Olympiakisat 2014: Suomi

  • 2 234 897
  • 6 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Ehkä Tami tosiaan joutaisi jo eläkkeelle, jos kerran Granlund ei mahdu olympiajoukkueeseen.

Juhamatti Aaltonen mahtuu niin kauan joukkueeseen, kun kisat pelataan isossa kaukalossa ja valmistautumisaikaa on hyvin vähän. Valmis parivaljakko Kontiola-Aaltonen ja iso kaukalo....ei siinä parempiakaan vaihtoehtoja löydy.
 

Giorgio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itselle ei avaudu tällä hetkellä kuka tuo 4 kentän sentteri on. Virtanen? Ketäs Virtasia meillä mahtaa olla. Antti Virtanan, Jonne Virtanen *Hymiö*

Kai se tarkoittaa Petteri Wirtasta. Vaikka on normaalilla V:llä kirjoitettu. Tuskin mahtuu joukkueeseen. Kyllä kai nelosen keskelle nyt sopisi esimerkiksi Barkov paremmin.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Toivottavasti Erkalla on varaa tehdä AHL-kierros. Vatanen on nyt aika lähellä farmiin lähtöä, koska hän on istunut poppareilla kolmesti neljästä viime pelistä. On huono signaali, jos AHL-pelaajat ovat jollain mustalla listalla. Melartkin olisi todella lähellä kisapaikkaa, jos olisi jatkanut himmailua heikossa Liigassa. Rajatapaukset NHL:n ja AHL:n välillä valitsevat tästä lähtien aina lentokenttäkaukalot, jos AHL leimataan maajoukkueen päävalmentajan toimesta paikaksi mistä ei voi nousta kisoihin.

Ja ihmettelen, että Määtän nostamista kisakoneeseen vielä pohditaan. Kaveri on osoittanut ennakkoluulottomuutta lähtemällä Pohjois-Amerikkaan nuorena poikana, ottanut paikan kovasta NHL porukasta ja pelannut koko ikänsä kansainvälisiä pelejä. Ellei tällaista kaveria oteta, niin eihän Suomen maajoukkueeseen voida ottaa yhtään nuorta kaveria.

Kerrankin olen TosiFanin kanssa täysin samaa mieltä jostain asiasta. Loistavasti kiteytetty.
 
Viimeksi muokattu:

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Rajatapaukset NHL:n ja AHL:n välillä valitsevat tästä lähtien aina lentokenttäkaukalot, jos AHL leimataan maajoukkueen päävalmentajan toimesta paikaksi mistä ei voi nousta kisoihin.

Onhan tuo kiinni myös siitä missä ja minkäkokoisessa kaukalossa kisat kulloinkin pelataan. Jos ne pelataan ns. lentokenttäkaukaloissa, niin rajatapauksien kohdalla on syytä valita lentokenttäkaukalossa pelaava eikä kääpiökaukaloissa pelaava.

Tämä siis erityisesti rajatapauksien ja ensikertalaisten kohdalla. Isommat nimet ja arvokisanäyttönsä jo antaneet kokeneemmat pelaajat sekä Euroopassa että P-Amerikassa valitaan muilla kriteereillä.

Se on selvää, että Westerlundin papereissa kolme nuorta NHL-puolustajaa eli Vatanen, Määttä ja Ristolainen ovat selvästi Melartia edellä, ja tähän päälle Timonen ja Salo. Ja koska Westerlund totesi Karjala-turnauksen jälkeen, että olympiapakistossa on todennäköisesti noin puolet Euroopasta ja puolet NHL:stä, niin ei Melart millään laskutoimenpiteellä mahdu Sotshin koneeseen. Häntä ennen pitäisi tiputtaa joko Määttä ja Ristolainen, ja koska todennäköisesti jompi kumpi heistäkin jää rannalle, niin Melart on ulkona.

Ei se toki haitaksi ole, jos Westerlund ehtisi vilkaisemaan Melartinkin otteita AHL-matsissa ja/tai vähän jututtamaan häntä. Onhan niitä arvokisoja myöhemminkin Sotshin jälkeen, heti toukokuussa ovat MM-kisat. AHL:stä voi mielestäni nousta rajatapauksissa MM-kisoihin, jos näytöt ovat kovat ja joukkueessa on tietty rooli täytettävänä. Aika harvoin näin on käynyt, mutta kaikki on mahdollista.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ei se toki haitaksi ole, jos Westerlund ehtisi vilkaisemaan Melartinkin otteita AHL-matsissa ja/tai vähän jututtamaan häntä. Onhan niitä arvokisoja myöhemminkin Sotshin jälkeen, heti toukokuussa ovat MM-kisat. AHL:stä voi mielestäni nousta rajatapauksissa MM-kisoihin, jos näytöt ovat kovat ja joukkueessa on tietty rooli täytettävänä. Aika harvoin näin on käynyt, mutta kaikki on mahdollista.

Kuten totesin Vatanen saattaa olla farmissa hyvinkin pian. Eli jos Erkka haluaa seurata Vatasen otteita niin hänen pitää suunnata AHL-kierrokselle. Vai väitätkö, että Vatanen ei mahdu joukkueesseen, jos hän tippuu farmiin?
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Jos roolituksen kautta mennään niin Wirtanen kuuluisi 4-ketjun keskelle ennemmin kuin Lehterä tai Immonen jotka ovat hyökkäys-orientoituja senttereitä.

Pakisto on kyllä mielenkiintoinen sillä sinne on tunkua Euroopasta ja spekulaatiot tuntuvat olevan aika mielenkiintoisia.

Ristolainen sinne ei kyllä kuulu millään mittarilla joten ihan kuka muu vaan kokeneempi maajoukkue-kävijä sinne. Määtän lasken sinne mukaan koska on valmiimpi ja parempi kuin Ristolainen sekä osaa niin puolustamisen kuin hyökkäämisenkin ihan mukiinmenevästi.

Olisi aika hyvä jos pinguins päästäisi kaverin NMM-kisoihin jotta nähdään miten kaveri vetää kansainvälisellä tasolla ja pärjää liukkaiden hyökkääjien kanssa.

Hagman on mielestäni aika selkeä valinta näihin kinkereihin sillä omaa hänet voi heittää halutessaan vaikka 4-kenttään vaikkei siellä oikein telaketjun roolia niin hirveästi hallitsekkaan. Kuitenkin maalintekijä jumalan armosta eikä Suomella ole näitä muutenkaan kuin muutama.

Karalahdesta on aika ajanut ohi ja mielestäni Hietanen on edellä tässä hierarkiassa kuin Karalahti.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Ja ihmettelen, että Määtän nostamista kisakoneeseen vielä pohditaan. Kaveri on osoittanut ennakkoluulottomuutta lähtemällä Pohjois-Amerikkaan nuorena poikana, ottanut paikan kovasta NHL porukasta ja pelannut koko ikänsä kansainvälisiä pelejä. Ellei tällaista kaveria oteta, niin eihän Suomen maajoukkueeseen voida ottaa yhtään nuorta kaveria.

On olemassa sellainen kiekkojäärien lahko, jonka mielestä nuori pelaaja ei ole koskaan hyvä ja silloinkin kun hän on hyvä, hän ei ole riittävän hyvä - ei EHT:lle, ei MM-kisoihin eikä olympialaisiin tietenkään. Toivottavasti EW ei kuulu tähän, aika moni päävalmentaja kuuluu. Nyt jos koskaan on pakko todeta, että supernuoremme ovat yllättäneet kaikki, vähän samaan tapaan kuin muinoin Ojanen, Seppo ja Numminen. Ovat nousseet huipulle ja tekevät sen vielä nykyään ainoalla mahdollisella tavalla nuorelle pelaajalle: NHL:n kautta. Jos ei tuosta pääse nykyiseen A-maajoukkueeseen, silloin voidaan puhua jo ikädiskriminaatiosta.
 

Patafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onkohan palstaveljet unohtanu Niko Kapasen nimen? Tällä hetkellä loukkaantuneena mutta vamman vakavuudesta ei ole tietoa. Kun katsotaan maajoukkue historiaa niin Niko Kapanen on onnistunut roolissa kuin roolissa. Kapasella on kyky liimata kentän toimivaksi.

Kapasta olisin sijoittamassa 4 kenttään ja samasta pelipaikasta taistelee minun papereissa Saku Koivu ja Petri Kontiola. Itse uskon että Saku ei kisoihin tule vaan haluaa keskittyä rauhassa Anaheimin kevään peleihin. Jos Kapasen ja Konna Kontiolan välillä pitää valita ja pelipaikka on 4 kentän sentteri niin valintani osuu Kapaseen. Kapasesta kerta kaikkiaan tiedetään mitä saadaan. Todella aliarvostettu pelaaja.

Kentät näette alhalla. Perustellut on että Koivu - Ruutu akseli toimii ja kolmas lenkki olisi Granlund. Filppula olisi paras vaihtoehto 1-ketjun laitaan mutta tällöin Suomen sentteriosasto heikkenee liikaa ja näen että miestä on pakko peluuttaa keskellä. Ja koska Granlund on omissa silmissä liian kevyt sentteriksi niin siirrän hänet ykkösen laitaan ja samalla Miken puolustusvastuu pienenee.

Kakkosketju rakennetaan sitten Filppulan ympärille. Laituriksi hän saa hyvää kautta Pittsburghissa pelaavan Jussi Jokinen. Ketjun kolmas lenkki on vielä itselleni arvoitus. Yksi vaihtoehto olisi nostaa Selänne kakkosketjuun, koska sekä Jokinen että Filppula ovat tunnolisia kahdensuunnan pelaajia ja tämä antaa Teemulle hieman vapauksia puolustuspään pelaamisesta. Ainut arvoitus on että mitenkä Teemun jalka liikuu kun turnaus on todella intensiivinen ja raskas.

Kolmosketjun kapellimestarina toimii nuori Sasha Barkov. Barkov on tunnollinen kahden suunnan sentteri. Ei häntä turhaan ole kehuttu NHL osion puolella. Myös näkemäni pelit on vakuuttanut sen että Barkov pärjää keskushyökkääjänä. Ja uskon että isossa kaukalossa Barkovin peliäly tulee esiin ja hän pystyy ruokkimaan vastahyökkäyksiä kyttäävää Selännettä. Ketjun kolmas lenkki on sitten aina luotettava ja tunnollinen Korpikoski.

Nelosketjun sentterinä olisi jo mainittu Kapanen ja hänelle laitureiksi ikitaistelija Komarov ja esimerkiksi Jesse Joensuu. Tämä on aina ollut Suomen vahvin osasto ja uskon että valinnoilla ei ole niin suurta merkitystä. Eli voisin hyvin kelpuuttaa esimerkiksi nuoren Hartikaisen Joensuun tilalle. Tärkeintä on että miehet repii, raastaa ja hankkii vastustajalle tyhmiä jäähyjä.

Mikael Granlund - Mikko Koivu - Tuomo Ruutu
Jussi Jokinen - Valtteri Filppula - xxx
Lauri Korpikoski - Alexander Barkov - Teemu Selänne
Leo Komarov - Niko Kapanen - Jesse Joensuu

Petri Kontiola, Teemu Hartikainen

Pakisto on sekoitus nuoruutta sekä vanhoja kokeneita sotaratsuja. Itse en ymmärrä mitenkä palstaveljet voivat jättää Määtän pois kisakoneesta. Mies on esittänyt todella kypsiä otteita Pittsburghin takalinjoilla ja saanut myös kehut valmentaja Dan Bylsmanilta. Uskon myös että Rasmus Ristolainen suoriutuu kunnialla kisoista. Isokokoinen ja käsistään taitava pakki joka on Teppo Nummisen koulussa. Uskon että valmennus luottaa Tepon sanaan ja Numminen jos joku pystyy sanomaan onko RR55:sta kisakoneeseen. Eli sijoittaisin "junnut" vanhojen sotaratsujen viereen jolloin myös kätisyydet täsmäävät. Kolmospari on sitten majakka ja perävaunu jossa roolit ovat varmaan kaikille selvät.

Kimmo Timonen (L) - Rasmus Ristolainen (R)
Olli Määttä (L) - Sami Salo (R)
Ossi Väänänen (L) - Sami Vatanen (R)

Tuukka Mäntylä, Sami Lepistö

Varalle terrieri Mäntylä hyvien EHT pelien ansiosta. Toinen olkoot Sami Lepistö.

Maalivahdit, osasto mihin ei todellakaan kaaduta. Selvä ykkösveskari on Tuukka Rask. Toisesta pelipaikasta taistelee Kari Lehtonen ja Antti Niemi. Valitsen Kari "kärppä" Lehtosen vanhojen maajoukkue näyttöjen perusteella. Mutta en pistä hanttiin vaikka valinta osuisi Niemeen. Kolmosveskariksi ei lähde kukaan NHL tason veskari joten kisalippu Hovisen kouraan.

Tuukka Rask
Kari Lehtonen
Niko Hovinen
 
Viimeksi muokattu:

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Jassoo, elikkä Sami Salo klenkkas juuri koppiin Boston - TB pelissä, eikä yhtään painoa toiselle jalalle. Samin loukkaantumishistorian tuntien, niin taitaa jäädä Sotshi väliin.
 

Sambody

Jäsen
Jaahas Salolta petti jalka. Jos meni polvi niin eiköhän ole aika kaivaa se Ristolainen mukaan myös kisoihin. Hänellä kuitenkin kokoa ja liikkuvuutta painia isoja änäritähtiä vastaan. Lisäksi suht painava rightin lämäri tarvittaessa ylivoimalle.
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Toivotaan ettei Sami loukannut itseään pahemmin. Oli kyllä todella murheellista taas mitä Tampalle meni käymään. Samin tilannetta en kyllä ehtinyt nähdä mutta Stamkosin tilanne näytti sen verran pahalta, että vitsit kyllä vähissä.

Samia kuitenkin Suomi kaipailisi, ylivoimalla se veto on edelleen tuhtia kamaa kun se sieltä viivalta lähtee, mutta jos näin käy niin ei voi muuta sanoa kuin että ***** sentään!
 

Ketunkolo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Jos asia niin on, että Salolta menee Sotshi ohi, niin kyllä sen jälkeen taitaa olla ihan paikallaan napata kaikki kolme nuorta NHL-pakkia kehiin. Eli Määttä, Ristolainen ja Vatanen, vaikka varsinkin Aravirta EHT-studiossa epäili tätä. Kovaan paikkaan joutuvat kyllä nuoret miehet...
 

Jannacci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse lähtisin liikkeelle siitä, jos kerran mennään kokemuksella ja vielä kerran pojat-mentaliteetillä, niin mennään sitten myös kunnolla. Jättäisin kylmästi kaikki alle 35-vuotiaat pois joukkueesta.

Omaa hahmotelmaa:

Peltonen - S. Koivu - Selänne
S. Kapanen - O. Jokinen - Kallio
Pärssinen - N. Kapanen - Hentunen
J. Ruutu - Pirnes - Nieminen
Vahalahti

Timonen - Salo
Karalahti - Nummelin
Söderholm - Puistola
Tuulola - Latvala

Petri Vehanen
Niklas Bäcktröm
Jussi Markkanen

Jos Salo loukkaantui niin, että jää Sotsi väliin, niin korvaajaksi nostaisin AJ Niemen.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Kakkosketju rakennetaan sitten Filppulan ympärille. Laituriksi hän saa hyvää kautta Pittsburghissa pelaavan Jussi Jokinen. Ketjun kolmas lenkki on vielä itselleni arvoitus. Yksi vaihtoehto olisi nostaa Selänne kakkosketjuun, koska sekä Jokinen että Filppula ovat tunnolisia kahdensuunnan pelaajia ja tämä antaa Teemulle hieman vapauksia puolustuspään pelaamisesta. Ainut arvoitus on että mitenkä Teemun jalka liikuu kun turnaus on todella intensiivinen ja raskas.
Kaikenlaisia ketjuvirityksiä sitä on Sotshin osalta nähnyt, mutta prkle, onko tätä edes kukaan väläyttänyt aiemmin. Siinä olisi tosiaan todella mielenkiintoisen oloinen kentällinen J.Jokinen-Filppula-Selänne.

Minäkin olisin laittamassa Vallea sentteriksi, niin rittäisi taso myös sillä ehkä kaikkein tärkeimmällä pelipaikalla. Sasha sitten hieman pienemmälle vastuulle kolmoskentälliseen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kuten totesin Vatanen saattaa olla farmissa hyvinkin pian. Eli jos Erkka haluaa seurata Vatasen otteita niin hänen pitää suunnata AHL-kierrokselle. Vai väitätkö, että Vatanen ei mahdu joukkueesseen, jos hän tippuu farmiin?

Tästä on ennenkin keskusteltu, en viitsi toistaa itseäni tämän pidempään, mutta Vatanen ei ole rajatapaus. Hän on kuitenkin pelannut yhdet MM-kisat ja on hyökkäystaitotasoltaan parhaita suomalaisia NHL-pakkeja tällä hetkellä. Oman pään puolustus on sitten eri asia, mutta ei häntä puolustavaksi pakiksi aiotakaan roolittaa. Ja NHL-peluriksi hänet voi laskea, vaikka osa kaudesta menisikin alhaalla. AHL kutsuu (jos kutsuu) lähinnä siksi, että Ducksin puolustus on niin tasokas ja Vatanen pysyy paremmin lämpimänä AHL-jäillä kuin poppariosastolla ns. seitsemäntenä pakkina.

Vatasen tapauksessa Erkka tuskin tarvitsee muuta seurantaa kuin vaikka puhelinsoiton ja kuulumisien kyselyn, eiköhän Westerlundin reissun päätarkoitus ole ennen kaikkea tarkkailla lähemmin niitä rajatapauksia eli Määttää, Ristolaista ja kumppaneita.

Kenties Ristolaisen yhteydessä voi sanoa kättäpäivää Ville Leinollekin, jolla ei tosin juuri minkäänlaisia saumoja olympiakoneeseen ole, mutta joka voisi haluta hakea nostetta uralleen MM-kisoista heti kun Buffalon kausi päättyy runkosarjaan. Leinohan on myös rajatapaus maajoukkuetta ajatellen, tosin kaukana rajan alapuolella tällä hetkellä.
 

Konowalchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki, NHL, KHL
Paljon ehtii vielä tapahtumaan NHL:ssä niinkuin myös Euroopan sarjoissa ennen kisoja..

Jos Salolla tosiaan meni polvi, niin ei voi keretä kisoihin, sillä jostain sivusidevammastakin menee se 2,5-3 kk toipua, jolloin pelituntumaa ei tule riittävästi alle, jos ollenkaan.

Itse näkisin kokoonapanotilanteen tämän hetken tiedoilla näin:

J.Jokinen - M.Koivu - Ruutu

Granlund - Filppula - Kontiola

Korpikoski - Barkov - Selänne

Komarov - S.Koivu/Kapanen - Joensuu

ylimääräiset hyökkääjät Aaltonen ja Lehterä


Timonen - Määttä

Vatanen - Kukkonen

Lepistö - Ristolainen

Mukaan vielä Karalahti/Väänänen/Mäntylä

Pienen varauman annan vielä NHL:n tilanteelle. Jos Ristolainen romahtaa täysin, niin hänet voidaan korvata helposti esim. Hietasella eikä taso muutu kuin nimellisesti. Jos Armia käyttää nyt saamansa näytönpaikkansa, niin hän voisi tunkea 2. ketjuun, koska kv-tason maalintekovoimaa ei edusta nyky-rosterissa kuin J.Jokinen ja Selänne. Mutta siihen vaaditaan jo hyvät näytöt eli pysyminen Buffalon rosterissa ja kymmenkunta kihausta ennen helmikuuta. OJ:n rooliksi jää olla näiden kisojen ns. iso raato, koska en katso, että sopii asenteeltaan alempiin ketjuihin ja on lisäksi aika umpisentteri. Toki jos M.Koivu/Filppula loukkaantuu niin hän on ensimmäinen vaihtoehto ohi Konnan, koska sentterien kohdalla on pakko olla särkymävaraa.

Maalivahdit on sitte hyvällä tavalla kinkkisempi tilanne. Näillä tiedoilla menee näin:

Rask

Niemi

Euroopasta joku (Hovinen, Rynnäs, Vehanen)
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KK
Tällä hetkellä:
Granlund-Barkov-Selänne
Filppula-M.Koivu-J.Jokinen
Ruutu-O.Jokinen-Korpikoski
Komarov-S.Koivu-Joensuu/Bergenheim/Hartikainen/?
Leino
Kontiola/Lehterä/Immonen

Timonen-Vatanen
Määttä-Salo
Väänänen/Kukkonen-Ristolainen
Väänänen/Kukkonen-Lepistö/Hietanen/Melart

Rask
Niemi
Rinne/Lehtonen
Jarkko Ruutu tottakai!?
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Kaikenlaisia ketjuvirityksiä sitä on Sotshin osalta nähnyt, mutta prkle, onko tätä edes kukaan väläyttänyt aiemmin. Siinä olisi tosiaan todella mielenkiintoisen oloinen kentällinen J.Jokinen-Filppula-Selänne.

Ehdotin tuolla edellisellä sivulla, ja mielestäni tuo on ainoa oikea vaihtoehto ykkösketjuksi nimenomaan tämän kauden näytöillä. Noin 40-50 peliä on tullut jo tällä kaudella NHLää nähtyä. Kakkosketjuksi saisi näinollen Ruutu-Koivu-Granlund ketjun, eikös tuo kolmikko ole pelannut yhdessä joskus?

Unohdin Niko Kapasen aivan täysin, joten tässä päivitetty rosteri. En jaksa uskoa, että melonipää tyytyy nelossentteriksi, mutta eikös herra ole joskus tahkonnut myös laidassa, luistelunopeus pitäisi ainakin riittää, on näyttänyt yllätävän nopealta Jetsin peleissä.

J. Jokinen - Filppula - Selänne
T. Ruutu - M. Koivu - Granlund
O. Jokinen - S. Koivu - Korpikoski
Komarov - Kapanen - Joensuu

Timonen-Salo
Vatanen-Väänänen
Lepistö-Karalahti
Hietanen-Kukkonen

Rask/Lehtonen, ihan sama kumminpäin, alussa tasaisesti ja päätyyn sillä kummalla tarttuu paremmin.
 

bounty

Jäsen
Itse olen miettinyt tälläisiä ketjukoostumuksia.

J. Jokinen - M. Koivu - Filppula
Granlund - Barkov - Selänne
Aaltonen - Kontiola - Korpikoski
Komarov - S. Koivu - T. Ruutu

Hartikainen/Lehterä

Timonen-Vatanen
Määttä-Väänänen
Kukkonen-Nummelin
Ristolainen-Karalahti

Rask, Lehtonen, Niemi.
 

IpaTeme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Varmat ketjut:

1. Filppula M.Koivu T.Ruutu
2. Granlund Kontiola J.Jokinen
3. Selänne O.Jokinen Komarov
4. Korpikoski S.Koivu Joensuu
13. Barkov

1. Salo Timonen
2. Karalahti Vatanen
3. Väänänen Määttä
7. Kukkonen

1.Rask
2. Niemi
3. Hovinen
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Kapasen valitettava loukkaantuminen viimeistään on avaamassa ovia kurpitsachiefin kisamatkalle ihan sentterin paikalla, ei mahda mitään. Tuskinpa Erkka vanhoja sotaratsuja muutenkaan ohittaisi, mutta kyllähän ikuiset samat naamat jahtaamassa hopeaa alkavat vituttaa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kapasen valitettava loukkaantuminen viimeistään on avaamassa ovia kurpitsachiefin kisamatkalle ihan sentterin paikalla, ei mahda mitään. Tuskinpa Erkka vanhoja sotaratsuja muutenkaan ohittaisi, mutta kyllähän ikuiset samat naamat jahtaamassa hopeaa alkavat vituttaa.

Itseäni ärsyttää jo valmiiksi, kun tuleva mahalasku laitetaan Selänteen ja Saku Koivun piikkiin, kuten viime kerralla. Osittain toivon, että legandat eivät tule kisoihin, jotta he säästyisivät siltä loanheitolta.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Suomen osalta maalivahtitilannekin käy mielenkiintoiseksi. Niemi ja Rask loistavat NHL:ssä, mutta ovat maajoukkueessa täysin kokemattomia. Pasi Nurminen sanoi viime keväänä, että on henkisesti sata kertaa helpompaa pelata NHL:ää, kuin seistä arvokisoissa Suomen maalilla. Tosin ei tainnut Niittymäkikään olla kovin kokenut tekijä maajoukkueessa, kun Torinon kisoja pelattiin vuonna 2006.

Silti, tietäen Westerlundin, voisi veikata, että joku kokeneempi NHL-veskari on mukana joukkueessa terveenä ollessaan. Rinne tai Lehtonen siis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös