Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nuori Suomi ry

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Major Julli, 27.12.2005 klo 13.43.

 1. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Tervehdys, nimimerkit!
  Aiheesta jääkiekkoilu ja Nuori Suomi on tehty Oulun yliopistoon pro gradu -tutkielma. Tutkielman otsikko on: Petteri Sihvonen ja Nuori Suomi. Tutkielman tekijä Jarmo Roivainen oli minuun yhteyksissä sen jälkeen, kun hän oli saanut työnsä tehtyä ja julkaistua. Ymmärsin, että hän saattaa olla tekemässä aihepiiristä lisääkin tutkimusta jossain vaiheessa. Itseäni kiinnostaa eniten - vaikkapa sitten Nuori Suomen kautta - urheilun ja yhteiskunnan eri tavoin punoutuvat suhteet. Ylipäätään soisi, että urheilu ja urheilujournalismi pääsisivät aiempaa vahvemmin akateemisen kiinnostuksen ja vaarinoton piiriin. Olen sillä kannalla, että urheiluun peilautuu monia yhteiskunnallisia ilmiöitä liki sellaisenaan. Niitä sietäisi tutkia.

  Tuossa linkki tutkielmaan:

  nbnfioulu-201811293157.pdf
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2018 klo 11.16
  Kimmo Stasi ja A.P.Järvi tykkäävät tästä.