Nuuska- ja tupakkaketju

  • 2 289 459
  • 4 082

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
En, enkä huomannut sinun viestiäkään. Tai ainakin unohdan sen nyt heti.
Itselläni tupakointi jäi juurikin siitä syystä 9 viikkoa sitten, kun olin jo toista vuotta hakenut laivalta extra mentholia, ja en pysty muuta polttamaan. Sen myynti siis loppui jo alkuvuodesta laivalla. Makuliuskat on niin perseestä, että ei kannata edes koittaa. Nyt on todellakin hyvä syy sinullakin laittaa tupukki jäähylle...you can do it! =P
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuten aiemmin ketjussa kerroinkin, niin ehdin varaamaan Siljalta risteilyn, jonka pitäisi lähteä Turusta Tukholmaa kohti illalla 1.6. Aika pian reissun varaamisen jälkeen varauskalenteri muuttui niin, että risteilyjä saa varattua vasta kesäkuun puolivälistä eteenpäin. En ole tarkistanut, mutta oletan tilanteen olevan tuon tälläkin hetkellä. Noh, ajattelin että mikäs siinä sitten, nuuskat riittävät kyllä, siirretään risteilyä kesäkuun loppupuolelle, no biggie.

Otin eilen aamulla yhteyttä Siljan (Tallinkin) asiakaspalveluun reissua siirtääkseni ja tulin siinä ohimennen maininneeksi, että pakko siirtää risteilyä eteenpäin kun mitä ilmeisimmin nyt varaamalleni reissulle ei pääsekään. Asiakaspalvelija yllättyi sanomastani ja kertoi, että jos kesäkuun alkupuolen risteilyt on peruttu, on se hänelle uutta tietoa, oli siinä käsityksessä, että risteilemään pääsee heti kesäkuun alusta. Sanoi selvittävänsä tilannetta ja palaavansa asiaan. Jokusen tunnin kuluttua hän palasikin asiaan ja kertoi, että netin varauskalenteri on muutettu vasta kesäkuun puolivälistä alkavaksi siksi, että jos kesäkuun alun reissut joudutaan perumaan, tarvitsee ottaa yhteyttä vain niihin jotka niille päiville ovat risteilyn ehtineet varaamaan. Hieman ihmettelin tuollaista "varmuuden vuoksi" -käytäntöä, mutten ihmetystäni siinä viitsinyt sen kummemmin tuoda julki.

Joka tapauksessa, niitä kesäkuun alkupuolen risteilyjä ei ainakaan vielä ole peruttu. Asiakaspalvelija kertoi tilanteen olevan (ymmärrettävästi) erittäin sekava ja että tällä hetkellä odottelevat tuoretta ohjeistusta, että saako niitä risteilyjä järjestää vaiko eikö. Tämänhetkisen (tai siis eilisaamuisen) tiedon mukaan saa. On tämä melkoista sekasotkua, mutta tuon kuultuani jätin reissun toistaiseksi siirtämättä, onnistuuhan se siirtäminen sitten myöhemminkin jos niikseen tulee. Ihan mielenkiinnolla odotan, että millaiseksi tilanne kehittyy. Koska nuuskaa on vielä ihan hyvin pakastimessa voin odottaa ilman paineita, mutta voin vain kuvitella mikä olisi fiilis, kun nuuskat olisivat lopussa mutta täydennysreissu olisi jo varattu ja sitten tulisi tieto, että reissuun pääseminen onkin epävarmaa, ehkä jopa epätodennäköistä.

Täältä kun ei millään viitsisi Haaparannalle nuuskanostoon lähteä, kun matkaa on niin helvetisti, mutta kai se tulisi lähdettyä, jos nuuskat olisivat lopussa ja se olisi ainut vaihtoehto millä varastoja saisi täydennettyä.
 

JoMe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers & 76ers. ManU. Pioneer DJ
Täältä kun ei millään viitsisi Haaparannalle nuuskanostoon lähteä, kun matkaa on niin helvetisti, mutta kai se tulisi lähdettyä, jos nuuskat olisivat lopussa ja se olisi ainut vaihtoehto millä varastoja saisi täydennettyä.

Ei ole ihan ensimmäinen kerta kun myyntipalvelussa ollaan kujalla asiasta kuin asiasta mitä tulee matkustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Onkohan niillä mitään palavereja ollenkaan, vai heitetäänkö asiakaspalvelijat kylmiltään vastailemaan kysymyksiin.

Tosiaan omakin nuuskaongelma ratkesi jo tuonne heinäkuun puolelle saakka, mutta pari kertaa jo ehdin funtsimaan, että pitäiskö alkaa kerätä pikku porukkaa kasaan ja lähteä käymään tuolla Haaparannassa. En usko että yksin olisi tullut lähdettyä.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Sen verta voin antaa vinkkiä hapikseen menijöille, että kannattaa olla tarkkana paljonko sitä nuuskaa tuo yli. Kuulema tullilla halukkuutta ratsata autot, varsinkin jos rajan yli menee ylimielisesti "minulla on oikeus, ettekä voi asialle mitään" tyyppisesti.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
pitäiskö alkaa kerätä pikku porukkaa kasaan ja lähteä käymään tuolla Haaparannassa.
Jos sinne joskus tulee lähdettyä, niin sellaisena "poikien kesälomareissuna" se matka täytyisikin toteuttaa. Ihan jo pelkästään siitä syystä, että kaverit saisivat ostaa omat nuuskansa jolloin mun ei tarvitsisi smuglata sitä heille ja jos täältä asti sinne lähtee niin olisihan se mukavaa, että olisi porukkaa osallistumassa matkakuluihin.

Sen verta voin antaa vinkkiä hapikseen menijöille, että kannattaa olla tarkkana paljonko sitä nuuskaa tuo yli.
Tämä on ainakin mulle sanomattakin selvää. Varmasti Tullia kiinnostaa tonkia tavaroita takaisin päin tullessa, jos pikkubussillinen äijiä etelästä käy pyörähtämässä Haaparannan puolella, ilmoitetaan vierailun syyksi sitten mitä tahansa ja tämä riippumatta siitä millaisella asenteella rajan yli mennään.

Laivalta uskallan toisinaan tuoda kilokaupalla ylimääräistä nuuskaa, siinä kun tarkastukseen (jos tullimiehiä edes sattuu paikalla olemaan) joutumisen riski on häviävän pieni. Oletan tosiaan, että tuolla Tornion rajalla Ruotsin puolella pyörähtänyt etelän poika tarkistetaan huomattavasti todennäköisemmin.

En tiedä tuntuuko vain siltä, että laivalla myyjät ovat tiukentaneet asennetta ylimääräisen nuuskan myymiseen vai onko oikeasti noin, ainakin maihinnousukorttiin merkataan ostetut nuuskat huomattavasti useammin kuin joskus ennen. Eihän se toki ole temppu eikä mikään etsiä lähtöiltana pubista paria äijää jotka eivät ole nuuskaa ostamassa, mutta jotka ihan mielellään ostavat mun rahoilla sallitut nuuskansa luovuttaen ne sitten mulle. Joskus joku on suostunut em. toimintaan ihan ilman vaivanpalkkaakin, joskus pyydetään vaivanpalkaksi tarjoamaan kaljat tai konjakit ja olenpa joskus maksanut (pienen) vaivanpalkan ihan rahallakin.

En tietenkään kannusta ketään toimimaan noin, mutta jos joku kuitenkin toimii, niin suosittelen etsimään "sijaisostajaksi" vähän vanhempia ihmisiä. Tuppaavat olemaan sillä lailla nuoria luotettavampia, että pitävät sanansa ja oikeasti käyvät ne nuuskat ostamassa.
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Varmaan se Killa, joka on erittäin dangerous? :)
Nyt on Tulli testannut Killan, ei se nyt niin vaarallista näemmä ole. Perus Odens sisältää jotain 20mg/g. Ja Killa: Tulli toimitti pussit Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle (THL) niiden nikotiinipitoisuuden määrittämiseksi. Laboratoriossa selvisi, että annospussit sisälsivät nikotiinia 6,5 milligrammasta 8,8 milligrammaan.

Tässä linkki IL juttuun: Tullin haaviin jäi jättierä myrkkynuuskaa – korona vain lisännyt kysyntää
 

roottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eli Killa sisältää saman verran nikotiinia kuin keskimääräinen nuuskapussi.

Yhdessä savukkeessa nikotiinimäärä on noin 10mg.
 

motamoro

Jäsen
Nyt on Tulli testannut Killan, ei se nyt niin vaarallista näemmä ole. Perus Odens sisältää jotain 20mg/g. Ja Killa: Tulli toimitti pussit Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle (THL) niiden nikotiinipitoisuuden määrittämiseksi. Laboratoriossa selvisi, että annospussit sisälsivät nikotiinia 6,5 milligrammasta 8,8 milligrammaan.

Tässä linkki IL juttuun: Tullin haaviin jäi jättierä myrkkynuuskaa – korona vain lisännyt kysyntää

Toisaalta pitää muistaa, että pussi ei paina grammaa.
Killan tietojen mukaan pitoisuus pitäisi olla 23mg/g ja pussi on 0,75g. Toisin sanoen laboratoriotestien olisi pitänyt antaa tulokseksi jotain 17 mg. Sinänsä mielenkiintoinen ristiriita kuitenkin ilmoitetun määrän ja testien välillä. Huijaavatko valmistajat pitoisuuksissa yläkanttiin?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Menee syteen tai saveen, niin ainakin on nyt risteily varattuna kesäkuun ekalle.
Kuten täällä jokunen nimimerkki ounasteli ja sitä tosiaan itsekin epäilin, niin eihän tuo reissu tule toteutumaan. Noh, ainakin yritin. Tuo kun peruttiin, niin Tallinkin aspa ymmärrettävästi tarjosi perumisen sijaan mahdollisuutta siirtää reissua, kuulemma näillä (niillä) näkymin kesäkuun puolivälin jälkeen pitäisi päästä jo normaalisti risteilemään. En kuitenkaan siirtänyt enkä edes vielä varannut uutta reissua.

Tiedä sitten meneekö ylivarovaisuuden puolelle, mutta kun koronan suhteen riskiryhmään kuulun ja nuuskaa on vielä pakastimessa ihan hyvin niin meinasin, etten sinne heti risteilyjen alkamisen aikaan viitsi tunkea, käyköön ne kiireisemmät nuuskanostajat ensin. Oman reissun suoritan näillä näkymin joskus juhannuksen tienoilla tai heinäkuun alkupuolella. Toki siellä ihan ymmärrettävästi on ainakin normitilanteessa koko kesän lomakauden ajan laiva suurin piirtein täynnä ja siten porukkaa joka paikassa ihan helvetisti, mutta minkäs teet, elämä on.

Näin ruuhkia ja ihmismassoja kavahtavana eläkeläisenä on risteilyjen suhteen yleensä mahdollisuus mennä keskellä viikkoa jolloin on huomattavasti viikonloppuja väljempää ja hiljaisempaa, mutta eihän siellä kesällä ole hiljaista koskaan, kesäviikot ovat vähintään yhtä ruuhkaisia kuin loppuvuonna viikonloput. Vaan onneksi pääsen liikuntarajoitteisena laivaan vähän matkustajamassoja aiemmin, eikä tarvitse edes mennä sinne "lähtöaulan" puolelle. Jos ja kun porukkaa on ihan perkeleesti, niin nopeasti luikin laivaan ja otan vaikka eväät mukaan, jotta voin nuuskaostosten tekemistä lukuun ottamatta viettää reissun hytin suojissa.
 

JoMe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers & 76ers. ManU. Pioneer DJ
Nythän tuo nuuskan hakeminen onnistuu jo vaikkapa huomenna aamulla. Saaristoristeily Galaxyllä aamulla lähtö klo 8.20 Ahvenanmaalle ja Baltic Princessillä takas Turussa klo 19.15.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saaristoristeily
Ei sillä että olisin lähdössä, mutta mahtaakohan siellä olla edes tax free auki? Baarit ainakin lienevät kiinni ja ruokaakin saa vain tutulla "tänne et jää syömään" -mallilla.
 

mr hat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo-Veikot
Joops, tarkoitus olis lähtee pienellä porukalla Haaparantaan ens viikolla. Saapahan ainakin valita paremmasta valikoimasta ja pääsee halvemmalla kuin trokarien kanssa.

Oon tässä jo pohtinu että mitä sitä ostais, tietysti pysyen tuossa kilon rajoituksessa. Olisko muilla palstan nuuskanikeillä suositella jotain tummaa pussia, perus tupakan maulla, mielellään stark-vahvuudella? Knoxia oon ajatellut kun oon tykännyt ainakin valkoisesta starkista. Generalin extra strong kai se suosituin näillä spekseillä olisi, mutta ymmärtääkseni aika märkää tavaraa? Vaikka tumma onkin hakusessa niin ehkä mielellään sellaista joka ei ihan kymmenessä minuutissa valuta. Hinnalla ei niinkään väliä mutta tietysti jos halvemmalla pääsee niin aina parempi.

Lisäksi tulee ainakin haettua se perustavara eli Skrufin Tranbär ja jotain klassisempaa valkoista mallia GR/General/Tre Ankare. Ehkä jokunen kiekko myös löysää vaihtelun vuoksi.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei sillä että olisin lähdössä, mutta mahtaakohan siellä olla edes tax free auki? Baarit ainakin lienevät kiinni ja ruokaakin saa vain tutulla "tänne et jää syömään" -mallilla.
Jos tosiaan on noin, niin mitä järkeä lähteä koko risteilylle? Nuuskan takiahan noille piknikeille lähdetään, mutta onhan se mukavaa siinä samalla käydä syömässä kaikessa rauhassa ja nappailla seitinohkaiset. Tollonkin tulee välillä aika pitkäks. Jos baarit, raflat ja vielä tax freekin olisivat kiinni, niin olishan se ihan vitun tyhmää lähteä möllöttämään päiväks jonnekin laivalle ilman minkäänlaisia virikkeitä tai ostettavaa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos tosiaan on noin, niin mitä järkeä lähteä koko risteilylle?
En nyt ehdi linkkiä ja sen myötä sanatarkkaa tietoa kaivelemaan, mutta aiemmin oli tosiaan Tallinkin varaussivuilla maininta siitä, että ravintolasta saa ostettua ruokaa vain mukaan. Eilen tuota mainintaa ei enää ollut vaan tilalle oli vaihtunut joku sellainen, että ravintolasta tilattua ruokaa saa myös ravintolassa syödä, mutta asiakaspaikkojen määrää lasketaan/rajoitetaan tmv.

Tuo tax freen kiinni oleminen ei siis ollut mitään faktaa, ihan vain omaa spekulointiani. Eiköhän se auki ole, vaikka varmaankin on aukioloaikaa supistettu ja ehkäpä samanaikaista asiakasmäärää kaupassa jotenkin rajoitettu.

Niin, varmaa tietoa tästä ei ole...

Tämä on ymmärrettävää, mutta samalla toki ihan saatanan turhauttavaa, kun kukaan ei osaa sanoa oikein mitään varmaksi. Noh, on tässä vielä varaa odotella, katsoa ja kuulostella miten nuo hommat alkavat rullaamaan vai alkavatko. Liian pitkälle ei tietysti kannattane koronan mahdollisen kakkosaallon ja sen myötä paikkojen uudelleen säppiin laittamisen vuoksi odottaa. Näillä näkymin joskus heinäkuun alkupäivinä risteilylle, mistä aion tuoda sellaisen keskiverto putkikassillisen nuuskaa, ihan vain varmuuden vuoksi. Varmaankin velipojalle nuuskaa tuon jos ja kun hän sitä tilaa, mutta kenellekään muulle en.

*edit* @Reverent , näin siis lukee Siljan sivuilla. Pyörsin muuten aikomukseni mennä kesäkuun lopulla/ heinäkuun alussa ruotsinristeilylle ja varasin piknikin ensi keskiviikolle, joillain vaimon haalimilla tarjouslippusilla saatiin vielä koko matkan ajaksi hytti muutaman vaivaisen euron hintaan.

"Avaamme vuoroja Turusta saaristoristeilylle supistetuilla palveluilla ja rajatuilla asiakasmäärillä. Molemmilla laivoilla on tarjolla syötävää, juotavaa ja ostosmahdollisuus kaikissa kaupoissa. Laivojen ravintolatarjonta on kuitenkin hyvin supistettua. Laivojen viihdetarjontaa lisätään tilanteen mukaan. Tällä hetkellä menomatkalla järjestetään pienimuotoista viihdeohjelmaa. Myös laivojen kauppojen aukioloajat ovat poikkeukselliset. Ajankohtaiset tiedot on aina saatavilla laivojen infosta. Kaikissa toimenpiteissä on huomioitu asiakkaidemme hyvinvointi ja lisäämme palvelujen määrää asteittain."
 
Viimeksi muokattu:

Warthog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Olisko muilla palstan nuuskanikeillä suositella jotain tummaa pussia, perus tupakan maulla, mielellään stark-vahvuudella? Knoxia oon ajatellut kun oon tykännyt ainakin valkoisesta starkista. Generalin extra strong kai se suosituin näillä spekseillä olisi, mutta ymmärtääkseni aika märkää tavaraa? Vaikka tumma onkin hakusessa niin ehkä mielellään sellaista joka ei ihan kymmenessä minuutissa valuta. Hinnalla ei niinkään väliä mutta tietysti jos halvemmalla pääsee niin aina parempi.

Omaan suuhun sopinu generalin onyx, siinä on tosin semmonen pieni sitruunaisen lakun vivahde samalla. Mutta Lundgrens on myös hyvin miellyttävää eikä vuoda heti.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tulipa tänään pyörähdettyä Haaparannassa kun nuuskahampaan kolotus äityi sietämättömäksi. Mennessä ei edes pysäytetty rajalla ja takaisin tullessa katsottiin henkkarit. Mitään ei kyselty eikä ratsattu.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikä mitään satunnaisratsauksia saa edes tehdä, pitää olla perusteltu epäilys jostain vilungista.

Niin, jos tullimies nappaa sivuun ja vaatii aukomaan laukut, niin pahapa siinä on ruveta kyselemään perusteita. Toki normaalioloissa Haaparannan rajalla on jokseenkin mahdotonta kärähtää nuuskan tuonnista jos tullilla ei ole jotain vihiä etukäteen.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Terveiset saaristoristeilyltä, Maarianhaminassa laivaa vaihdettu ja kokka on jälleen kohden Turkua. Eipä täällä paljon ihmisiä ole, arvioisin että maksimissaan 300 henkeä. Nuuskaostokset sain Galaxyn puolityhjistä kaapeista koottua, samalla asialla tuntuivat olevan lähes kaikki muutkin matkustajat. LD oli ikuisuustarjouksessa, kolme tolppaa irtosi hintaan 50 euroa (tai oliko se nyt 49,90 e). Olin kaupan ensimmäinen asiakas ja siten myös ensimmäisenä nuuskakaapilla, mikä hyvä olikin. Muuten porukka tuntuu pitävän turvaväleistä huolta, mutta puolityhjillä nuuskakaapeilla mustaa kultaa himoavat eivät niistä niin välittäneet. Ite keräsin puolittain summamutikassa tornit nopeasti kärryyn ja helvetin kyytiä sivummalle tutkailemaan, että mitä haaviin jäi. LD loppui kaapeista kahdessa minuutissa, mutta itsekkäästi ajatellen samapa tuo, koska itse sitä ehdin kyytiin poimimaan.

Nyt on repussa (tai tarkemmin ottaen kassissa) enemmän kuin riittävästi sekä valkoista että styrkkaa äldeetä, on jonnenuuskia Odensin ja R42:n muodossa (myönnän näiden tulevan jälleenmyyntitarkoitukseen), on vadelmalaku-XR:ää ja tietenkin Onyxia. Puolestani tulkoon koronan kakkosaalto ja lyötäköön ruotsinlaivojen portit uudelleen säppiin, nämä nuuskat riittävät kevyesti loppuvuoden.

Kun nyt itse olen tullinohitusta vaille tyynillä vesillä, uskallan kevyesti tuntea empatiansekaista vahingoniloa niitä kohtaan, jotka vaikka tulevana viikonloppuna ovat suunnitelleet täydennyspiknikille lähtevänsä. Jos ja kun kaappeihin ei ole täydennystä tulossa, on siellä silloin jäljellä pelkästään noita jonnenuuskia (Odens, R42, Siberia ja mitänäitäon) ja niitäkin vain siksi, että niitä (ja irtoettania) on tutun pyykkikallen mukaan vielä Galaxyn kätköissä jäljellä, muuta ei sitten olekaan, eikä ollut tietoa koska on tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Terveiset saaristoristeilyltä, Maarianhaminassa laivaa vaihdettu ja kokka on jälleen kohden Turkua. Eipä täällä paljon ihmisiä ole, arvioisin että maksimissaan 300 henkeä. Nuuskaostokset sain Galaxyn puolityhjistä kaapeista koottua, samalla asialla tuntuivat olevan lähes kaikki muutkin matkustajat. LD oli ikuisuustarjouksessa, kolme tolppaa irtosi hintaan 50 euroa (tai oliko se nyt 49,90 e). Olin kaupan ensimmäinen asiakas ja siten myös ensimmäisenä nuuskakaapilla, mikä hyvä olikin. Muuten porukka tuntuu pitävän turvaväleistä huolta, mutta puolityhjillä nuuskakaapeilla mustaa kultaa himoavat eivät niistä niin välittäneet. Ite keräsin puolittain summamutikassa tornit nopeasti kärryyn ja helvetin kyytiä sivummalle tutkailemaan, että mitä haaviin jäi. LD loppui kaapeista kahdessa minuutissa, mutta itsekkäästi ajatellen samapa tuo, koska itse sitä ehdin kyytiin poimimaan.

Nyt on repussa (tai tarkemmin ottaen kassissa) enemmän kuin riittävästi sekä valkoista että styrkkaa äldeetä, on jonnenuuskia Odensin ja R42:n muodossa (myönnän näiden tulevan jälleenmyyntitarkoitukseen), on vadelmalaku-XR:ää ja tietenkin Onyxia. Puolestani tulkoon koronan kakkosaalto ja lyötäköön ruotsinlaivojen portit uudelleen säppiin, nämä nuuskat riittävät kevyesti loppuvuoden.

Kun nyt itse olen tullinohitusta vaille tyynillä vesillä, uskallan kevyesti tuntea empatiansekaista vahingoniloa niitä kohtaan, jotka vaikka tulevana viikonloppuna ovat suunnitelleet täydennyspiknikille lähtevänsä. Jos ja kun kaappeihin ei ole täydennystä tulossa, on siellä silloin jäljellä pelkästään noita jonnenuuskia (Odens, R42, Siberia ja mitänäitäon) ja niitäkin vain siksi, että niitä (ja irtoettania) on tutun pyykkikallen mukaan vielä Galaxyn kätköissä jäljellä, muuta ei sitten olekaan, eikä ollut tietoa koska on tulossa.

Kiitos tilannetiedoituksesta palstaveli @Trenchtown . Toivottavasti pääsit tullistakin läpi mukavasti. Tossa kun illalla fillaroitiin sataman kautta, niin ainakin viikkarilta tulevat autot tais joutua johonkin syyniin. Rajan äijiä oli aika paljon pysäyttelemässä laivalta tulevia autoja.
Mullakin tilanne toistaseks hyvä (kiitos rekka-Sepon), mutta jossain vaiheessa kesää pitänee lähteä hakemaan täydennystä laivalta. Toivottavasti kesän mittaan valikoimat paranevat. Toi vadelmalaku käy kyllä hyvin, mutta noista vähän vahvemmista kaipailen Thunderia, jota on pakkasessa enää muutama hassu purkki.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti pääsit tullistakin läpi mukavasti. Tossa kun illalla fillaroitiin sataman kautta, niin ainakin viikkarilta tulevat autot tais joutua johonkin syyniin. Rajan äijiä oli aika paljon pysäyttelemässä laivalta tulevia autoja.
Pääsin toki. Vaikka valehtelisin jos väittäisin ettei kylmä rinki olisi aloittanut perseeni ympärille muodostumista, kun havaitsin kauempaa tullin luona kuhisevan virkaukkojoukon. Taisin kerran ehtiä nielaisemaan, mutta helpotti kun hoksasin, että ihan jokaiselta laivasta ulos tulijalta haluttiin nähdä henkilöllisyystodistus juurikin Rajan ukkojen toimesta, ei siellä Tullin äijiä tainnut edes olla kuin pari. Niin ja yksi koira. Suurimmalta osalta tosiaan vain vilkaistiin paperit, mutta joidenkin kohdalla (allekirjoittanut kuului tähän valioryhmään) korttia syynättiin vähän kauemmin ja ilmeisesti verrattiin tietoja joihinkin mitä niillä ruutuvihoissaan ylhäällä oli. En jäänyt kyselemään meininkejä ja tuskinpa niitä mulle olisi avattukaan, eikä oikeastaan kiinnostanutkaan. Kun sain henkilökortin takaisin kätösiini, heitin putkikassin olalle, kiitin virkamiestä ja poistuin kepein askelin Turun maaperälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös