Nyt vituttaa!

  • 3 006 024
  • 11 368

Yellow Jester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Helvetti, että vituttaa. Jäi kyllä paska maku koko touhusta, ite en mee lähellekkään tota jengiä niin kauan kun joukkue/areena on prosentinkin slobo omistuksessa. Jos tää on Hjalliksen visio Jokereiden tulevaisuudesta niin onnea vaan, mun Jokereita ei oo enää olemassa.
 

Jimisola

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tervetuloa vaan tänne muitten lomalaisten seuraan...ainakin, mitä jääkiekkoon tulee. Meillä täällä Porissa loma alkoi jo torstaina, te sentään saitte jatkaa hivenen pidempään...ja jos se yhtään helpottaa, niin katastrofi oli meidänkin kausi täällä Porissa. Viime kevään juhlien jälkeen aivan totaalinen mahalasku, monestakin eri syystä. Mutta, nousee se aurinko huomennakin...

Kiitos kiitos, ja ennen onkin voinut aina lohduttautua sillä, että seuraava kausi tulee ja meillä on taas mahdollisuus taistella Suomen mestaruudesta - nyt kaikki on loppu ja aurinko ei nouse huomenna Jokereille SM-liigassa. Ensi kausi on sitten Putinin kavereiden epämääräisillä ruplilla kasattu ostojoukkue, jota Jokereiksi kutsutaan, pelaamassa jotain tuntemattomia vastaan. Sain kokea -94 mestaruuden paikan päällä Helsingin jäähallissa, sitä en unohda ikinä. Sääli niitä, joille tämä jäi vain haaveeksi.
 

faro

Jäsen
Tomen haastattelu kertoo asian juuri niinkuin se kentällä näytti. Kuulemma joukkue oli huonohenkisin, missä hän on ollut. Uskomatonta että näin edes voi olla kun katsoo ketä meillä rosterissa pelasi. USKOMATONTA!!!

En minä näe tässä mitään ihmeellistä. Sellaista se vain on kun joukkueessa on liikaa ulkomaalaisia sekä ison egon omaavia pelaajia.

Vituttaa Tomi Mäen ja Jani Ridan puolesta kun eivät koskaan päässeet Jokereissa nostelemaan kanada-maljaa.
 

superpakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NY Rangers, Patriots, Barca
Jos joukkue todella on noin hajanainen ja puolta jengiä ei kiinnosta, niin ei siinä voi valmentajat mitään tehdä.

Sama ongelma, tosin lievempänä on vaivannut jo liian monta kautta. Keklu sai muutosta aikaan, mutta kun hän lähti niin kehitys pysähtyi.

Uutta huippu-koutsia on vedetty sisään meillä ja naapurissa lukuisia kausia putkeen. Lopputulos on aina sama, koska asenne ja halu yrittää/kehittyä on poissa. Millä se koutsi vetää sen pelisysteemin selkärankaan, jos osa vetää teini-asenteella eikä viitsi tehdä mitään ylimääräistä?
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Vaikka tämän tiesi jo Kärppä-tappion jälkeen, niin ei tähän halunnut uskoa. Sääleissä kentällä oli lauma haluttomia neppailijoita, joita ei kiinnostanut pelata Jokereille, ei faneille eikä edes itselleen. Palkka tulee tästä huolimatta ja kesäloma on varmasti pitkä. Kiva juttu.

Tomen haastattelu kertoo asian juuri niinkuin se kentällä näytti. Kuulemma joukkue oli huonohenkisin, missä hän on ollut. Uskomatonta että näin edes voi olla kun katsoo ketä meillä rosterissa pelasi. USKOMATONTA!!!

Kaikki kunnia Tomekin pelaajasaavutuksille, mutta kyllä se näytti vähän siltä, että joukkue oli todella huonosti valmennettu. Se on helppoa aina sanoa, että pelaajat ei tee sitä ja pelaajat ei tee tätä, mutta kyllä se enemmän näytti siltä, että pelaajilla ei minkäännäköistä havaintoa mitä pitäisi tehdä. Koutsi sitten luo sitä joukkuehenkeä purkamalla angstejaan niihin pelaajiin, joiden pitäisi pystyä siitä huolimatta tekemään jotain taikatemppuja ja pitämään jengin pää pinnalla ilman että heille on luotu siihen mitään oikeita edellytyksiä - mahdollisesti paijaten samaan aikaan jotain toista joukkoa, johon kuuluu ne omat suosikkipersoonansa.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän suurin ongelma oli pelisysteemin puute, eikä yrityksen puute. Ei mielestäni Karalahtea, Nagya, Mosesta, Irvingia, Dehneria, Hartdtia jne. voi syyttää virkamiespelaamisesta vaan kyllähän kaikki pelaajat mielestäni yrittivät toisin kuin aikaisempina katastrofikausilla, jolloin monesta pelaajasta huokui virkamiesmäisyys. Valtonen mielestäni yrittää pelastaa oma nahkansa kääntämällä huomion pois pelitavan puutteesta.
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Toivottavasti Roman potkii kaikki tunarit ulos Jokereista Hjallista myöten. Tää kausi oli surkuhupaisa ja meille nauravat kaikki sekä pelillisten että orgsanisaatioon kohdistuvien syiden vuoksi. Vitun tunarit, sekä toimisto, valmennus että pelaajat!
 

YellowBear

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olen seurannut Liigaa aktiivisesti kaudesta 2006 joten olen suhteellisen vähän aikaa kiekkoa seurannut. Mutta sinä aikana aina kun Jokerit on vastaan tullut olen tietänyt ettei voitto tule helpolla jos tulee ollenkaan. Jokerien viimeisistä kolmesta ottelusta en tunnistanut ollenkaan sitä joukkuetta joka pelaa viimeiseen asti kovaa. Näistä otteluista Jokereista jäi mieleen vain haluton ja kuriton ryhmä. Hjallis on teille faneille anteeksipyynnön velkaa.

Ja ensi kaudella sitten katsellaan hengetöntä muukalaislegioonaa ja palkkasoturiarmeijaa.

- "Tämä on katastrofi. Mutta peli on rehellinen. Ei ollut intohimoa ja rakkautta aidosti mukana. Jos olet vain palkkatöissä, niin tässä on tulos. " Edellä suora kopio Valtosen haastattelusta Ilta-Sanomissa.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joskus vuoden 2002 jälkeen aloin Jokereita aktiivisesti seuraamaan ja sittemmin intohimoisesti kannattamaan. Täten en siis ikinä saanut kokea mestaruuden voittamista. Enkä varmaan saakaan. Vituttaa, masentaa ja on tyhjä olo. Aikaisemmin on voinut lohduttautua ajatuksella, että vielä sekin päivä koittaa kun Jokerit nostelee Kanada-maljaa hienon kauden päätteeksi. Ensi kaudesta en osaa sanoa juuta enkä jaata, ei oikeen KHL-Jokerit nappaa. Ei se oo se sama Jokerit mitä rakasti. Katsellaan..
 
Viimeksi muokattu:

Jupi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Napoli
Tsemppiä

En tiedä onko tämä nyt oikea foorumi, mutta haluaisin kiittää ja tsempata Jokerifaneja menneistä vuosista ja muistuttaa että pettymyksen jälkeen tulee taas uusi ylämäki, ennemmin tai myöhemmin. Tappiot ja pettymykset kuuluu tähän lajiin, niinku kaikkeen urheiluun. Vielä se päivä paistaa.

Kiitos menneistä taistoista ja hyvistä muistoista. Tsemppiä jatkoon KHL:ssa ja jos joskus kohdataan, ni hyvät pelit on taas edessä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa meidän sarjajyrien ja työmiesten puolesta, jotka tänään tekivät miehen työn ja edes yrittivät, jokunen jopa pelasi omalla tasollaan. Harmittaa niin vietävästi, että kauden tärkeimmillä hetkillä ne kaikkein isoimmat nimet pettivät kaikkein pahiten. Etunenässä suuri kapteeni Väänänen, hyvän runkosarjan pelannut Karalahti, joukkuetta pitkään kannatellut Irwin, massihankinta Nagy ja Chicagon kultapoju Teräväinen. Ei siitä mitään tule, jos isot tähdet hiihtelevät puolivaloilla, kun heidän pitäisi näyttää mallia muille. HPK:lla nää vastaavat primadonnat oli ulkoistettu, niin johan lähti homma luistamaan. Saa nähdä toipuuko tästä vitutuksesta koskaan edes sen vertaa, että viitsisi itsensä raahata katsomaan sen ängribörds-jokereiden taaperrusta. Ei sitä ifkiäkään voi ruveta fanittamaan, niin kai sitä pitää keksiä jotain muuta tekemistä.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
- "Tämä on katastrofi. Mutta peli on rehellinen. Ei ollut intohimoa ja rakkautta aidosti mukana. Jos olet vain palkkatöissä, niin tässä on tulos. " Edellä suora kopio Valtosen haastattelusta Ilta-Sanomissa.

Kenen duuni on luoda se tekemisen meininki ja puitteet siihen menestyvälle pelaamiselle? Myötähäpeää noille kommenteille. Hyvä koutsi saa palikkansa siihen järjestykseen, että yksilöillä on hyvä fiilis siihen tekemiseensä ja sapluuna joka tukee sitä vahvuuksilla pelaamistaan. Nekin joilla ei aina ole, pitävät turpansa kiinni koska jengi pelaa hyvin vaikka oma juttu olisikin välillä vähän hakusessa. Huonossa joukkueessa mikään ei toimi ja kukaan ei ole tyytyväinen. Pakota joku hiihtäjä toistuvasti paskojen suksien kanssa lähtöviivalle ja kerro sille että nyt mennään taas näillä. Ihan varmasti ei ole vähän ajan päästä kenelläkään kivaa.
 
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Ehkä lörppähuulen jengi oli liian halpa tähän sarjaan?

Hyvän kauden jälkeen on tukeva perusta rakentaa KHL:n valloitusta. Jarkko Ruudulle, Semir Bin Ladenille etc. vaan pitkää sopparia tiskiin.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche

Bacon

Jäsen
Tuota noin. En uskonut tätä ikinä sanovani, mutta sanonpa kuitenkin. Kirjoitan tämän tänne, koska toivon, että ainakin osa jokerifaneista lukee tämän. Olen aina vihannut ja inhonnut Jokereita. Tietenkin sen takia, että olen pikkuseuran fani ja täällä vedellään rajallisilla resursseilla ja siellä pystytään mälläämään rahaa miten tahdotaan. Samalla Jokereiden johto on äärimmäisen ylimielistä porukkaa ja jopa osa faneistakin. Ollaan haukuttu pienempiä esimerkiksi nyt tätä kannattamaani SaiPaa. Ja sellainen pistää vihaamaan Jokereita vielä enemmän. Tuntuu, että arvostus muiden tekemää työtä kohtaan puuttuu kokonaan ja katsellaan vaan omaa napaa.

Mutta samalla Jokerit herättää tunteita paljon enemmän kuin monet muut ja teistä otetut voitot maistuivat paremmalta. Oli aina kiva näpäyttää isoa mahtiseuraa, kun mahdollisuus tuli. Nyt se on sitten ohi. Ja en usko, että teidän organisaatiota tulee ikävä, mutta teitä faneja käy sääliksi todella paljon, koska ette tälläistä lopetusta ansainneet. Tuollaista perseennäyttöä ei ansaitse kukaan fani. Kaikki sympatiat ovat teitä kohtaan. Jokerijohto voi painua helvetin pitkälle, mutta toivon teille fiksuille ja mukaville faneille kaikkea hyvää. Kiitos näistä tunteiden täyttämistä vuosista ja toivottavasti pääsette isommissa piireissä sitten juhlimaan jotain suurta.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ollaan haukuttu pienempiä esimerkiksi nyt tätä kannattamaani SaiPaa. Ja sellainen pistää vihaamaan Jokereita vielä enemmän. Tuntuu, että arvostus muiden tekemää työtä kohtaan puuttuu kokonaan ja katsellaan vaan omaa napaa.

No toi nyt on joku ihme stereotypia. Suurin osa jokerifaneista pitää SaiPaa yksistä sympaattisimmista joukkueista, koska se taistelee aina hyvin nimettömällä porukalla, jolta ei odoteta mitään. Ikävää, jos tuollainen kuva on syntynyt, mutta harva täällä pieniä seuroja haukkuu imo.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuota noin. En uskonut tätä ikinä sanovani, mutta sanonpa kuitenkin. Kirjoitan tämän tänne, koska toivon, että ainakin osa jokerifaneista lukee tämän. Olen aina vihannut ja inhonnut Jokereita. Tietenkin sen takia, että olen pikkuseuran fani ja täällä vedellään rajallisilla resursseilla ja siellä pystytään mälläämään rahaa miten tahdotaan. Samalla Jokereiden johto on äärimmäisen ylimielistä porukkaa ja jopa osa faneistakin. Ollaan haukuttu pienempiä esimerkiksi nyt tätä kannattamaani SaiPaa. Ja sellainen pistää vihaamaan Jokereita vielä enemmän. Tuntuu, että arvostus muiden tekemää työtä kohtaan puuttuu kokonaan ja katsellaan vaan omaa napaa.
Kusipäisiä faneja on joka jengillä. Uskon kuitenkin, että jokainen aikuinen kannattaja jengistä riippumatta osaa loppuen lopuksi arvostaa kaikkien seurojen työtä, vaikka tunnekuohuissa jotain muuta sanookin.

Hjallis toki laukoo välillä mitä sattuu, eikä aina tarkoita sitä, kuten taannoinen heitto SaiPan pelaajien tunnettuudesta. Osittain tähän ylimielisyyteen on kaatunut monta kautta, mutta toivottavasti uudet johtajat puikoissa osaavat lähteä tekemään nöyrästi töitä ja Jokerit pystyy KHL:ssä samaan kuin vaikka SaiPa Liigassa. Rahalla ei menesty, jos hommat muuten kustaan ja toisaalta hyvin tehdyllä työllä pienemmällä budjetilla voi pärjätä.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Taas aivan vitunmoinen pettymys. No siihen ollaan totuttu vuodesta toiseen. Kausi alkoi mennä päin helvettiä ennenkö se edes alkoi. Tuo Khl-kuvio vaan sekoitti pakan totaalisesti. Tuskailtiin niiden senttereiden kanssa koko alkuvuosi ja sitten sieltä tuli Ben Walteeraaal. Suurimman vastuun tästä paskasta kantaa valmennus. Materiaali oli ihan riittävä, mutta Tomek epäonnistui surkeasti pelin organisoinnissa. Lisäksi Tomek taitaa lopulta olla samanlainen sekopää kun Summanen. Välirikot ainakin Erosen, Lindbohmin ja varmaan oli vielä muitakin. Sääliksi käy jo Sportia kun palkkasivat tämän "taktisen neron". Alan pikkuhiljaa kallistua siihen ettei Lämsää olisi pitänyt erottaa. Virheitä tehtiin koko kaudella niin lukematon määrä tässä organisaatiossa että menestys oli tuhoontuomittua alusta asti. Kotona pelattiin varmaan heikoimmin kun koskaan eikä ihme kun tunnelma oli muutenki perseestä kiitos Hjalliksen! Hyvin menee Helsingin kiekolla. Molemmat lauluun samana päivänä! Rahaa on, mutta sitä ei osata käyttää. kiitos tästäkin kaudesta Jokerit!
 

ahal

Jäsen
No toi nyt on joku ihme stereotypia. Suurin osa jokerifaneista pitää SaiPaa yksistä sympaattisimmista joukkueista, koska se taistelee aina hyvin nimettömällä porukalla, jolta ei odoteta mitään. Ikävää, jos tuollainen kuva on syntynyt, mutta harva täällä pieniä seuroja haukkuu imo.
Ehkä suurin syyllinen löytyy toimistosta, Hjallis. Kyllähän sellaiset toistuvat letkautukset kuin "ketä nyt joku vitun Saipa kiinnostaa marraskuisena tiistaina..." Vaikka ne Ilmalassa lasketaan osin leikiksi, muualla niistä saadaan sopivasti sytykettä potkia vastaan. Faneista suurin osa osannee arvostaa pienempiäkin seuroja, sillä ilman niitä meillä ei olisi edes nykyisen kaltaista liigaa. Ja itse ottelutapahtumathan (Jokereita vastaan) ovat yleensä olleet kauden kohokohtia. Mitä nyt joskus on hieman läikkynyt yli. Kyllä Hjallis saa nyt niittää sitä mitä on aiemmin kylvänyt.
 

Jopi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämän kauden jälkeen olo ei ole pettynyt vaan petetty. Koko organisaatio pelaajista Hjallikseen on vetänyt koko kauden päin helvettiä viime keväästä lähtien. Kekäläisen lähdettyä korttitalo kaatui hämmästyttävän nopeasti. Viivyttelemällä Kekäläisen korvaajan (ja senttereiden) hankkimisen kanssa Hjallis kylvi siemenet tälle fiaskolle.

Kausikorttilaisena on todella kusetettu olo, kun jengi jätettiin täysin puolivalmiiksi preseasonilla. KHL-suhmuroinnin lisäksi Maston ja Kilpeläisen ulostuksilla kaivettiin maata joukkueen alta. Heidät olisi pitänyt päästää menemään jo viime kauden jälkeen, mikäli luottoa ei enää löytynyt.

Paskoja kausia tulee välillä, ei siinä mitään. Joukkueen rakentamunenkin voi jäädä vajaaksi. Mutta tekemisessä pitää olla järkeä ja suunnitelmallisuutta. Silloin jaksaa uskoa parempaan huomiseen. Näin oli Kekäläisen kausilla. Tappuonkin hetkellä joukkueesta sai olla ylpeä.

Tällä kaudella niiden arvojen, joita tämä seura kannattajilleen ilmentää, päälle kustiin rankasti. Runkosarjan päätöspelin jälkeen vain hävetti. Jokerit sai tältä kaudelta tasan sen, mitä ansaitsikin. Harmittaa Lämsän puolesta, että hän meni ikään kuin pesuveden mukana. Tälle kaudelle kukaan ei olisi voinut onnistua Jokereiden peräsimessä, kiitos Hjalliksen.

Ensi kaudella joku muu saa sitten istua paikallani 104:ssa. Aika ei enää riitä säännöliseen matseissa käyliseen, ja juuri nyt ei huvita yrittää järjestää sitä. Nyt on seuran vuoro antaa takaisin, edes jotain.
 
Suosikkijoukkue
Hifk
Tervemenoa Jokerit ja tervetuloa KHL ,Putinin mannekiinit

Mielenkiitosta nähdä jos Ukrainassa puhkeaa täysimittainen sota niin johtaako Harkimo , jolla ei oikeasti ole mitään äänivaltaa enää joukkueseen , narrit vierailulle vaikkapa Vladivostokiin , kun koko läntinen maailma boikotoi Venäjää.

Harry , vaikuttaa siltä että tuhosit sen joukkueen minkä Aimo Mäkinen perusti ihan vain omista bisnes syistäsi. Harmi, Sm- liiga ei ole enää entisensä kun narrit lähti veikkaan aikamoista yleisökatoa ensi kaudelle

Ps, Onko totta mitä Vesa Rantanen sanoi IS-jutussa , että GM Jari Kurri oli matkoilla jossakin kun ratkaisupelejä pelattiin?
 
Viimeksi muokattu:

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täysin ala-arvoinen maaliskuu ja sen myötä liigataival ohitse. Hyi, mikä poistuminen.

Päällimmäinen fiilis on lähinnä suru tästä sopasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös