Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nokian Pyry 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Tuleva mestari, 07.07.2018 klo 16.35.

 1. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Oli aikakin jo avata tämä ketju, kun ensi kauden valmistelut ovat kovaa vauhtia käynnissä ja ensimmäisiin harjoitusotteluihinkin on enään noin kuukausi. Pyry on saanut kasaan 18 pelaajasopimusta, joten vielä on tehtävää hieman, mutta lupaavalta tuo joukkue näyttää jo nyt.

  Lisäksi Pyry on tehnyt tryout-sopimukset neljän pelaajan kanssa. Listaan tähän Pyryn tämänhetkiset sopimuspelaajat, ja uusien pelaajien kohdalla suluissa edellinen seura:

  Maalivahdit:
  Wille Mattila (Hunters)
  Mikael Saari

  Puolustajat:
  Matias Hakanpää
  Samuli Hietala
  Tino Kauppinen
  Juha Korkeamäki
  Joni Laitila
  Jere Marjamäki (S-Kiekko)
  Jere Niemelä
  Roope Pynnönen, tryout (HPK)
  Santeri Sila, tryout

  Hyökkääjät:
  Teppo Antila
  Aleksi Niemi
  Oskari Ojanen
  Alex Olkinuora
  Juho Painilainen
  Topi Salmela
  Waltteri Selimgerei
  Miika Viinamäki
  Tomi Wilenius (TUTO Hockey)
  Joonas Järvinen, tryout
  Jesse Kalliosalo, tryout (Ilves)

  Aletaanpa sitten purkamaan omia mietteitä näistä pelaajista. Maalivahtiosaston pitäisi olla Pyryllä Suomi-sarjaan aivan kärkitasoa. Wille Mattila on todistanut tasonsa Suomi-sarjan huippumaalivahtina viime vuosina, ja Mikael Saari esiintyi edukseen jo viime kaudella Pyryn paidassa.

  Mattila korvaa Pyryn torjujaosastolla Tomi Raution, joka siirtyi Hokin riveihin. Rautio on iso menetys Pyrylle, mutta uskon Mattilan olevan ainakin lähes yhtä tasokas maalivahti.

  Pakisto alkaa olemaan myös ruodussa, mutta vielä mielestäni ainakin yksi vahvistus sinnekin tarvittaisiin. Viime kauden tähtipuolustaja Roope Repo siirtyi Mestiksen mestarin KeuPa HT:n riveihin, mutta uskon Pyryn Seinäjoelta hommaavan Jere Marjamäen olevan hyvä korvaaja Revolle. Iskihän Marjamäki viime kaudella S-Kiekossa jopa 31 tehopistettä.

  Silti yhden ykkös/kakkospakkiparin puolustajan hankinta Marjamäen, Juha Korkeamäen ja Tino Kauppisen kaveriksi olisi hieno nähdä. Joni Laitila, Jere Niemelä, Samuli Hietala ja Matias Hakanpää antavat myös hyvää taustatukea ja ovat kaikki luotettavia omanpäänluutia.

  Tryoutilla joukkueessa ovat nuoret Roope Pynnönen ja Santeri Sila, joten saa nähdä pystyvätkö he murtautumaan joukkueeseen. Vuonna 2001 syntynyt Pynnönen ainakin vaikuttaa lupaavalta puolustajalta, sillä hänet varattiin juuri Kanadan juniorisarjoihin varaustilaisuuden toisella kierroksella.

  Sitten hyökkääjistö, jossa sopimuspelaajia on jo kolmen kentällisen verran. Pyry on saanut kiinnitettyä ison osan viime kauden hyökkääjistään jatkosopimukseen, ja tähän mennessä ainoa varma poistuja Pyryn riveistä on viime kaudella loistanut Joni Lavonen, joka siirtyi LeKiin.

  Oskari Ojaselta, Alex Olkinuoralta, Teppo Antilalta, Aleksi Niemeltä, Juho Painilaiselta ja Waltteri Selimgereiltä voidaan odottaa taas rutkasti pisteitä ensi kaudella. Isoin tähtikiinnitys Pyryltä on kuitenki TUTO:sta synnyinkaupunkiinsa palannut Tomi Wilenius, joka on Mestiksessä iskenyt ison määrän tehopisteitä urallaan. Lisäksi sopimukset ovat jo tehneet luottoratsut Miika Viinamäki ja viime kaudella kapteenina toiminut Topi Salmela.

  Tryout-sopimukset ovat rustanneet jo viime kaudella miesten peleissä esiintynyt Joonas Järvinen sekä Ilveksen B-junioreista rinkiin mukaan tullut Jesse Kalliosalo. Kalliosalo on näyttänyt tehneen viime kaudella Ilveksessä 82 tehopistettä 38 otteluun, eli varmasti lupaavasta pelurista on kyse.

  Vielä puuttuu muutamalta viime kauden pyryläiseltä sopimus, joten saa nähdä mihin he lopulta päätyvät. Vielä ainakin ketjullisen verran pitäisi Pyryn saada hyökkääjiä kiinnitettyä. Innolla odotetaan ketä sieltä oikein vielä nokialaisten riveihin saapuu.

  Joukkueen valmennuksestahan vastaavat päävalmentaja Sami Karppinen, apuvalmentajat Janne Ojanen ja Niko Raiskio, maalivahtivalmentaja Janne Lakanen sekä Porin Ässistä saapunut fysiikkavalmentaja Jacob Hyde.

  Kovia kokoonpanoja ovat muutkin Suomi-sarjajoukkueet kasaamassa, mutta kyllähän Pyry voi taas tällä kaudella luottavaisin mielin lähteä kohti tulevaa kautta. Viimeiset kolme kautta Pyry on ollut aina Mestis-karsintojen kynnyksellä, mutta siitä ainoasta kerrasta, kun Nokialla niistä karkeloista on päästy nauttimaan, on jo yli viisi vuotta aikaa.

  Nythän täksi kaudeksi Pyryn A-juniorit nousivat Mestikseen, joten toiminta Pyryssä otti taas varmasti yhden harppauksen eteenpäin. Toivottavasti pian taas Pyryn suunnasta kajahtaisi, että saadaan lisää kirjoittamisen aihetta!