Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nuoret Viikingit Nuorten SM-liigassa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana HockeySpirit, 09.09.2016 klo 22.07.

 1. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tässä ketjussa seurataan Jukureiden A-junioreiden otteita nuorten SM-Liigassa.

  Nuorten Viikinkien kausi alkoi kolmella vierastappiolla KalPaa, Pelicansia ja KooKoota vastaan, mutta heti kotiavauksessa tuli ensimmäinen voitto SaiPaa vastaan 5-4 VL-kisan jälkeen ja pistetili on nyt avattu. Huomenna pelit jatkuu Kalevankankaalla TPS:ää vastaan. Viihdyttäviä pelejä on muutenkin luvassa, kun maaleja tulee näissä peleissä paljon.

  Jukureiden otteluohjelma löytyy tästä linkistä: http://jukurit.fi/fi-fi/?action=matchcalendar&levelid=77
   
  Viimeksi muokattu: 09.09.2016 klo 22.14
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hyvä taistelu ja historialliset ensimmäiset liigapisteet. Harmittavasti toisen erän lopun notkahdus tuli kalliiksi. 3-1 johto hupeni turhan helposti muutaman minuutin nukahduksen myötä ja meinasi käydä jo kylmät, kun SaiPa vei kolmannen alkuakin. Ville Leskisen 4-3 johtomaali oli siihen paikkaan enemmän kuin tärkeä. Jatkoajalla vielä tyhmä väärä vaihto, ja viimeiset kaksi minuuttia jatkoajasta vajaalla, mutta hyvin Jukurit kesti sen. Rankkareissa sitten lopulta kaksi jäätävää suoritusta (Nurkkala ja Föhr) ja 5-4 numeroin avauspisteet Jukureille.

  Minun silmään eniten edukseen esiintyivät Ville Leskinen, Miikka Hakala ja Mikko Kokkonen. Valentin Dufva otti muutaman komean patjatorjunnan ollen tärkeä palanen voitossa.

  A-nuorille on ilmestynyt päivän aikana myös Facebook-sivut. Peukku sille.
   
 3. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Hallin käytävillä kiertää huhu, että valmentaja Jussi Hyvärinen olisi hyvin lähellä potkujen saamista. Korvaajaksi olisi tulossa Pekka Lipiäinen, joka on kuten paikalliset tietävätkin, Dufvan luottomiehiä. Varmaan piakkoin kuuluu lisää...
   
 4. Larhii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jäähonka
  Lainaus:
  Enpä tiedä. Omat junnut täysin alle keskivertoja ja muualta tuotuja ylijäämiä...siinä syy miksi suksi ei kulje.
   
 5. paraspelaaja Jäsen

  Aivan naurettavaa, jos tuo pitää paikkaansa.

  Tosin kyllähän tämä piti arvatakin. Eihän Dufva viime visiitilläkään mikään pitkäjänteisyyden messias ollut, junioripuoli oli miten sattuu.

  Hyvärinen on tehnyt mahtavaa työtä junioreissa.

  Alkaa tulla ikävä Kerttulaa.
   
 6. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Ilmeisesti syy ei ole pelillinen, toivottavasti lisätietoja tulee. Tai siis toivottavasti on vain pelkkä huhu.
   
 7. Sanchez Jäsen

  Jos jotain positiivista pitää kaivata esiin, niin Jukureiden Juuso Föhr johtaa koko liigan maalipörssiä (5 maalia), ja Ville Leskinen on jaetulla toisella sijalla (4 maalia).
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Ei ainakaan pelillisiä syitä ole Hyvärisen potkuille, kun joukkueessa ehkä ketjullinen sarjatason pelaajia. Ilman Nikkisen ja Turkulaisen paluuta (ei ilmeisesti kumpikaan käytännössä mahdollisia) ja lisäksi muutaman vahvan ulkopuolisen signausta ei pelillistä menestystä voisi vaatia tällä kaudella yhdeltäkään valmentajalta.
   
 9. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hyvärinen jää toistaiseksi sivuun valmennustehtävistä olkapääleikkauksen vuoksi. Tilalle astuu Lipiäinen.

  Asiasta kertoi Länsi-Savo.
   
 10. paraspelaaja Jäsen

  Milloin Jussi Hyvärisen olkapää on parantunut?

  Jukurit voi vastata vaikkapa julkisella tiedotteella. Ei ole kovin yhteiskuntavastuullista haihduttaa totuutta.
   
 11. Maalin takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, UuKoo
  Lainaus:
  Samaa olen jo pidempään pohtinut. Hiljaista on ollut, mutta siellä on organisaatiossa viestinnän ammattilainen, joten varmasti tämä tyylikkäällä tarinalla taputellaan. Mielenkiinnolla odotan.
   
  Viimeksi muokattu: 29.10.2016 klo 23.59
 12. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Nuorten viikinkien Mikael Vasara johtaa Nuorten SM-liigan maalipörssiä 16 osumallaan. En ole paljoa käynyt nuorten otteita katsomassa, mutta olisiko tässä seuraava mahdollinen debytoija omista junnuista? Viime kaudella Vasara teki 35 ottelussa Nuorten Mestiksessä 30 maalia (4. paras maalintekijä), että poika ainekin häkkejä osaa räpätä.
   
 13. paraspelaaja Jäsen

  Joko Jussi Hyvärisen olkapää on kohta pelikunnossa?

  Vituttaa tämä totuuden perseeseen työntö.

  Yhteiskuntavastuu-Jukurit, estradi on teidän.
   
 14. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jos sulla on kerta totuus tiedossa ja sen niin kovasti haluat tuodajulki niin kirjoita tänne vaan? Itsekin olen kuullut huhuja Jussin lähdön syistä, mutta kaikkea ei varmaan kannata repostella foorumeilla.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2016 klo 07.42
 15. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Enhän minä sitä haluakaan tuoda julki, juuri siksi ettei foorumeilla kaikkea kannata jne, vaan se on Jukurien velvollisuus. Toisaalta, lopulta kerronkin totuuden, jos osoittautuu, ettei Jukurijohdon munat riitä tähän yksinkertaiseen velvollisuuteen.

  Ikäviä asioita tapahtuu ja niistäkin pitää pystyä tiedottamaan. Ihme neuvostoliitto meininkiä Hyvärisen tapauksessa.
   
 16. Maalin takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, UuKoo
  LS 22.09. "Jukurien A-nuoret lähtevät tulevan viikonlopun vieraspelireissulle ilman päävalmentaja Jussi Hyväristä. Joukkue kohtaa Nuorten SM-liigassa lauantaina Porin Ässät ja sunnuntaina Rauman Lukon. Jukurien viestintäpäällikkö Eero Tuominen kertoo, että syynä Hyvärisen poisjääntiin on olkapääleikkaus. - Hyvärinen menee perjantaina leikkaukseen. Tällä mennään viikonlopun pari peliä."

  Kohta loppuu Hyvärisen sairausloma ja Jussi palaa jälleen A-junioreiden valmentajaksi. Tai sitten ei palaa. Pinnan alla on ja liikkuu erilaisia tarinoita ja tietysti myös the totuus. Tämä case Hyvärinen ei tuoksu hyvälle. Tässä on Jukureiden ja Tuomisen osalta joko välinpitämättömyyttä tai sitten yksinkertaisesti ylimielisyyttä. Mielenkiinnolla odotan millaisen jäniksen viestintähatustaan tulevat vetämään.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2016 klo 22.55
 17. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 18. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Velvollisuus näköjään hoidettiin kun "vähän potkittiin".

  Tiedote muotoiltu kuten arvelinkin. Tarina ei ehkä ole aivan noin ympäripyöreä, mutta näinhän nämä menee.

  Toivottavasti valmennusura jatkuu, vaihteeksi Mikkelin ulkopuolisessa Suomessa. Kaikesta huolimatta ammattitaitoinen valmentaja kyseessä.
   
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tuo sama tiedote olisi tosiaan voitu pistää eetteriin jo aikoja sitten. Sinänsä ei mielestäni hyödyttäisi mitään tahoa lähteä retostelemaan yksittäisillä syillä jos niitä muita noiden ilmoitettujen lisäksi olisikin, eikä sen puoleen että olisi käsittääkseni laillistakaan (muistan ainakin muutama vuosi sitten netissä huumorikuvana kiertäneen suosittelukirjeen jossa potkut saanut duunari haukuttiin pataluhaksi ja vaikka oli ilmeisesti aihettakin niin taisi olla hauskuuden lisäksi myös laiton olettaen ettei firma suostunut kirjoittamaan todistusta jossa ei kommentoitu mitenkään työpanoksen laatua, ainoastaan että on työskennellyt aikavälillä x ja y).

  Itsekin toivon Jussille parasta jatkoa valmennusuralla vaikka tällä kertaa päättyikin sopimuksen lopettamiseen kesken kauden. Johan tuo Jukurien A-junnuja on kerennyt vuosikausia valmentaakin ja oli luonnollisesti erittäin merkittävä osa A-juniorijoukkueen uskottavuuden palauttamisessa. Lisäksi yhteispeli Pennasen ja Kerttulan kanssa toimi muistaakseni vähintäänkin kiitettävällä tasolla.
   
 20. Maalin takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, UuKoo
  Lainaus:
  Kyllä parempi tavoite tiedottamiselle on pitää kannattajat tyytyväisinä kuin tyhminä. Ei tässä kukaan mitään dramaa ole kaivannut, vaan pystypäistä toimintaa ja tiedottamista. Kuten nimimerkki Wiljami totesi, tämä olisi voitu hoitaa aikaa sitten. Nyt se on hoidettu, mutta ihan perustellusti voisi organisaatiolta kysyä, miten meni niinkuin omasta mielestä? Tsemppiä niin Jussille kuin Lipiäisellekin, joukkueesta puhumattakaan!