Nuuska- ja tupakkaketju

  • 2 285 435
  • 4 078

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Arsenal, KuPS, Kalikka, BVB ja Eagles
Onko viime aikoina Nuuskakairassa tai Kenraalissa tullut jotain hyvää tarjoustusta? Grapee tulee ostettua ainakin ensi viikolla kun Haaparannan kautta meen. Jos sinistä knoxia sais vielä järki hintaan mukaan niin olisin tyytyväinen.
 
Viimeksi muokattu:

proffa#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
Olisiko kellään tietoa Viking Linen hinnoista tällä hetkellä? Helsinki - Tukholma välille
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
#einuuskalle - www.hameenlinna.fi

Upea paluu 80-luvun propagandalle mitä koulussa kuunneltiin. Tai ei toki nuuskasta, mutta yleensä monesta maailman pahuudesta. Osa jutuista on varmaan tottakin ja nuorille suunnattu kirjoitustyyli.

Onhan se todella oikeasti hurjaa, kun on ollut näitä raportteja kuinka nuoret nuuskaa käyttävät. Tai siis lapsetkin.

Tässä käydään nyt samaa sotaa milloin itse 16-vuotiaana sai ostaa 10 askin laittiröökiä jostain kioskilta. Sen sodan voitto onnistui, en tupakoi. Tunnen myös monia mitkä ovat savukkeet jättäneet aikuisiällä pitkän käytön jälkeen.

En rupea kukkahattuilemaan, mutta onko tässä sukupolvi mikä tilastojen valossa ei ryyppää yhtään ja ohimennen unohdetaan miten nuuskaa kuluu ja kuluu. Eikä kukaan oikein tiedä miksi, pörrää vaan kivasti päässä.

Aivan ensimmäiseksi se pitäisi laillistaa. Ai miksi, no siksi, kun yhdeksänvuotiaskin tietää miten sitä saa koulun pihalta.

Tämä sota on hävitty. Jäädään odottelemaan miten muut sukupolvet sitten.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Niin. Onhan maailmassa aina aineita millä pörinää päähän saadaan. Suomessa ei ole nyt ymmärretty pienimmän pahan tietä joka olisi kyllä nuuska. Yhteyttä vakaviin terveysongelmiin ei ole oikein meinattu löytää ja tupakointi on pudonnut osin tästä syystä merkittävästi.

Miksi tässä maassa käydään nytkin ristiretkeä parempia vaihtoehtoja(nuuska,sähkötupakka) vastaan ja kauppojen hyllyt pursuavat aivan merkittävästi kalliimpia korvaustuotteita(Nicorette,Zonnic..) Nikotiinista ei tarvitse siis vierottautua mutta käytön tulee maksimoida lääkeyhtiöiden jättitulot. Vittu!!
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi tässä maassa käydään nytkin ristiretkeä parempia vaihtoehtoja(nuuska,sähkötupakka) vastaan ja kauppojen hyllyt pursuavat aivan merkittävästi kalliimpia korvaustuotteita(Nicorette,Zonnic..)

Tämä on ns. ikuisuuskysymys. Vielä kun ottaa huomioon sen täälläkin useaan kertaan toistellun faktan, että nykyisessä tilanteessa veroäyrit ja voitot nuuskasta jäävät Ruotsiin ja mahdolliset haitat tulevat Suomeen, niin ei voi kuin ihmetellä. Vaan kai se on niin, että kun on kerran kielletty, niin siitä päätöksestä pidetään kiinni vaikka henki menisi.

Upea paluu 80-luvun propagandalle mitä koulussa kuunneltiin. Tai ei toki nuuskasta, mutta yleensä monesta maailman pahuudesta. Osa jutuista on varmaan tottakin ja nuorille suunnattu kirjoitustyyli.

Kieltämättä tuo tyyli tuo mieleen yläasteen pelotteluvalistuksen tupakasta, viinasta, huumeista ja mitä niitä nyt onkaan. Olisi mielenkiintoista päästä hetkeksi tämän päivän keskivertonuoren pään sisään tietääkseen, että mitä ja miten siellä nykyään näistä asioista mietitään. Itse muistan yläasteelta sen noista valistuksista, että valistaja ei useinkaan tuntunut tietävän yhtään mistä puhuu ja epävarmuus paistoi takapulpettiin saakka. Siihen päälle falskia ja jopa tyhmälle murrosikäiselle läpinäkyvää pelottelua (jo ensimmäinen kannabispiikki jne.), niin ei se valistus, pelottelu ja varoittelu ihan maaliinsa osunut, itse asiassa ei lähellekään. Tarkoitus oli ja on silti varmasti hyvä, keinot vaan olivat ja ilmeisesti ovat edelleen sellaisia jotka eivät sitä valistuksen kohteena olevaa nuorta tavoita.

Kyllähän se menee jo yli ymmärryksen, kun pari päivää sitten jostain otsikosta bongasin, että jossain oli myyty kakaroille käytettyä ja sen jälkeen kuivattua nuuskaa. Ei sillä että niille käyttämätöntäkään nuuskaa saisi myydä, mutta varsin härskiksi on meininki ilmeisesti muuttunut. Kyllä ei ollut minun nuoruudessa tuommoista.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kyllähän se menee jo yli ymmärryksen, kun pari päivää sitten jostain otsikosta bongasin, että jossain oli myyty kakaroille käytettyä ja sen jälkeen kuivattua nuuskaa. Ei sillä että niille käyttämätöntäkään nuuskaa saisi myydä, mutta varsin härskiksi on meininki ilmeisesti muuttunut. Kyllä ei ollut minun nuoruudessa tuommoista.

Ei ole todellista, onko tämäkin mennyt tälläiseksi. Se on matkailijoiden keskuudessa ihan yleistä tietoa, että on paljon maita ja paikkoja missä pitää olla todella tarkkana vesipulloa ostaessa. Se kun saattaa sisältää täysin juomakelvotonta hanavettä eli sinettejä tutkitaan ja muutenkin ostopaikkaa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ole todellista, onko tämäkin mennyt tälläiseksi.

Ainakin paikoitellen kyllä, tämän toukokuun lopulla julkaistun jutun mukaan ilmeisesti satakunnassa ainakin. Nuorimmat ostajat ovat olleet jotain kymmenvuotiaita. Hyi helvetti, minäkin kaikenlaista olen elämäni aikana kaupannut, mutta tuollaista touhua ei heikko moraalini kestäisi. Toistan; hyi helvetti.

Vaarallinen ilmiö: käytettyjä nuuskapusseja kuivataan ja myydään eteenpäin - nuorimmat ostajat vain 10-vuotiaita
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Pohdin tässä kolmannen työpäivän lopuksi, että pitäisiköhän alkaa diilaamaan nuuskaa työpaikalla.

Kysy nyt pomolta ensin, kun olet jo noin kokenut työntekijä ja kannuksesi ansainnut. Mahdoton ideahan tuo ei ole, omallakin työpaikalla on ollut puhetta nuuskasta. Aavistuksen kannattaa kuitenkin olla hissukseen ja vähän miettiä onko tämä sellainen paikka missä kannattaa diilailla, jos haluaa palkanmaksun jatkuvan.

Oi niitä aikoja, kun stadilaisesta vaatekaupasta sai. Piti vain ensin tehdä selväksi, että lumppuja en nyt tullut ostamaan.
 

Cactus

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Terveisiä pohjoisesta. Pitihän sitä Haaparannassakin toki käydä. Nyt jätin tukun väliin ja menin Ica Maxiin, josta löytyy tuo SnusGeneral. Olen pitkään ollut LD:n käyttäjä, johtuen hinta-laatusuhteesta, mutta maista en tuota toistaiseksi osta, kun ovat pienempiä purkkeja kuin laivalla.

Mukaan tarttui siis neljä tornia Knox vit, torni Epok mint ja torni Röda lacketia. Epok ja Röda tuliaiseksi. Varsin ok hinta, kuusi tornia ~180€ kun ottaa huomioon, että pelkkä Röda oli päivän kurssin kanssa lähes 55€. Enempää ei nyt mukaan tarttunut, kun kaveri toi ennen reissua laivalta neljä tornia LD:tä ja pakastimessa vieläkin se puolenkymmentä tornia. =)

Tuo SnusGeneral siitä mukava, että auki varje dag 7-21 Ica Maxin aukiolojen mukaan, toisin kuin mm Kaira tai Kungen. Enkä usko että tukustakaan olisi neljää tornia esim Knoxia saanut halvemmalla kuin 91€.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen pitkään ollut LD:n käyttäjä, johtuen hinta-laatusuhteesta, mutta maista en tuota toistaiseksi osta, kun ovat pienempiä purkkeja kuin laivalla.
Eipä niitä 30-purkkeja enää laivallakaan ole, siis jos sellaista meinasit. Tai no Viikkarista en tiedä, mutta tuskin sielläkään. Samaisen hintalaatusuhteen vuoksi käytin itse vuoden-kaksi lähinnä äldeetä, mutta kun hinta pysyi samana pakkauskoon pienentyessä huomattavasti, niin sinne meni se suhde. Nykyään paras hintalaatusuhde laivalla myytävistä pussinuuskista on mielestäni Granitilla ja tämäkin isoilta osin siksi, että Granit tuntuu ainakin Siljalla olevan ainaisessa tarjouksessa. Oi niitä aikoja, kun 59,90 eurolla sai kolme LD 30 -tolppaa...
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo Granitin white stark on hinta/laatu suhteeltaan itselleni ylivoimainen ykkönen.

Juu, sama Vahva Valkoinen on omakin valintani. Pussimäärästä ei mitään hajua, mutta täytyy niitä siinä ainakin parikymmentä olla, kun purkki kestää mulla sen reilusta kahdesta kolmeen päivään. Ei tuo Granit maultaan ole yhtä hyvä kuin LD, mutta nikotiinipitoisuudeltaan on (tuplasti?) vahvempaa ja pussi pysyy LD:n valkoisen tapaan hyvin huulessa paikoillaan, eikä lähde kusemaan kovinkaan helposti. Joku sellainen vähän sitruunainen tai mikä lie maku/tuoksu siinä on josta en pidä, mutta se on vain jonkinmoinen varovainen vivahde, joka katoaa tai johon tottuu pari purkkia käytettyään, jolloin se ei enää häiritse/sitä ei enää huomaa.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Mulla on oma maku vaihtunut tuonne tummemman pussin puolelle. Ne potkii jotenkin hieman paremmin, mutta kääntöpuolena sitten tuo valuvuus. Varsin ikävä pitää huulessa silloin jos joutuu vähänkin enemmän puhumaan.

Siljalta kun saa nykyään LD:n vahvempaa tummaa pussia, niin mielestäni siinä on hinnan ja laadun suhde hyvä. Viimeksi taisi olla 19,90€ per torni ja pusseja se parisen kymmentä purkissa.
 

Cactus

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Vai on LD30 nyt sitten lopetettu. En vielä ollutkaan tietoinen, kun tuliaiset tulevat vasta tällä viikolla kaverilta. =) LD30 oli siitä ylivoimainen, että vaikka pussikoot olivatkin 0,8g versus normi 1g niin en itse moista huomannutkaan, kun lähes kokoajan nuuska huulessa, niin 30kpl on 30kpl. Ainoa puute tuossa purkissa oli kannen "roskiksen" puuttuminen.
 

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kokeeksi ostin pari purkkia Skruf Super White #3, ihan ok minttunuuska, en huomannut mitään kummallista, mutta järkytys oli suuri tajusin ettei tässä ole tupakkaa ollenkaan :D Tuoteselosteessa lukee växtfiber eli jotain kasvikuitua, johon lisätty nikotiinia. Kaikkea ne keksii...
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Joudun ensi viikolla käymään Ruotsissa tehdasjuttujen merkeissä. Miten tämä nuuskan osto sitten menee, Norjassa olivat ainakin piiloon laittaneet eikä mistään helposti saanut.

Voiko vain kaupasta tai kioskilta ostaa, lentokentältä tietenkin kai ainakin jotenkin. Ei jaksaisi säätää ja erikseen kysellä jotain purnukkaa.

Hassu tunne mennä sinne muutenkin, en ole kuuteen vuoteen ollut, kun ei ole ollut asiaa.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
On nuo näkyvillä kioskeissa entiseen malliin. Lentokentällä tuskin ainakaan halvempaa. Jos Tukholmaan menet niin Kungstobak on se varma valinta, on laaja valikoima sekä hinnat kilpailukykyisiä.

Tyttöystävä oli juuri reilu kuukausi sitten työreissulla Tukholmassa ja nappasi muutaman kiekon "jotain mintun makuista" kioskista. Lentokentällä ei pahemmin katsonut nuuskan hintoja/valikoimaa, mutta oli ihan TF-myymälässä tarjolla. Itsellä ei oikeastaan ollut sellaista tarvetta, koska edellisestä reissusta oli vielä jäljellä, mutta olihan se kiva ylläri vaikka noin hirveän suurta kannatusta tämä nuuskaaminen ei saa. No, mimmi on taas toki ratkennyt vetämään röökiä aina silloin tällöin alkoholin vaikutuksen alaisena, joten eipä voi huudella nyt hetkeen.

Kioskeista olen ainakin yksittäisiä kiekkoja ostanut, jos on ollut akuutti tarve ja ei ole jaksanut herätä laivalla heti aamulla kauppaan (mikäli siis laiva ei seilaa Ruotsin lipun alla, muutenhan sitä nuuskaa saa ostaa heti laivasta kun kaupat aukeavat).

Kungstobak on tosiaankin koettu varsin hyväksi kohteeksi Tukholmassa. T-Centralenista kävelee sen viitisen minuuttia ja samalla voi käydä noita kauppoja läpi, jos tarvetta on. Ihan riittävä valikoima omaan makuun. Ainoa miinuspuoli nyt ehkä se, että jos suuntaa heti maihinnousun aikoihin tuonne niin todennäköisesti hyvin monella muulla on sama suunta, joten tuolla saattaa olla hiukan ruuhkaa.

Toki ilmeisesti @pernaveikko on lentokoneella liikenteessä niin en tiedä sitten, että onko liiemmin aikaa käydä siellä keskustassa, mutta noin muillekin ilmaisena vinkkinä, että sinne Kungstobakiin ei kannata ryntää heti ensimmäisten joukossa. Ei se nuuska sieltä kesken lopu. Mutta lentokentältä löytyy tosiaankin myös, joten hätä ei ole sen suurempi.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hälsningar från Baltic Princess!

Nuuskaostokset suoritettu ja tälläkin kertaa ostin muutamaa eri laatua, ettei pääse kyllästyminen iskemään. Kotona pakastimessa on vielä täysi torni Granitin Stark White Portionia, joten sitä en viitsinyt ostaa ollenkaan. Ostokseni koostuivat seuraavista huulitupakoista:

LD White Portion, 10x16 g, 19,90 e (x4)
LD Salmiak Portion, 10x18 g, 19,90 e
LD Stark Portion, 10x18 g, 19,90 e
Odens Cold Extreme White Dry Portion, 10x10 g, 26,90 e (x3)
Granit Loose 10x40 g, 25,50 e (oli taas tarjouksessa, normihinta 35 e)

Tietenkään en ostanut muuta kuin omaan käyttöön. Jos kuitenkin olisin rikkonut lakia ja ostanut, niin Odensit ja pari LD White -tornia menisivät kaverille. Tai ei kai sitä lakia rikkoisi ennen kuin toisi tuliaisnuuskat tullista läpi, mutta kuitenkin.

Taas kerran olin vakaasti päättänyt olla ostamatta irtonuuskaa ja taas kerran pyörsin päätökseni. Se vain on niin pirun mukavaa tykittää toukka ylähuuleen tykyttämään, heikko minä ei voinut itselleen mitään. Muuten oli oikein mukava ostokokemus, kerrankin hyllyt olivat suhteellisen täynnä ihan kaikkien nuuskien osalta ja laivassa on melko vähän ihmisiä, joten kassalla ei ainakaan heti ysiltä ollut ollenkaan jonoa. Molempien maihinnousukortteihin vedettiin sen S-kirjaimen päälle punainen X, mutta samapa tuo kun kaikki haluamani nuuskat sain ostettua. Nyt pikku päiväunet ja sen jälkeen smuuttia seilingiä Turkuun bingoa pelaten ja mahdollisesti seitinohutta päivähumalaa rakennellen. Kannella en ole edes käynyt enkä varmaan käykään, mutta hytin ikkunasta näkee kelienkin olevan kohdillaan, syysaurinko helottaa pilvettömältä taivaalta.

*e* Korjaan sen verran, että ainoastaan toiseen korttiin vedettiin äxä S-kirjaimen yli. Toiseen näköjään kirjoitettiin samaan kohtaan "1/2", mikä totta kai järkeen käykin, kun emme sitä täyttä kahta kiloa ostaneet.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tietenkään en ostanut muuta kuin omaan käyttöön. Jos kuitenkin olisin rikkonut lakia ja ostanut, niin Odensit ja pari LD White -tornia menisivät kaverille. Tai ei kai sitä lakia rikkoisi ennen kuin toisi tuliaisnuuskat tullista läpi, mutta kuitenkin.

Onhan rikoksen suunnittelu Suomessa nykyään rikos. Kaukana ovat ne ajat milloin arvokuljetusauton ryöstöä sai rauhassa harjoitella poliisin tarkkailessa voimattomana.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Onhan rikoksen suunnittelu Suomessa nykyään rikos. Kaukana ovat ne ajat milloin arvokuljetusauton ryöstöä sai rauhassa harjoitella poliisin tarkkailessa voimattomana.
Ei liity tähän ketjuun, mutta ainoastaan tiettyjen törkeiden rikosten valmistelu on nykyään rikoslaissa kriminalisoitu.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Laitetaan muut Ruotsi-jutut sinne kuuluvaan ketjuun, mutta tämä tänne, koska olihan tuo nyt aivan kummallista menoa.

Olin ensimmästä kertaa elämässäni noiden maassa työmatkalla ja eihän tälläisen olisi pitänyt yllättää. Miljoonaprojektia ruvetaan tekemään ja siellä on isompaakin pomoa palaverihuoneessa biittipurkkia pöydällä. Eihän tuo toisaalta eroa millään tavalla siitä, kun suomalainen haluaa koko ajan kahville.

Ehkä se on vain minä, mutta jotenkin siitä silti tuli sellainen outo epäammattimainen olo. Eipä sillä, että siinä mielessä kiinnostaisi ja ostin itsekin muutaman purkin ja vetelin sitten neuvonpitojen jälkeen. Joudun vissiin menemään sinne vielä ennen joulua uudelleen, pitäisikö vain nostaa omakin purkki esiin. Välillä tulee tehtaallakin käytettyä, mutta koittaa sitä edes vähän piilotella.

Luonnollisesti toimipisteeseen päästäkseen piti ensin jekuttaa Securitaksen kaveri myöntämään vierailuluvan. Siellä se istui kopissaan kirjaa lukemassa kera purnukan.

Eihän se tietenkään ennenkään ollut epäselvää, mutta nyt taas tajuaa paremmin miten Ruotsi ei olisi ikinä liittynyt EU:hun, jos niiden kulttuuria olisi alettu ylempää säätämään jonkun instanssin toimesta mikä ei mistään mitään ymmärrä.
 
Viimeksi muokattu:

Vesku

Jäsen
Laitetaan muut Ruotsi-jutut sinne kuuluvaan ketjuun, mutta tämä tänne, koska olihan tuo nyt aivan kummallista menoa.

Nuuska on Ruotsissa lutuuria, Suomessa piilottelun arvoinen asia.

Suomalaiset ovat tekopyhiä. Nuuskapropaganda on mennyt hyvin "kansan syviin riveihin" perille.

terveisin

Kirjoittelen tätä konttorilta Göteborgin Rapén kesä-editionin pussi huulessa. Itse purkki on visusti piilossa, koska Suomi.

PS. Ruotsin kuntasektorilla nuuskaaminen on virallisesti työaikana kielletty. Eihän se ihan näin stereotypistä ole Ruotsissakaan...
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko tuo Ruotsin laissa että kaikki nuuskat on tiskin takana? Itse menossa pohjoiseen Haaparannan kautta, ja olisi ihan mielekästä itse hipelöidä ja miettiä rauhassa.
 

HokiHero

Jäsen
Onko tuo Ruotsin laissa että kaikki nuuskat on tiskin takana? Itse menossa pohjoiseen Haaparannan kautta, ja olisi ihan mielekästä itse hipelöidä ja miettiä rauhassa.
Haaparannassa ainakin snus outletissa on ihan mukavasti nuuskaa myös asiakkaiden puolella vaikka myöskin perinteiset kaapit tiskin takana. Muutenkin kesällä kun kävin oli kilpailukykyiset hinnat eikä läheskään yhtä karmea ruuhka kuin vaikka kairassa vaan sai rauhassa kiireettä asioida liikkeessä ja jopa kysellä tuotteista suomeksi.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jättimarketeista ei ole tietoa, mutta peruskioskeissa näytti aina olevan vain tiskin takana ja olikin. Sellainen tuli mieleen, kun sitä sotkuista löössipaskaa en halua ja aina kysyin onhan tuo pussia.

Yksi myyjä tokaisi "no eihän meillä juuri muuta edes ole". Toki vain yksittäinen kokemus, mutta olisiko mahdollista kulttuurin muutos vähän tähän siistimpään tavaraan.

Se on vain niin likaista, kun porukka tai ainakin suomalaiset tökkii sitä struuttiaan purkkiin ja sitten toki käden pyyhkii vähän farkkuihin sillä lailla ohi mennen. Puhumattakaan niistä ruotsalaisista ammattilaisista mitkä pyöräyttävät pallon sormillaan ja heittävät huuleen.

Vaan onko se kuolevaa kansanperinnettä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaan onko se kuolevaa kansanperinnettä.
Kyllähän lös taitaa olla sellainen "vanhan liiton" juttu.

Tämän muutoksen voi itsekin jo huomata, kun olen tässä kymmenen vuotta samalta tutulta käynyt kerran pariin kuukauteen aina nuuskaa hakemassa. Silloin aikoinaan ei oikein muuta ollutkaan kuin lössiä tarjolla ja se suhdanne oli silloin jotain 9 tornia lössiä, 1 torni pussia.
Nykyään käytännössä toistepäin tilanne ja ihan kysynnän mukaan sitä on aina hommattu.

Ennen tuli vedettyä pelkkää lössiä itsekin, mutta nykyään se on aika 50/50. Kotona käytän lössiä, mutta töissä ja ihmisten ilmoilla se on sitten pussia ja ihan juuri siitä syystä, että se on vain niin paljon siistimpää touhua, kun ei tarvitse tykitellä ja lössiä ulos kaapiessa pohtia, että jäiköhän joku musta köntti hampaan päälle, joka sitten loistaa kun hymyilet jne.
Sen verran nikotiinia pitää kuitenkin olla, että pakko on vetää vahvempia pusseja. Ei nyt mitään Odenseja, mutta esimerkiksi Kaptenin Mint Stark on aika hyvää tavaraa eikä haise tai maistu pelkälle hammastahnalle. Onkohan siinä joku 15mg tms.

On kyllä nuuskan ostaminenkin ihan älyttömän helppoa. Facebookit sun muut täynnä kaikenlaisia ryhmiä ja olen itsekin pari kertaa niistä ostanut. Yhdellä kerralla taisi mennä joku 5min. niin tyyppi oli tuossa kadun varressa ja hain sitten pari tornia pussia jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös