Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nuori Suomi ry

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Major Julli, 27.12.2005 klo 13.43.

 1. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Tervehdys, nimimerkit!
  Aiheesta jääkiekkoilu ja Nuori Suomi on tehty Oulun yliopistoon pro gradu -tutkielma. Tutkielman otsikko on: Petteri Sihvonen ja Nuori Suomi. Tutkielman tekijä Jarmo Roivainen oli minuun yhteyksissä sen jälkeen, kun hän oli saanut työnsä tehtyä ja julkaistua. Ymmärsin, että hän saattaa olla tekemässä aihepiiristä lisääkin tutkimusta jossain vaiheessa. Itseäni kiinnostaa eniten - vaikkapa sitten Nuori Suomen kautta - urheilun ja yhteiskunnan eri tavoin punoutuvat suhteet. Ylipäätään soisi, että urheilu ja urheilujournalismi pääsisivät aiempaa vahvemmin akateemisen kiinnostuksen ja vaarinoton piiriin. Olen sillä kannalla, että urheiluun peilautuu monia yhteiskunnallisia ilmiöitä liki sellaisenaan. Niitä sietäisi tutkia.

  Tuossa linkki tutkielmaan:

  nbnfioulu-201811293157.pdf
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2018 klo 11.16
  Kimmo Stasi ja A.P.Järvi tykkäävät tästä.