majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea Pelicanseille hopeasta! Uskomattoman upeata työtä olette tehneet Lahdessa vuoden aikana. Toivottavasti vastedeskin olette aina kärkikahinoissa mukana, ja toivotaan että Lahden kiekkobuumi vaan kasvaa!
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vilpittömät onnittelut Lahteen! Hieno joukkue, hieno valmentaja ja hienoja kannattajia. Teidän vuoro tulee vielä, tämä hyppäys karsijasta hopealle oli jo huikea ja mitä Kaarnan haastattelusta eilen kuulin, vaihtuvuutta tulee olemaan melko vähän joten ensi kaudella on lupa odottaa hienoa kautta taas. Onnittelut siis hopeasta!
 
Vuoden 1988 Neuvostoliitto oli pelillisesti edellä kaikkia 1990-luvun joukkueita ja uskaltaisin väittää että myös kaikkia nykypäivän joukkueita maailmassa. -TOJ

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri
Onnea myös Lahteen !!

Eipä olisi viime keväänä uskonut, että olette mitalisteja vuoden päästä... Hienoa työtä koko organisaatiolta!

Ja erityispropsit Juvoselle, kova jätkä olet => nyt vaan reeniä_reeniä Nupen koulussa jokunen vuosi ja taivas on rajana!!
 
Let's go fast, Ricky Bobby-style

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Pelsuille hopeasta. Aluksihan se voi tuntua tappiolta, mutta kirkastuu ajan kanssa, sillä se on hieno saavutus. Lisäksi ensimmäinen mitali teille, joten hyvä juttu se.
 

NoSmokingTeam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vilpittömät onnittelut Lahteen, hieno joukkue. Latvalalle olisi kyllä suonut kruunun urallleen, mutta ei tällä kertaa. En olisi uskonut huutavani lätkämatsissa Pelicanssia, mutta tänään sekin tuli tehtyä mitalien jaon aikaan. Pelkäsin silloin, että joku kääntää JYP fanien Pelicans huudot vittuiluksi täällä JA:ssa, mutta onneksi olin väärässä. Ja Rispectit Pelicansien fanijoukolle, hallilla hamaan loppuun asti...
 
On eri asia osata jotain, kuin hallita jotain...

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän Lahdessa pitää katsomoon jäädä kattomaan kun pyttyä nostellaan, sitä ei nimittäin siinä hallissa ole ennen nähty. Ja muutenkin kyllähän JYP ansaitsee myös onnittelut, myös Lahtelaisilta faneilta, vaikka se vituttaa.

Ja tottakai pitää omaa joukkuetta kiittää aivan mahtavasta kaudesta. AIVAN MAHTAVASTA! Ei voi olla kun ylpeä Pelicansin tekemisestä ja menestyksestä, vaikka nyt jäi viimeinen silaus suorittamatta.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onneksi Olkoon Pelicans!

Kyllä tuli kylmät väreet eilen, kun katsoi pelin jälkeen katsomoa, joka seisoviltaan taputtaa hävityn finaalipelin jälkeen varmaan lähes 10 minuuttia putkeen! Itselläkin mielessä oli toisaalta VALTAVA pettymys, kun omia mahdollisuuksia ei pystytty käyttämään hyväksi, ja kultakin olisi ollut mahdollinen.

Tuo yhtäaikainen katkera pettymys, ja toisaalta jokin alitajuntainen ilo siitä noususta, jonka Pelicans on syvältä mudasta tehnyt, teki hetkestä ikimuistoisen. Ja hienoa, että koko halli eli sitä samaa fiilistä kiittäen joukkuetta mahtavasta kaudesta, ja kaikista upeista hetkistä kaudella 2011-2012!

Koko joukkue oli mahtava, mutta samoin oli kotiyleisö! Ei varmaan ole mikään hopeajoukkue saanut Suomen jääkiekkohistoriassa noin hienoa kiitosta, mikä Lahdessa eilen nähtiin. Ja myös JYP:n faneille kiitos siitä, että olitte tukemassa sitä, ettekä pilaamassa! Hieno ele mm. runpuryhmältä tukea Pelicans- huutoja!

Kiitos Pelicans kaudesta! Olitte mahtavia!
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän eilen oli ihmeissään, että mitä nyt tehdään...

Ei kuitenkaan tarvitse mennä hirveän kauan historiassa taaksepäin, kun jokaisen runkosarjaottelun voittaminen oli ison juhlan asia. Nyt keväällä 2012 näemme kuinka se telkkarista tuttu pokaali tuodaan meidän jäähalliimme. Vaikka sitä nyt nostikin väärä joukkue, niin uskon siihen, että se pytty nousee vielä kerran Pelicans-kapteenin käsille vahvistui.

Luulin, että murtuisin täysin hopean tullessa, mutta sen sijaan kannustin omiani täysillä. Niin teki myös lähes kaikki paikalla olleet. Varmasti joukkuekkaan ei osannut odottaa, että tappionkin hetkellä katsomo vain mylvii: "Pelicans"

Joukkueesta näki, että voittoon uskottiin loppuun asti. Se antaa tulevaisuuteen potkua. Hopeaan ei todellakaan tyydytä, vaan lähdetään tekemään töitä pienen huilin jälkeen sen kannun eteen.

Nyt on kuitenkin hieman mukavampi lukea niitä kaikenmaailman kausiennakoita, joissa aina ensimmäisillä sivuilla näkyy jengien mitalitilastot. Nyt siellä Pelicansin sarakkeessakin paistaa 0-1-0 muistutuksena siitä, että kerran on oltu finaaleissa asti.

Onnea Pelicans ja Onnea Lahti!
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän tämä kausi oli jotain niin uskomatonta meille lahtelaisille. Kaikkien näiden vuosien jälkeen ei vituta yhtään kun hävittiin paremmalle jengille finaalissa. En tiedä kuinka moni pitää minua säälittävänä, mutta tämä hopea on kuin mestaruus, tunne on tappiosta huolimatta uskomaton.

Kun mestaruus oli ratkennut ja Lahti -kiekkokaupunki nousi seisomaan ja taputtamaan meidän joukkueelle, se oli hetki jota en ikinä unohda. Kyynel valahti poskelle ja se oli todella upea hetki.

Kun Pelsut lähti valumaan kohti pukukoppia, oli todella haikea fiilis. Toinen kyynel tipahti poskelle siinä vaiheessa kun Hovinen kiitti ja "löi" kädellään sydämen kohdalle katsoen fanikatsomoon.

Moni pelaaja tuosta joukkueesta ei jatka meillä ensi kaudella, pakko osoittaa nöyrä kumarrus koko organisaatiolle, aivan upea kausi joka ei unohdu koskaan.

Kiitos myös koko jatkiksen porukalle ja suuret onnittelut Jypille sekä heidän faneilleen mestaruudesta, te ansaitsitte sen.
 
Turkoosi.

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Onnea Pelsuille mahtavasta finaalisarjasta ja hopeista. Niin ja ei se Ilkka Pikkarainenkaan hullumpi mies ole kun on päästy finaalipaineista ei Kaitsu myöskään. Tekevät voittamisen eteen enemmän kuin moni muu.

Niin ja en jaksa plärätä mutta onkos J.Järvinen vielä ensi kaudella teillä,jos on onnea siitäkin,teki todella ison vaikutuksen! Jätti Seikolan täysin varjoonsa. Ensi kaudella liigan ykköspakki!
 
Vihreät se vituttaa. Ne vituttaa niin paljon että revin kohta naamani irti

tallaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea Pelicansille huikeasta kaudesta myös minun puolestani! Finaalissa oli kaksi parasta joukkuetta; Pelicans aiheutti jatkuvasti sydämentykytyksiä vaarallisuudellaan. Toisaalta oli mukava katsoa omaa aktiivista pelitapaansa hyvin toteuttavaa joukkuetta. Hyvää duunia siis, ja isoimmat palkinnot ovat vielä tulossa!
 

BaronFIN

Jäsen
...oli mukava katsoa omaa aktiivista pelitapaansa hyvin toteuttavaa joukkuetta. Hyvää duunia siis, ja isoimmat palkinnot ovat vielä tulossa!
Heh, jos on uskominen Lahdessakin vaikuttanutta jääkiekko-jumalaa, niin tämä omaan, aktiiviseen pelitapaan uskominen johti nimenomaan Pelicansin kuolemaan ja leijonaprinssin sulamiseen tänä keväänä.

Uskomaton heppu. Se Urheilulehden jästipää nääs.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Monesti ihmetellään että miksi hitossa sitä häviäjää pitäisi onnitella koska eihän se voittanut mitään, mutta on harvoja poikkeuksia joissa myös häviäjää voi rehdisti onnitella ja tämä on yksi niistä. Pelicans osui kuitenkin kultasuoneen Suikkasen ja ulkomaanhankintojen osalta ja sai nostettua kaudessa Pelsut HMV jengistä ja ainaisesta peräpäänjengistä finalistiksi.

Tuli vähän samanlainen fiilis kun Suomi voitti hopeaa mm-kisoissa 2007 kaadettuaan välierissä Koivun upealla maalilla Venäjän, niin silloinkaan se hopea ei niin paljoa vituttanut vain tuntui voitetulta.

Mutta Lahdessa on ollut KalPa fanina aivan upeaa ollut käydä joten teille tämän suo, vaikka Lahti on yksi harvoista paikoista myös missä vittuilua on tullut paljon paikan päällä, niin silti tauoilla, peliä ennen ja pelin jälkeen ihmiset ovat olleet asiallista ja ollaan hyvin pystytty neutraalisti keskustelemaan.

Onnea siis Pelicans!
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Onnea Lahteen mitalista!

Tulee seurattua Bluesin ohella tarkasti, miten pelsut menestyy, kun on sukua Lahessa ja heille suon tämän pelsujen onnistumisen. Onnea hopeasta! Ensi kaudella pudotetaan sit teidät!
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Täältä vastustajan leiristä huutelen sen verran, että vaikka mestaruus menikin meille niin teidän kausi kokonaisuutena oli aivan huikea. Organisaation ensimmäinen mitali oli siitä tuloksena, onnitteluni siitä.

Pelicans antoi todella kovan vastuksen finaaleissa ja siksi ei ollut vaikea liittyä Pelicans-huutoihin juhlahumussa Isku Areenassa. Se kertoo myös arvostuksesta teitä kohtaan.
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Hattu pois päästä. Nyt ei varmaan maistu mutta kyllä se jo kesällä alkaa maistua tuo hopeakin hyvälle. Pitää muistaa lähtökohdat, karsinnoissa viime kaudella.. Nyt finaaleissa!! Pelicans ei edes ollut juurikaan huonompi joukkue (ainakaan 4-1 voitoin) vaan ainoastaan kokemattomampi.

Lahen yleisölle huikeet aplodit. 10min standing ovation finaalit häviäneelle joukkueelle kertoo kaiken.
 
"Jumala pitää taivaan sinisenä" -Olavi Mäenpää
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Onneksi olkoon, hopea ei todellakaan ole häpeä. En äkkiseltään muista vastaavaa nousua rutiköyhästä naurunaiheesta vakavaraiseksi seuraksi ja liigakarsintojen kautta finaaleihin. Ensi kaudella sitten pykälää pidemmälle, eikös vain? :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy