Onnitteluketju – mistä tahansa & kenelle tahansa

  • 219 540
  • 1 891

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Onnea Lewis Hamiltonille maailmanmestaruudesta!
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Hyvää isäinpäivää kaikille palstan isille!
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kaikkien aikojen legendaarisin Tappara-pelaaja Timo Susi täyttää tänään 60 vuotta. Onnittelut!
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Onnittelut Viveca Lindforsille mitalista luistelun EM-kisoissa. Oli kyllä vahva suoritus tiukassa paikassa.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Dominik Hasek 54 vuotta tänään. Mies, jonka torjuntatyyliä yritettiin imitoida pihapeleissä kavereiden kanssa huonolla menestyksellä.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lämpimät onnittelut Janne Ojaselle, joka valittiin palstallamme juuri päättyneessä äänestyksessä Tapparan legendaarisemmaksi pelaajaksi. Kukitus ja muut seremoniat sitten ensi kauden kotiavauksessa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Suosikkinäyttelijäni ja kenties maailman kaunein nainen Gemma Arterton täyttää tänään 33 vuotta!
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Onnea Suomen jääpallojoukkueelle! Pronssia tuli tällä kertaa MM-kisoista...
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Onnittelut Mikael Granlundille ja puolisolleen perheenlisäyksestä!
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Onnittelut virolaisille liberaalin reformipuolueen voitosta. Valitettavasti täällä härmän perukoilla mennään vaaleihin edelleen maanviljelijät ja suomettuneet muumiot edellä. Ja taas saadaan ihmetellä miksi muu maailma kehittyy meitä nopeammin.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olen tänään itsekäs, ja onnittelen itseäni. Onnea sämpylä! Olet ollut nyt pisimmän ajan elämästäsi käyttämättä tippaakaan alkoholia. Siis siitä hetkestä alkaen kun ekan kerran käytit. 5 viikkoa. Tarjoan itselleni oikein maukkaan pizzan tänään.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Onnittelut ja kiitokset Lastenklinikka All-Starsille ja Pietarinkadun Oilersille, joiden lauantaina 16.3.2019 pelaama hyväntekeväisyysottelu Turun Marli-areenalla keräsi kelpo yleisön ja samalla kelpo potin TYKSin lastenklinikalle, yli 35 000 euroa!

Illan teemana oli "vielä kerran Keni" eli Aki Keinäsen jäähyväisottelu. Viime keväänä TuTo-uransa ja kiekkouransa lopettanut Keni on Mestiksen kaikkien aikojen paras pistemies, maalintekijä ja eniten otteluita pelannut legenda, joka on myös TuTon eniten otteluita pelannut, eniten maaleja tehnyt ja jämäkästi eniten jäähyjä ottanut pelaaja kautta aikain. Legenda jo pelatessaan, ja mies jonka ennätyksiä tuskin kukaan enää Mestiksessä rikkoo. Uralla 13 kaudella TuTon paidassa ja nuorena kolmella kaudella KalPassa Mestiksessä, 16 Mestis-kaudella kertyi 600 runkosarjapeliä ja käsittämättömät 122 pudotuspeliä.

Kouluavustajana työskentelevälle Keinäselle lapsien hyvinvointi on tärkeää, joten illan rahapotti kerättiin siis TYKSin Lastenklinikalla virkistykseen ja virikkeiden ostamiseen sairaille lapsille.

Hienoa toimintaa ja hauska, viihdyttävä tapahtuma. Kovat olivat rosteritkin kummallakin puolella. Lastenklinikan riveissä maailmanmestari Marko Kiprusoff ja Stanley Cup -voittaja Ville Nieminen, vastapuolella mm. Tomi Kallio, Ville Leino ja erityisen sydäntä lämmittävänä pelaajana kovia kokenut Marko Jantunen.

Onnittelut vielä kerran Keinäselle, illan joukkueille, TYKSin Lastenklinikan saamalle summalle sekä paikalla olleelle yleisölle jonka pääsylipputulot mahdollistivat hyvän potin!
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Onnittelut 70-vuotta tänään täyttävälle isälleni. Vaikka olenhan minä onnitellut jo isääni jo livenäkin ja kun usein ollaan yhteydessä tekstiviestein, niin tekstiviestillä. Mutta kirjoitetaan onnittelut nyt vielä tännekin vaikka eihän isä tätä palstaa todellakaan lue eikä tiedä nimimerkkiäni, mutta saatte te muut lukea "viisaat" sanani jotka aamulla isälleni kirjoitin.

Tuli puhetta siitä kun täällä kuntoutuskeskuksen kisakatsomossa tarjosin täytekakkua sen kunniaksi kun HPK ylsi välieriin. Isä siihen sitten että oli hyvä paikka tarjota kakkua.

Minä laitoin sitten nyt aamulla että vielä tärkeämmän syyn vuoksi me syötiin kakkua torstaina. Vaikka urheilussa ja jääkiekossa tapahtuisi mitä hienouksia niin kuin eilen niin elämä on opettanut että se on kuitenkin vain urheilua. Elämä on opettanut että on jotain minkä arvokkuus pitää osata arvostaa jo elinaikoina. Sinä isä niin kuin muutkin läheiset olette minulle tärkeitä. Sitten muistaakseni kirjoitin kuinka onni on ollut seurata kuinka hyväkuntoisena isä on pysynyt ja toivottelin onnea ja pitkää ikää.

Liian harvoin sitä tulee läheisimmilleen silti sanottua että on tärkeä ja rakas. Mutta nyt sanoin sen isälleni kun oli hyvä tilaisuus. Vaikka sen vain tekstiviestin välityksellä teinkin.

70 vuottakin alkaa olemaan kuitenkin aika korkea ikä vaikka isäni onkin hyväkuntoinen ja lähes terve. Tylsä se on sille hautakivelle puhua, mutta niinhän se valitettavan usein on että kiitos ja kunnia jää liian usein saamatta elinaikana.

Ja jos joku jäi miettimään mitä silloin torstaina tapahtui niin syötiin siis isän kunniaksi silloin kakkukahvit.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös