Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nyt just vähän vituttaa –ketju

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana El Lude, 20.10.2011 klo 20.26.

 1. El Lude Jäsen

  Tähän ketjuun saanee käydä purkamassa tuntojaan. Jokipojat on joukkue, joka herättänee tunteita kannattajakunnassa. Tässä ketjussa voinee käydä purkamassa niitä negatiivisia tuntemuksia.

  Minua just nyt vituttaa Haapa-Mikko. On jo vituttanut maaliskuusta lähtien. Rosteri on lähes kärkipäätä ja kaikenmaailman Traktori-Akat on Jokipoikia korkeammalla. Haapahiirelle fudut. Tätä mieltä olin jo keväällä. Mikä on, kun taidot ei riitä ja mikään ei onnistu. Saa tulla kivittämään, jos olen väärässä.
  Tokkopa olen. Maalivahti ja puolustus ovat Mestiksen kärkipäätä ja kynnetään aivan pohjalla. Vittu!
   
 2. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Kyllähän tuo taapertaminen vituttaa nimenomaan pelillisellä puolella. Toimistosta ei ole hetkeen kuulunut mitään huonoa, päinvastoin, mutta ei oteta sitä tähän pilaamaan hyvää vitutusta.

  Vituttaa se, että tälle kaudelle odotuksia kuitenkin oli viime kauden floppaamisen jälkeen. Ja hyvältähän moni asia näyttikin vielä kesällä ja paperilla. Notkahduksen piti jäädä väliaikaiseksi. Vaan kun ei.

  Tiedä onko aika sitten kullannut muistot mutta nykyisin tuntuu, että parhaita aikoja pitkään toviin koko touhussa olivat Jami Kaupin ajat. Niistä kun olisi jäänyt ne loppukevään notkahdukset veke niin mikäs niissä. Pelattiin kuitenkin ihan railakasta lätkää omilla pojilla. Voitot ilahduttivat ja tappiot vituttivat.

  Sen jälkeen jyrättiin kaksi kautta käytännössä aika ylivoimaisesti (pl. eka kauden finaalien osalta). Voittamiseen tottui ja turtui. Lopulta tuli se realismi ja katto vastaan. Liigaan ei ollut, eikä vielä ole, asiaa. Tämän jälkeen tarjolla onkin ollut pelkkää kyntämistä, alisuorittamista ja sekoilua.

  Toivottavasti vitutus alkaa vähetä lauantaina. Sen täytyy.

  On tässä tietenkin vuosikymmenten saatossa pahempiakin aikoja nähty. Mutta silti.