Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Nuori Suomi ry

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Major Julli, 27.12.2005 klo 13.43.

 1. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Tervehdys, nimimerkit!
  Aiheesta jääkiekkoilu ja Nuori Suomi on tehty Oulun yliopistoon pro gradu -tutkielma. Tutkielman otsikko on: Petteri Sihvonen ja Nuori Suomi. Tutkielman tekijä Jarmo Roivainen oli minuun yhteyksissä sen jälkeen, kun hän oli saanut työnsä tehtyä ja julkaistua. Ymmärsin, että hän saattaa olla tekemässä aihepiiristä lisääkin tutkimusta jossain vaiheessa. Itseäni kiinnostaa eniten - vaikkapa sitten Nuori Suomen kautta - urheilun ja yhteiskunnan eri tavoin punoutuvat suhteet. Ylipäätään soisi, että urheilu ja urheilujournalismi pääsisivät aiempaa vahvemmin akateemisen kiinnostuksen ja vaarinoton piiriin. Olen sillä kannalla, että urheiluun peilautuu monia yhteiskunnallisia ilmiöitä liki sellaisenaan. Niitä sietäisi tutkia.

  Tuossa linkki tutkielmaan:

  nbnfioulu-201811293157.pdf
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2018 klo 11.16
  Kimmo Stasi ja A.P.Järvi tykkäävät tästä.