ja sitten vielä ne karsinnatkin on tulossa.

  Edit. Tällainen ketju näköjään jo oli, ihmettelinkin miten moista ei ole jo perustettu. En vain arvannut etsiä sitä yleisen mestis-keskustelun puolelta. No modet varmaan yhdistää, nämä ketjut alta aikayksikön.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2010 klo 21.19
 24. Mane Schimanski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
  Onnea Jokipojat ja Joensuu, opiskelukaupunkini! Suurin saavutus pariinkymmeneen vuoteen Joensuun kiekkoilussa ja pääosin omin voimin! Liiga on vielä liian kaukana mutta pelillinen taso on nousussa.
   
 25. Sparta Jäsen

  Onnittelut Mestiksen parhaalle joukkueelle! Nyt sitten Ilveksen kaatoon!