Ilmoitukset

Nimimerkki heavylutaa18 on saanut viikon pelikiellon provosoivasta ja aiheeseen liittymättömästä TPS-osion viestistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Valle kirjoitti Jokereiden omistajakuvioita käsittelevässä ketjussa epäoleellisuuksia ja henkilökohtaisuuksia sisältävän viestin, vaikka olimme asiasta jo ketjunootilla huomauttaneet. Johtuen nimimerkin mittavasta rikehistoriasta, hänet on passitettu kolmen kuukauden pelikieltoon.

Myös nimimerkki JjZz on saanut pelikiellon turhasta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä samassa ketjussa. Hänen kohdallaan koimme kuitenkin viikon pelikiellon riittävän.

Nimimerkki lainelaser on passitettu viikon pelikieltoon useammasta täysin turhasta JYP-osioon kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Kimmo Stasin viesti Elias Petterssonin ketjussa oli täysin turha, sisälsi itsemoderointia ja keskittyi asian sijasta nimimerkkiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean nimen yhdistäminen sekä aiheeseen liittyvä vihjailu ja arvuuttelu ovat palstallamme äärimmäisen rangaistavia. Tämän vuoksi nimimerkki MHPeg on saanut kuukauden pelikiellon Tommi Santalan ketjuun kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Vilja kuittaa itselleen viikon pelikiellon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja täynnä kirjoitusvirheitä olevista viesteistä.

Myös nimimerkit Pekka Kaukalo ja RedDawn huilaavat seuraavan viikon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja sisällöttömistä viesteistä.

Nimimerkki Roger Moore on saanut viikon pelikiellon otteluseurantaan kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nyt vituttaa - Jukurien virallinen vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Hirvikivääri, 06.11.2018 klo 23.59.

 1. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yes !)
  On positiivisuusketjuakin, niin pistetään tämäkin nyt tulille koska miksi ei.

  Ainut mikä tällä hetkellä vituttaa on Ahon loukkaantuminen, vaikkakin Rajaniemi pelannutkin hyvin.
   
 2. AVR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kyllä vähä kehtuuttaa seki, että tauko tuli kun oltiin lennossa.. Ja kyllähä tästä jäähallille tekis jo mieli.
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Itse tykkään että tauko tuli ihan hyvään paikkaan. Se vähän kehtuuttaa kun tiesin kyllä jo epävitutusketjua avatessa että vitutusketju seurannee piakkoin perässä vaikkei syytä olisikaan ja tulee vielä olemaan ihan pirusti aktiivisempi. Kaveri varoitteli etten saa posiketjuun yhtään vastausta niin sentään tuo skenaario jäi toteutumatta.
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2018 klo 14.45
 4. Anyukov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Markku Flinck syyskuu 2018->
  Semmosta paskaneppailua tänään, tais ukoilla olla vielä lomamoodi päällä. Ihan perusjutuissa hakemista, syötöt ohi lavoista, eikä saada kiekkoa edes ylivoimalla hyökkäysalueelle muuten kuin roiskimalla limppua päätyyn (joista kaveri pääsee heti purkamaan).

  Toivottavasti Kangasalusta antaa pojille risupiiskat persuksiin, muuten torstaina Kärpät kairaa Heimoa kakkoseen ja meinaan pahasti.
   
 5. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Aina kun hävitään niin ketuttaa - perhana....

  Kangasalusta on siitä asiallinen koutsi, että hän useimmiten kertoo pelin jälkeen miten oikeasti pelattiin. Ei siis mitään ympääripyöreää "pelattiin hyvin plaa plaa plaa" vaan jos homma veni vähän vihkoon, niin näkemys on aika usein sama kuin mitä katsomossa ja se sanotaan matsin jälkeen.

  Onhan se selvää, että kaikkia pelejä ei voi voittaa ja Tappara oli tänään parempi vaikka ei senkään tarvinnut kuin puolivaloilla ajella. Nätit yksilösuoritukset ja muutama kotijoukkueen nukahdus auttoi vielä tuota asiaa.

  Helpommaksi ei homma Oulussa muutu, joten toivotaan, että Kärpät on liikenteessä napit auki :)
   
 6. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yes !)
  Onko Aho vieläkin klesana vai mikä mättää kun roikotetaan 2. maalivahtina? Rajaniemi viiteen erään 8 päästettyä maalia. Haloo