Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eilen julkistettiin kauan tiedossa ollut uusi KooKoon päävalmentaja. KooKoo palkkasi jälleen miesten tasolla suhteellisen kokemattoman ja nuoren päävalmentajan, toisen kerran peräkkäin. Salolla on yhtäaikaa sekä helppo, että haastava tilanne edessään. Helppo sikäli, että Ahokas tiimeineen on luonut erinmaisen pohjan tulevaan, ja mikä parasta, muu valmennustiimi jatkaa 2-vuotisilla sopimuksilla. Kolikon toinen puoli on tietysti se, että Ahokas on myös asettanut riman korkealle. Kouvolassa ollaan kahdessa vuodessa totuttu voittamaan, vaikka ollaan operoitu yhdellä sarjan pienimmistä budjeteista. Menestystä pitäisi tulla heti ja pudotuspelipaikka on ainoa tavoite, eli Salo kohtaa pestissään ehkäpä kovimmat paineet mitä kukaan muu valmentaja KooKoossa aloittaessaan . Näin ennen kauden alkua KooKoon valmennustiimi vaikuttaa kuitenkin hyvältä, vaikka Salon pesti Saksassa päättyikin pikapotkuihin.
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiekkokiuas haukkaa Petteri Sihvosen ja Samuel Savolaisen terävillä hampailla kiinni tuoreeltaan Olli Salon pestiin KooKoossa.
Johtava analyytikko lätkäjätkä Petteri Sihvonen pitää Olli Salon valintaa KooKoon uudeksi päävalmentajaksi erittäin onnistuneena valintana ja onnittelee KooKoota valinnasta. Olli Salosta keskustelua oheisessa linkissä ajassa 58:45 - 1:15:00. Petteri Sihvosen mukaan Olli Salolla on ollut suuri vaikutus Ilveksen uuden tulemisen kanssa sekä myös nuorten maajoukkueen menestymisen osalta. Sihvosen mielestä hyvät merkit ovat ilmassa Salon valinnan osalta.

 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy