Nyt vituttaa!

  • 3 006 336
  • 11 368

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täällä on taas sohvafanit opastamassa mitä katsomossa pitää tehdä ja mitä ei, kantamatta itse korteakaan ketoon. Nyt jos koskaan siellä tilaa olisi innokkaille tarttua härkää sarvista jos kiinnostaa, täällä ruikuttaminen ei asiaa edistä yhtään. Capot eivät ole mitään jukebokseja.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jooh ei mee täälläkää jakeluun. Vaikka Jarkko Ruutukin itselleni on KAIKKEIN ällöttävin jääkiekkopelaaja maailmassa niin en mä silti hallilla sen takia oo pois pystynyt olemaan. Täytyy sanoo, että kovia hermoja on ihmisillä, kun pystyy yhtäkkiä vaan lopettamaan rakkaan seuransa kannattamisen/seuraamisen. Sen suhteen jopa rispektiä, että tuollaista pystyy joku tekemään.

Mä vähän luulen, että suuri osa KHL-pettymyksestä kanavoituu Jeren tuloon. Syntipukki löydettiin Hjalliksesta välillisesti ja Karalahdesta suoraan, kun KHL-kuvio kaatoi aktiiviryhmän vadin.

Sitä mäkään en ymmärrä jos Jeren tulo on suurempi ongelma kuin KHL. KHL on täysmittainen syöpä, Jere taas pelkkä finni. Ja helvetin hyvä finni vielä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aikasempaan MustaKortit viestiin vielä.. En siis tarkoittanut, että seuraan mielummin KHL:ää kuin Liigaa, vaan pelaajavetoisen kysymyksenesittelyn takia olen ilman muuta sitä mieltä, että KHL:ssä on houkuttelevammat yksilöt ja sen mielenkiinto meneekin omissa ajatuksissa enemmän pelaajavetoisena. Ehkä myöhemmin myös enemmän joukkuevetoisena. Liigassa taas nimenomaan joukkueet ja niiden historia on se itseäni paikallevetävä voima, ei KalPan kolmosketjun höttöset. Liigajatko olisi ollut hyvä, KHL saattaa olla hyvä, en osaa vielä sanoa.

Edelleen kaipaan perusteluja miksi KHL on muovinen sarja rahoitusmalliensa takia ja miksi vastaavasti esim Valioliiga, NHL, La Liga ei olisi samalla tavalla muovisia ja ei-kiinnostavia, vaikka seurat pelaavat oligarkkien, sheikkien tai pankkien rahoilla? Sen ymmärrän hyvin ettei Venäjäperusteinen sarja kiinnosta, mut keksikää nyt jotain parempaa perustelua kuin vaan KHL:n talouden järjestelyt.

Mitä capoihin ja mielenpahoittamiseen tulee.. Kaikilla on täysi oikeus pysyä poissa katsomoista tai kannustuksesta. Kaikesta huolimatta, niin vähän kuin Jeren hankinnasta pidinkin, on Jere nykyjoukkueesta yksi eniten logon puolesta yrittäneistä kavereista ja peliesityksien puolesta yksi eniten jatkopahvin ansainneita pelaajia. Ammattimies viimeisen päälle. Kovin monesta pidempään Jokereissa pelanneesta en voi valitettavasti kirkkain mielinkään sanoa samaa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Mitä veikkaat kuinka moni pitkän linjan ManU-kannattaja kävi uhkailemassa Sir Alexia kun tämä oli hankkimassa Arsenal-ikonia Robin van Persietä? Ja että kuinka moni näistä uhkailijoista jätti katsomon lopullisesti kun van Persie lopulta hankittiin?

Tjaa, ymmärrän tavallaan, mitä ajat takaa, mutta esimerkkisi on varsin heikko. RvP oli pitkään Arsenalin mies, muttei mikään "Mr Arsenal" kuitenkaan. En ihmettele yhtään, että ManUn fanit hyväksyivät tämän kovan maalitykin siirron seuraan.

Futishistoriasta sen sijaan löytyy monia pelaajasiirtoja ja muita seuran suhmurointeja, joissa fanit ovat sortuneet paitsi matsien boikotointiin, myös suoranaisiin väkivallantekoihin tai niillä uhkailuun.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Naurattaa ja samaan aikaan vituttaa tämä Jokerien hankintapolitiikka. Yksi laituri loukkaantu, ei hätää korvaaja löytyy. Yksi sentteri loukkaantuu ja meidän senttereinä häärii jotain saatanan Mäkeä ja Tyrväistä. Aivan uskomatonta, ylivoimaisesti sarjan paskin sentterinelikko. Koivisto reservissä, mutta ei kelpaa.

EDIT: Ja naurattaa myös tuo Jeren vaikutus faneihin, hohhoijaa.

EDIT2: Ja muuan J. Tyrväinen sopisi paljon paremmin keskelle, kuin ensimmäiset kaksi mainittua.
 
Viimeksi muokattu:

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tämä on täysin omaa spekulaatiota, mutta en yllättyisi, jos capoille olisi jossain syksyn palaverissa luvattu, ettei Karalahden kanssa tehdä jatkosopimusta ja nyt tämä lupaus sitten petettiin.

Hjallishan kommentoi kesällä, ettei olisi ikinä hankkinut Karalahtea, jos olisi tiennyt kuinka kovaa fanien vastustus olisi.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Siirretty toisesta ketjusta:
Karalahti on hyvä pelaaja, mutta varmaan 400 000 eurolla olisi tilalle saanut ihan yhtä hyvän korvaajan.

On tämä vain uskomatonta.

Sillä samalla hinnalla olisi saattanut saada tilalle yhtä hyvän pelaajan. Karalahti pelaa kuitenkin ilmeisen suurella tunteella Jokerilogolle ja on tuon joukkueen kantavia voimia. On hyvin mahdollista, että tilalle hankittu korvaava pelaaja olisi pistänyt itseään vähemmän likoon, mutta tämä skenaario olisi kuitenkin miellyttänyt kannattajia enemmän, koska menneisyys?

Ymmärsin jossain määrin Karalahden siirtoa koskeneen negatiivisuuden, mutta kyllähän Jere on pelaamalla ansainnut kannattajien arvostuksen.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onks tässä nyt jonkunlainen kolmiodraama päällä, missä yksi pelaaja on osan fanien mielissä seuraa suurempi, sen lisäksi fanit ilmeisesti ajattelevat olevansa seuraa suurempia ja lisäksi joukkue ajattelee tarvitsevansa jatkossakin nykyisen joukkueen parhaan pakin ja koko joukkueen top-3 pelaajan? Siinäpä dilemma, kuka on kuka ja kenen pillin mukaan pitää tanssia vai tanssitaanko ollenkaan?

Onhan tää kausi ollut yhtä helvetin lapsellista kujanjuoksua ja farssia, johon on tasapuolisesti ottanut osaa niin johto, joukkue kuin fanit. "Mutku toiki teki noin ja toi sano noin.."

Uusi slogan organisaatiolle ja faneille?:
Jokerit - mielenpahoittamista vuodesta 2013
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siirretty toisesta ketjusta:

Karalahti on hyvä pelaaja, mutta varmaan 400 000 eurolla olisi tilalle saanut ihan yhtä hyvän korvaajan.

On tämä vain uskomatonta.

Pelillisesti Karalahti kuuluu liigan top5 puolustajiin, joten voidaan puhua kaikin puolin onnistuneesta hankinnasta. Sikäli hölmöä lähteä spekuloimaan olisiko tilalle kenties saatu joku yhtä hyvä pelaaja, sillä kalliitkin pelaajat floppaavat usein niin meillä kuin muuallakin. Karalahti kuitenkin on täyttänyt häneen kohdistuneet odotukset täydellisesti.

Tässä Karalahden vastustamisessa on/oli vain kyse KHL-pettymyksen purkautumisesta ja Hjalliksen persoonasta. Jos Jokerit ei olisi siirtynyt KHL:ään ja hankinnan olisi tehnyt Keklu, niin tuskinpa vaan mitään protesteja olisi tullut. Itsekin olen pettynyt KHL-siirtoon mutta en pura turhautumistani Karalahden vastustamiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Ärsyttää EP:n capojen lapsellisuus koskien Jere-casea. Edelleenkin Liiga on ammattilaissarja, jossa pelaajat pelaavat siellä mistä palkkansa saavat. Minulla on koko elämän kantava Jokerisydän, muttei sitä voi vaatia tilanteessa jossa ihmiset painavat duunia saadakseen lainat ja laskut maksettua. Harrastus ja intohimo kun ovat vähän toista kuin duuni. Toisekseen Jere on ollut joukkueen ihan niitä harvoja pelaajia, joita tuntuvat joukkueen epätasaisuus sekä tappiot vituttavan. Osaa edelleen pelata, sijoittuu hyvin ja antaa aina tarkan avaussyötön siniviivakudista puhumattakaan. Mutta argh, jatkakaa.
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Nyt kun täällä on jengi kertomassa miten lapsellista on katsoa matsia hiljaa ja pahoittaa mielensä KHL:stä tai Jerestä, niin vinkkinä voin sanoa, että mikään ei estä näitä arvon besserwissereitä avaamaan myös äänijänteitään.

Tuskin kaikki 10500 kannattajaa eilen vihoittelivat KHL-siirrosta tai Jerestä, mutta aika hiljaista oli hallissa.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kompit tuohon yläkertaa. Tulee väistämättäkin mieleen, että nämä kaverit ovat olleet siellä itsensä eikä Jokereiden vuoksi. Luulevat varmasti jäävänsä historiaan jonain suurina marttyyreinä eikä seuransa hylänneinä faneina.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
V-G-lle ei näköjään heitetä :D

Ajatelkaa tota capo-asiaa näiltä kahdelta kannalta:

1. Capot ovat mestoilla ensisijaisesti ääntä varten. Jos ei ole ääntä pitäviä, mitä varten capojenkaan tarvitsisi olla mestoilla?
2. Jos ei ole fiilistä, ei sitä tule pakottamalla. Ei se kukkokaan käskien laula.

Toki harvinaisen vittumainen ja herkkä tilanne.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se varmaan on jokaisen oma asia kannattaako äänekkäästi vai ei, kiinnostaako matsiin tuleminen vai ei. Tunnelman puutetta voidaan harmitella, mutta aika helvetin tyhmää siitä on ketään lähteä syyttämään.

Ja mitä nää jutut on jostain seuran suuruudesta? Jokerit merkitsee eri asioita eri ihmisille. Ei tämä mikään helvetin yksipuoluediktatuuri ole.
 

Mikki_32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teille kaikille mielensäpahoittajille Hjalliksen sanoin: "Älkää enää koskaan tulko Areenalle". Nyt koko kausi jauhettu samaa paskaa case KHL ja case Karalahti. Eiköhän tässä muutaman vuoden aikana saada uusi faniryhmä (nuorista).

Itse lupaudun myös siirtymään poffien ajaksi seisomakatsomoon, jos siellä on joku huudattamassa porukkaa (ei tarvitse olla oikea capo).
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta kun kohelo joukkueisiin ei liity minkäänlaisia viha-rakkaus suhteita. Tämähän on see suurin ongelma ns. tosifaneille, koska loppujen lopuksi tunteiden kautta tätä jääkiekkoa seurataan.
Itselleni ainakin kaikki itänaapurin Ivanit ja länsinaapurin Håkanit ovat punainen vaate. Joku Minsk tai Zagreb voi olla vaikeampi tapaus motivoimiseen. Vanha anekdootti muistaakseni kaudelta 92-93, Euroopan Cupin vai mikä se siihen aikaan olikaan, Jokerit - Moskovan Dynamo. Sieltä jostain C-katsomosta hyppäsi joku jamppa moskovalaisten vaihtoaitioon haastaamaan. Että tunnetta piisasi ainakin siinä kohtaa. En ole ennen enkä sen jälkeen tainnut nähdä vastaavaa. Sen muistan että takkiin tuli 4-7.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Jokainen kannattaa omaan tapaansa ja ajattelee asioista omalla tavallaan. Toiselle Karalahti on suurempi asia kuin toiselle.

Sen takia on mun mielestä perseestä teilata täällä capot, ennen kuin ovat edes sanoneet miten aikovat jatkossa edetä. Lisäksi Pate oli kuulemma eilenkin kolmannessa erässä capoillut tai ainakin yrittänyt, kuten lähes kauden jokaisessa pelissä. Mutta kai se on sitten lapsellinen ja itsekäs. Ymmärrän, että ennen matsia pidetty palaveri on vetänyt mielen matalaksi. Ja periaatteessa en edes ihmettelisi jos näiden tänne kirjoitettujen viestien jälkeen ei jatkossa enää jaksaisi capoilemaan tullakaan.

Capojen homma ei ole kuitenkaan mikään palkattu show-tehtävä, vaan helvetisti aikaa ja voimia vievä homma, mikä sisältää paljon muutakin kuin pelkästään katsomossa kaikille näkyvät huudatukset. Jos ei ole fiilistä olla porukkaa huudattamassa niin sitä ei silloin ole. Eikä sitä kovin helposti takaisin pakottamalla saa. Helpompi pitää vähän taukoa ja katsoa matsit himassa tai jossain muussa katsomossa. Ei normaaleita katsojiakaan olla muiden puolelta tylyttämässä, jos jäävät jonkun asian takia himaan.

Muutamana aiempana kautena kierre on mennyt käytännössä näin:
EP:ssä on tunnelmaa -> lisää väkeä -> porukka tutustuu toisiinsa -> hyvä yhteishenki ja tunnelma vain paranee -> näkyy koko Jokeri-perheen loistavassa yhteishengessä.

Tämän kauden osalta on taas mennyt näin:
EP:ssä ei ole tunnelmaa -> väkeä jää pois -> lopulta frenditkin katsovat matsit jossain muualla -> ei jaksa itsekään enää capoilla/huutaa -> porukka vittuilee toisilleen ympäri nettiä ja hallia.

Uusia capoja ja uusia kannattajia tulee isompiin rooleihin taas joskus. Muutamat viimeiset vuodet katsomon puolella hommaa on vetänyt reilut parikymppiset ketkä näkivät skideinä yläkatsomoista ja telkkarista 2000-luvun puolivälin EP:n kovat kasvuvuodet ja tifoilut. Halusivat päästä tuohon mukaan ja tekemään itsekin vastaavaa. Ja tämä reilujen parikymppisten porukka on se mikä tällä hetkellä katsomosta juuri puuttuu, joten ääntäkään ei ole. Eivät he ole varmaan Karalahden pelejä jullipaidassa juuri edes nähneet mutta kyse onkin heille tärkeästä ideologiasta ja heidän arvoista. Nämä ovat jokaisella omansa enkä mä halua niiden perusteella ketään tuomita.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vituttaa kun näyttää siltä, että kotikaukalossa pelaa ainakin asenteellisesti eri Jokerit kun vieraissa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Jos ei tuota joukkuettakaan kiinnosta yhtään, niin voiko siinä syyttää yhtään fania, joka ei halua aikaansa ja rahaansa tuohon paskaan tuhlata?

edit. Pitäkää tunkkinne. KHL:ssä nähdään!
 
Viimeksi muokattu:

Pande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Palataan asiaan viikon päästä! Nyt saa olla Ruutu.fi kiinni loppuillan ja raahaudutaan hallille viimeisen runkosarjapelin kunniaksi vaikka tietää millä mielin illan päätteeksi sieltäkin saa taas lähteä kotiin.

Vitutus on jo tapissa tän touhun kanssa. Uskomatonta p...kaa! Mulle riitti!
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Vituttaa, että tänään peli näyttää siltä kuin jäällä olisi lähes täysin eri miehet kuin eilen. Silti käsittämättömät yv-kämmit jo kahdesti (!). Jannelle propsit yksin tehdystä tasoitusmaalista. Uskoin jo hetken, että tämä saatetaan jopa voittaa mutta nyt ennen kolmatta erää hiipii kylmä hiki selkään. Tappiot syövät kannattajaa mutta kai ne jumankauta kohta syövät jo tota joukkuettakin.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Pitää olla kyllä todellinen masokisti kun tuon tekee.

Flintille terveisiä kotimatkalle Tampereelta. Olin väärässä sait nähdä paikan päältä hyvän matsin ja taistelevan Jokerit joukkueen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
EP:stä ja capoista sen verran, että hatunnosto, että ylipäätään jaksavat kannustaa. Kyllähän se kannustus pitää myös ansaita ja viimeaikaiset kotiesiintymiset ei juuri hurraa huutoja ansaitse. Jos tuosta vieraspelaamisesta saisi edes ripauksen siirrettyä kotikaukaloon, niin syttyisi EP ja varmasti myös osa muustakin yleisöstä kannustamaan. Nyt tuntuu vähän hassulta huutaa äänensä käheäksi, jos katsomoon välittyy tunnelma ettei pelaajat vedä tunteella.

Sitten tulee ehdotus EP:lle ja Jokereille. Jalkauttakaa huudattajia tasaisesti muihinkin katsomoihin. Nythän tapahtuu niin, että kun kannustetaan niin EP on kuin joku erillinen ohjelmanumero ja muut katsojat tsiigaa haavi auki et mitä noi oikein meuhkaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pitää hei muistaa, että capoilu on helvetin rankkaa duunia.

Tämä nimenomaan kannattaa pitää mielessä, eikä mun kommentti fanitoimintaketjuun ollut tarkoitettu mitenkään arvosteluksi capoille, vaan se oli lähinnä toteamus kun matsin aikana sinne fanipäätyyn katsellessa huomasin ettei siellä ollut Pelicans pelissä kukaan huudattamassa porukkaa (aivan alussa mielestäni oli) ja Kennel kävi hetken siinä pelin loppuvaiheessa. Eniten tuossa harmittaa se että fanipäädyssä on nykyisin niin tyhjää, varsinkin äänekkyydestä ison roolin kantaneessa seisomakatsomossa joka on ollut se alulle paneva voima koko katsomon huudattamisessa. Lähinnä siis harmittaa se mihin ollaan tultu kun tietää mikä potenttiaali ja voima siellä vielä hetki sitten oli. Toivottavasti tästä vielä fanitoimintakin elpyy, mieluiten jo pleijareihin mutta edes tulevaisuudessa.

Minä en tuomitse ketään ja jokainen saa itse päättää miten suhtautuu KHL:ään, Karalahteen jne, tunteet kun on jokaiselle henkilökohtaisia ja ne jokainen käsittelee niin kuin parhaaksi näkee. Jokerit ja toiminta sen ympärillä herättää meissä tunteita, siksi kaikki asiat ja tahtumat fanien toiminnassa ei ole aina loogisia, varsinkaan ulkopuolisten silmiin.

Flintille terveisiä kotimatkalle Tampereelta. Olin väärässä sait nähdä paikan päältä hyvän matsin ja taistelevan Jokerit joukkueen.

Kiitos vain ja koskaan ei kannata menettää toivoaan paremmasta, vaikka välillä vituttaisi rankastikin. Hope dies last. Ja tämä koskee siis ihan itseänikin.

Linkki vie youtubeen saman nimisiin tunteikkaaseen hehkutus videoon.
 
Viimeksi muokattu:

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Yhä enemmän vituttaa Talviklassikon tappio, kun katsoo sarjataulukkoa. HIFK kun olisi tuon matsin hävinnyt niin olisi saattanut olla tämän illan kierroksen jälkeen pisteen päässä sääleistä pois putoamisesta. HPK aivan hurmiossa tällä hetkellä ja koittaa kovasti kuroa eroa kiinni pleijareihin. Ja viimoisella kierroksella olisi vielä tarjolla HPK - HIFK - peli Hämeenlinnassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös