Onko Jokereilla malttia viisastua?

  • 8 475
  • 75

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Olemme tähän asti huomanneet, ettei malttia ole ollut.

Olisiko nyt hetki vetää happea ja RYn hallituksen erota --> RYn vetää tuotemerkki ja logo pois Team Jokereilta

Ja alkaa viimein rakentaa hommaa maltilla ja järkevästi, niin että saadaan kaikki mahdolliset sidosryhmät mukaan järkevästi toteutettuun projektiin, jossa tavoitteena edustuksella palata Liigaan, mutta ei kiirehtimällä ja rahasedän tai setien voimin, vaan divarin/suomi-sarjan aloittamalla, nousulla mestikseen jne jne.

Nykyinen organisaatio pitäisi lopettaa, vetää konkurssiin mitä se sitten vaatikaan, että uutta Jokereita voidaan alkaa uudestaan synnyttämään. Tälläkin palstalla olemme huomanneet, että Jokereita monet kaipaavat ei pelkästään Jokereiden uskolliset kannattajat.

Olisiko viimein aika ottaa esiin, läpinäkyvyys, yhteisöllisyys ja maltti?

Ilmeisesti II-divisioonaankin vaaditaan, jonkinlaista hakemusta yms, mutta III- ja IV-divisioonaan riittää vain oma ilmottautuminen.

Kuten ollaan huomattu niin Suomi-Sarjakin tai ainakin vaadittavan tasoisen hakemuksen tekeminen saattaa muodostua liian haasteelliseksi Harkimon johtamalle Team Jokereille. Olisiko aika kääntää katseet sarjoihin joihin voi ilmottautua suoraan? Ilmeisesti tälläisiä on ainakin III ja IV-divisioona.


"Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on linjannut, että tästä kaudesta alkaen III divisioonaan voi kaikkialla Suomessa ilmoittautua mikä joukkue tahansa riippumatta siitä, pelasiko edellisellä kaudella III div, IV div tai onko uusi joukkue. Tällä järjestelyllä taataan se, että jokaisella uudella joukkueella on tasavertainen mahdollisuus edetä sarjoissa eteenpäin riippumatta siitä, miltä alueelta on kotoisin. Täten IV divisioonissa joukkueet pelaavat omaa sarjaansa ja mitään karsintoja sarjatasojen välillä ei keväisin järjestetä (nousta voi pelkällä ilmoittautumisella)."

Uutinen toki ei ole tuorein, joten voi olla että käytäntö on muuttunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös