Onneksi olkoon Ässät!

  • 12 849
  • 102

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Torilla tavataan hopeajuhlien muodossa huomenna kello viisi. Juhlat ovat hopealle oikea sana. Onnea Pori, kiitos Ässät!
 

Matti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lämpimät onnittelut Poriin!

Koko kausi oli osoitus TAHDON voimasta. Raha, pelaajamateriaali , median ja nk. asiantuntevien fanien ennakko-odotukset eivät ratkaise onneksi kaikkea.

Kamppailussa tahto vs. taito veti tällä kertaa (vielä) taito pitemmän korren.

Kaiken kaikkiaan Suomen jääkiekkoilun kannalta todella piristävä loppuhuipennus SM-liigalle. Pienemmilläkin paikkakunnilla ja resursseilla voidaan ponnistaa pitkälle.

Onnittelut toki myös Hämeenlinnaan, mutta HPK:n osalta menestys oli jo (lopulta) odotettavissa, kun taas porilainen hulluus iski ihan puskista.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Onnittelut Ässille & kannattajilleen hopean johdosta Raumalta. Varsin hieno ja yllätyksellinen oli Ässäin kausi. (Toisin kuin eräillä).
 

Papa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, FC Bayern
Onnittelut

Erittäin lämpimät onnittelut Ässille. Te olitte tämän kauden sensaatio. Valitettavasti ei riittänyt ihan siihen kirkkaimpaan asti, vaikka sitä kovasti toivoin. Mutta pitää muistaa että hopee ei oo häpee. Nauttikaa ansaitusti hopeasta. Erittäin hieno saavutus.


-Papa-
 

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Grainger kirjoitti:
Onneksi olkoon myös Ässille.

Vaikka sitä on jo kauan jauhettu, eihän kukaan uskonut, että Ässät VOITTAA hopeaa kauden lopuksi. Vaikka Kerho voitti kultaa, Ässät oli silti kauden suurin voittaja.

Pikkuisen säälitti, kun Forsbacka itki ottelun jälkeen. Eihän Ässien peli missään nimessä siihen hänen jäähyynsä kaatunut. Turhaan otti tappion niin henkilökohtaisesti. Säälitti, vaikken miehestä pelaajana pidä.

Tuskin Forsbacka itseään tappiosta syytti. Halusi vain niin palavasti voittaa ja tappio tuntui niin murskaavalta.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Porilainen hulluus ei riittänut. Porissa todellakin on hulluja. Mm. Nimim. "domino" joka pitkällä yksityisviestillä, jonka otsikko oli: "HEI HUORA,"
kirjoitti ajatuksiaan. On kuulemma 130 kiloinen ja vetelee turpaan kun satutaan kohdalle. (Vetelee samalla Tapparan pelaajiakin.)

Ok. Ässille onnittelut loppuotteluun pääsystä, joka tarkoittaa hopeaa.
Ässien huuma vei pitkälle, mutta ei loppuun. Kitinä on kuitekin turhaa koska vastustaja oli selkeä, ellei jopa ylivoimainen paremmuudessa.

Ässät sai yhden voiton eräänlaisen tilastollisen sattumuksien summan kautta. Normaalipelissä siitä olisi tullut tappio. Voidaan sanoa vahingoksi.

Hopea tuli ja siitä saatte olla olla tyytyväisiä.
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Ässien hopea on kuitenkin voitettu hopea. Miettikääpä millä materiaalilla se on saavutettu. Hurmos ei vaan riittänyt kultaan asti, mutta eipä Porissa ole aikoihin edes pleijareita pelattu, joten onhan tuo nyt hemmetin kova saavutus. Onnittelut.
Ässille kausi kokonaisuudessaan on suuri voitto, joka toivottavasti tuo lisää potkua ja uskoa tulevaisuuteen.
 

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
kymppipaita kirjoitti:
Ässien hopea on kuitenkin voitettu hopea. Miettikääpä millä materiaalilla se on saavutettu.
Materiaali ja materiaali... Materiaaliin nähden... Tahto voitti materian... Materiaali on liian kapea... Materiaali in my ass!!!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Onnea Pori! Onnea Ässät!

Vittu tää oli kausi, jota ei olisi äkkiseltään uskonut. Hopeaa, ja tällä nipulla. Nää jätkät taisteli sen meille. Helvetti, hienoa!

Kiitos Riksman! Kiitos Nickerson! Kiitos Kuusela! Kiitos Kivenmäki! Kiitos kaikki! Ilman teitä ei olisi meitä!
 

Sapoman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
WOU !
Onnea Ässät ja HPK voitto jo se että te olitte finaalissa. HPK:lle onnittelut Kullasta. Hienosti ässät kannusti joukkuettaan hopeasta tappion jälkeen. Viheltely HPK:lle oli silti turhaa palkintojenjaossa. Nyt soimaan ässien kannustus biisin joka lienee paras kannustusbiisi SM-liigassa vaikka saipan Erkki Liikasen Saipa biisi on yhtä hyvä. Eli kannustukseksi kaikille pienellä budjetilla MUTTA suurella sydämmellä pelaaville joukkueille.
 
Viimeksi muokattu:

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onneksi olkoon, olen aina arvostanut Ässiä ja hienon tempun teitte kun Kärpät kaadoitte, mutta valitan. Finaaleissa parempi voitti. :P

Olkaa hopeasta ylpeitä. Teillä taitaa muutama mestaruus jo olla, mutta meillä ei ollut ennen tätä kautta.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Onnittelut Ässille, vaikka vain voittajat muistetaan niin kyllähän tämän kauden menestyksen perusteella on syytä muistaa myös finaalien hävinnyt osapuoli. Ässät pelasi kauden kuluessa kiekkoa jollaisesta minä pidän; kovaa yritystä, fyysistä peliä, vastustajan iholle ajamista ja jopa jonkin verran sillä harmaalla alueella pelaamista - voittoon saakka tämä ei riittänyt mutta tässä tapauksessa hopia ei ole häpiä!

vlad.
 
Sydämelliset onnittelut

Te kaikki, Ässät, ässäfanit ja koko Pori olette myös voittajia! Samoin kuin koko Sm-liiga. Niin pitkään näytti toivottomalta, että kukaan Hki-Tre-Tku-Oulu akselin ulkopuolelta voisi finaaleissa pelata.
Aika kirkastaa tämän hopean kultaiseksi. Tiedän sen kaksi peräkkäistä finaali-tappiota kokeneena. Hämeenlinnan ohella myös Pori on ansainnut tänään juhlat.

-Buddy
 

kekkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, Vapaa Ukraina
Onnittelut Ässille ja Ässäfaneille menestyksekkäästä kaudesta, vaikka kirkkain mitali jäikin saamatta. Oli ilo seurata Isonmäen pelejä radiosta ja televisiosta, yleisö eli joukkueen mukana.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
KIITOS ÄSSÄT JA ONNEA KOKO JOUKKUEELLE SEKÄ MEILLE FANEILLE!!

Tämä kausi oli hieno kausi, vaikka päättyikin tappioon, kaikin puolin. En voi sitä sanoin kuvata. Kyllä joka jätkä tässä joukkueessa on mitalinsa arvoinen, ei voi muuta sanoa. Tätä joukkuetta en unohda koskaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Joo...edelleen jaksan muistella niitä fiiliksiä viime syksynä, kun joukkuetta ei oleellisesti vahvistettukaan. Ykkösketju Virkkunen-Williams-Tuominen katosi maailmalle, samoin ykkösveska Langkow, Ässäikoni Korpisalo, Sorokins, Levokari...paljon profiilipelaajia lähti pois. Hankintojen suhteen tilanne taisi olla yhtä kinkkinen liigassa ylipäänsä, mutta Ässien vahvistukset Kaipainen, Rautee, Forrest, Riksman, Forsbacka jättivät paljon kysymysmerkkejä yllensä. Tuntui että joka osa-alueella oli aukkoja eikä kaudesta osannut odottaa juuri mitään.

Mave ei saanut rinnalleen herroja X ja Y, mutta edelliskauden peruspelaajat Uusikartano ja Kuusela nostivat tasoaan ja kasvoivat ratkaisupelaajiksi. Nikkariavut Hisey ja Nickerson saapuivat Poriin nousivat suureen arvoon, monin tavoin (:

Kaiken kaikkiaan, Ässien ja Toivolan kärsivällinen projekti kantoi hedelmää nyt armon vuonna 2006. Verrattuna Ässien synkkiin vuosiin, on Toivolan aikana ollut pysyvyyttä pelaajiston suhteen ihan eri malliin, mutta siltikin, tähän kauteen lähdettäessä oli paljon irrallisia palasia.

Jotka sitten kuin ihmeen kautta natsasivat paikoilleen. En tiedä kuinka joukkueesta muodostuu Joukkue, mutta Porissa näin on tällä kaudella tapahtunut. Organisaation yhteen hiileen puhaltamisella, loistavalla hengellä sekä nälkäsellä kokoonpanolla varmasti suuri merkitys. Patasydäminen kiekkokansa on muutaman viime kauden aikana antanut sekin panoksensa - ja nyt se oli oleellisessa osassa muodostamassa huikeaa porilaista kiekkokevättä!

K.I.I.T.O.S! Ässät!
 

tohtori4

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pro Pena- leiri
Pistetään nyt Poriin onnitelut myös, kun H-linnaan pistin jo.

Eli onnea hopeasta, hyvin taistelitte ja vaikka hopea ei kullaksi muutu, niin on se kuitenkin Ässille, konkurssikypsälle jengille helvetin hieno suoritus!

Joten hopea ei ole häpeä!
 

Sissi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät Leo#42, Matt#50, Pasi#25
Voi jumalauta että on ylpeä olo... Tappio tuli ja harmittaa aivan älyttömästi, varsinkin pelaajien puolesta. Mutta kuka osas odottaa että oltas finaalissa? Hopee ei tosiaan oo häpee, vaikka kultakin oli niin lähellä mutta silti niin kaukana. Näin kävi nyt ja juhlat saa alkaa. Tämä joukkue todellakin ansaitsee kaikki kiitokset ja kätten taputukset!

On vain uskomatonta että yleensäkin voi olla tuollanen joukkue, mitä taistelua ja hurmosta! Tätä on jääkiekko, tätä Pitäisi olla jääkiekko. Pojat(äijät) pelas loppujen lopuks niin uskomattoman hienoa kiekkoa, suurimman osan ajasta, mitä kyllä katsoi niin suurella patasydämellä ja ylpeydellä, kunnioituksella, mitä ylistyssanoja nyt keksiikään. Aiheutti jo finaliin meno sellasen tunteen tässä tytössä että kuljin Forssassa niin takki auki, oli todellakin I´am the king of the world-olo. Kun saa kannustaa ja tukea tuollaista joukkuetta... Ihmeellistä se on tämä lätkäfanin elämä!
Ei voi sanoa kun että huhhuh! Siirappista tekstiä mutta minkäs teet...

Elikkä loppusanoina, kiitokset joukkueelle, tätä kautta ja noita jätkiä en unohda koskaan. Pelityyli niin mahtavan äijämäinen, mehän ei turhista itketä. "Kauhulla" odotan ens kautta kun on niin persiistä jos ei joidenkin äijien pelaamista enää voi seurata.

Kiitos Nicke(unohtumattomia elämyksiä saanut kun herran pelaamista on seurannut, kanttia on kun pienessä(eli isossa) kylässä), kiitos koko P-Amerikan jengi:)! Kiitos joukkue, kiitos ÄSSÄT, kiitos fanit! Kiitos Hisey ilmaveivistä, kiitos jääkiekko!

Ja huomenna torille, kiitetään vielä kerran meidän hullua äijälaumaa.

KIITOS!
 

ruoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Real Madrid,Skellefteå AIK
Kiitos Ässät mahtavasta kaudesta! Kiitos myös mahtaville faneille! Ei lainkaan paskempi kausi ennakko kaavailuita ajatellen...
 

Bond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onnea Ässät!

Onnea Ässäkannattajat!

Onnea myös HPK!

Kiitos Ässät!

Kiitos kaikki onnittelijat joiden suosikkijoukkueen kohdalla lukee koko 13 joukkueen kirjo!

Eipä vois sanoo enää olevansa kovastikaan pettynyt, toisaalta se pettymys tuli jo hieman ennen pelin päättymistä kun lopputulos oli selvä ja sen myötä se hopea maistui jo hallissa ollessa. Pelaajien puolesta eniten harmitti. Tästä porukasta kuitenkin muodostui todellinen JOUKKUE!

Vilpittömät suosion osoitukset kerholle, olitte ratkaisevan piirun verran parempia.

Kuitenkin kirjoittelen nämä kauden päätöstekstit (muuten aika myöhään keväällä) ja juon illan viimeisen/päivän ensimmäisen ylpeänä patapaita päälläni!!!

MAHTAVA KAUSI!!!
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnea myös helvetin hyvälle finaalivastukselle, eli Porin Ässille. Aivan uskomaton kausi teiltä, upea joukkue, upeat fanit. Ei voi muuta kuin hattua nostaa ja antaa tunnusta sinnepäin. Kukapa olisi ennen kautta, tai edes alkukaudesta uskonut että Ässät pelaa finaaleissa? Ei ainakaan allekirjoittanut.

Toivottavasti tämä ei ollut pelkkä yhden kauden tähdenlento, vaan että Ässät pystyy jatkossakin taistelemaan, jos ei nyt ihan finaalipaikasta, niin ainakin välieräpaikasta tosissaan, perinteinen jääkiekkokaupunki Pori ansaitsee sen.

Onnittelut vielä kerran!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös