Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nokian Pyry 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Tuleva mestari, 27.03.2016 klo 19.10.

 1. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Muutamat muut palstaveljet ovat jo avanneet ketjuja ensikaudesta ja alkoi itsellänikin sormet syyhyämään, mutta ei ole ollut vielä mitään kunnon uutisia kirjoitettavaksi. Voisin nyt kuitenkin hieman spekuleerata ensikauden rosterilla.

  Valmennusjohdossa päävalmentaja Karppisella ja apuvalmentaja Ojasella onkin nimet paperissa jo ensikaudesta, mutta maalivahtivalmentajan tontti on vielä auki. Eiköhän siihenkin joku kova tekijä saada, jos Lakanen ei jatka.

  Pelaajistossa ainoa sopimuksen omaava pelaaja on melkein koko menneen kauden loukkaantuneena ollut Jani Lehtonen. Muuten kokoonpano onkin sitten auki. Itse pitäisin pelaajistosta suurimman osan tähdistön Pesosista ja Hildeneistä duunariosaston Salmeloihin ja Sormusiin. Antaa kuitenkin päättäjien päättää ja meikäläisten spekuloida.

  Vahvistuksia joukkue tarvii puolustukseen ja maalin suulle. Maalivahti-osasto oli Pyryn akilleen kantapää tällä kaudella, joten sinne ehkäpä kokonaan uudet ukot tilalle. Taponen voisi pysyä kakkosena, mutta Koskelaan ja Toloseen ei löydy luottoa täältä suunnalta. Puolustukseen pitäisi saada pari varmaa suorittajaa lisää ja hyökkäykseen konkareiden seuraksi tulevia tähtiä. Näillä tärpeillä aloitetaan valmistautuminen vajaan 6 kuukauden päästä alkavaan sarjaan.
   
 2. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Noniin ilmoiteltavaa löytyy taas, kun Pyry on tehnyt useammankin jatkosopparin. Kaikki sopimukset kattavat ensikauden.

  Puolustajat:
  Jami Jokela
  Joni Laitila
  Juha Korkeamäki
  Mikke Levo

  Hyökkääjät:
  Miika Viinamäki
  Topi Salmela
  Jarkko Pyymäki
  Antti Hilden
  Eemeli Sormunen

  Ensi elokuuhun asti kestävät try out-sopimukset joukkue on tehnyt 4 oman junnun kanssa. Puolustajat Matias Hakanpää ja Kalle Välisaari, sekä hyökkääjät Oskari Kuivila ja Otto Suomalainen. Välisaari ja Suomalainen ovatkin parina viime kautena edustuksen mukana jo esiintyneetkin.

  Valmennusosasto sai myös täydennystä MV-valmentaja Janne Lakasen sopiessa jatkostaan.

  Näin Pyryllä on sitten kasassa 10 sopimuspelaaja ensikaudelle (yllä olevat sekä jo valmiiksi sopimuksen omannut Jani Lehtonen). Tästä jatketaan.
   
 3. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyryn Tryout-viikko on nyt takana ja saas nähdä onnistuiko yksikään peluri murtamaan itsensä rosteriin. Ehkäpä mielenkiintoisin nimi tryouteilla, on Meeri Räisänen. Mitä nyt D-Kiekon pelejä Nokialla näin, niin ei ole ykkös- tai kakkosvahdiksi asiaa Suomi-sarjan kärkinippuun. Kolmosvahdiksi huolisin ehkä, mutta ei varmaan Räisästä kiinnosta popcorn-osasto.

  Räisäsen mietteitä voi lukea tästä:
  Tampereen kasvatti palasi kotikonnuille pelipaikkaa hakemaan | pyryhockey
   
 4. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Nokialta kuuluu lisää huippusoppareita! Viimekauden avainpelaajista ovat nyt tehneet sopimukset myös MV Juha Taponen ja sentteri Mika Niemi. Niemestä iso peukku ja Taponen on varmasti hyvä (ainakin) kakkosveska. Niemi aloittaa kolmannen ja Taponen toisen kauden Pyryssä.

  Sitten uusia pelureita ovat Tapparan A-junnuista puolustaja Roope Repo ja apuvalmentaja Janne Ojasen poika keskushyökkääjä Oskari Ojanen.

  Koeaikasopparit ovat puolestaan tehneet viime kaudella Kooveen maalia vartioinut Wille Mattila, Tapparan A-junnujen kapteeni Erik Linnemäki ja samasta joukkueesta hyökkääjä Teppo Antila.

  Ulospäin on liikennettä yhden pelaajan verran, sillä koeaikasopparin tehnyt Kalle Välisaari on purkanut sopimuksen työ- ja opiskelukiireiden vuoksi.

  Pelaajien eliteprospects-linkit:
  Eliteprospects.com - Juha Taponen
  Eliteprospects.com - Mika Niemi

  Eliteprospects.com - Roope Repo
  Eliteprospects.com - Oskari Ojanen

  Eliteprospects.com - Wille Mattila
  Eliteprospects.com - Erik Linnemäki
  Eliteprospects.com - Teppo Antila
   
 5. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Kertakaikkisen kovaa nippua PYRY on kasaamassa...
   
 6. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Sarkasmia vai ei? Nyt en erota.

  Luultavasti ei mutta varmistanpahan vain :D
   
 7. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Ei ollut sarkasmia. Mattila osoittanut käyttökelpoisuutensa Suomi-sarjassa. A:n liigasta tulevat pelaajat ovat ainakin täällä Forssassa täyttäneet aina paikkansa, joten uskon, että niin käy myös Nokialla

  Edit: Jatkajia tietenkään unohtamatta...
   
 8. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Naulan kantaan A-liigan miesten suhteen. Pyry oli viime kaudella täynnä kokeneita konkareita, mutta vähälle jäi nämä nuoret lupaukset. Nyt heitä on tullut mukaan heti kättelyssä ja vanhat konkaritkin jatkavat niin hyvää sekoitusta Pyry on kasaamassa.

  Vielä kuitenkin muutamaa jatkosopparia odotan vesikielellä. Joni Häppölä ja Timo-Pekka Heikkinen olisivat tärkeitä kiinnityksiä vielä sekä myös monikäyttöinen Tomi Pylvänäinen ja luottopelaaja Toni Rautakorpi. Ja tietenkin Jussi Pesonen on toivelistalla, totta kai.

  Mattilaan en jaksa ainakaan vielä luottaa ykkösveskaksi vaan jos sopparin saisi niin taistelisi Taposen kanssa kakkosvahdin paikasta. Toki kolme kovaa maalivahtia olisi luultavasti jo liian vaikea peluuttaa.
   
 9. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyryn harjoitusotteluohjelma on nyt selvillä ja se on seuraavanlainen:

  Pe 12.8. KeuPa-Pyry
  To 18.8. LeKi-Pyry
  Pe 19.8. Pyry-LeKi
  La 27.8. Kotkan turnaus
  La 3.9. Forssan turnaus
  La 10.9. Pyry-KeuPa

  Mestisjoukkueita vastaan pelaaminen on varmasti vain ja ainoastaan hyvä juttu, että saa hyvän pelituntuman heti. Ja viimekaudellahan Pyry esiintyi varsin miehekkäästi Keupaa vastaan Keuruulla ja Nokialla veti kotikaukalon turvin vielä paremmin vaikka Keupa molemmat pelit voittikin. Pyry-Leki peleistäkin on ehtinyt kulua jo reilu 10vuotta niin tässä nyt pientä "derbyn huumaa" edes.

  Turnausmuotoisista peleistä ainakin toisessa Pyry varmasti peluuttaa hieman heikompaa kokoonpanoa ja antaa "tähtien" levätä suurimman osan. Ne ovat samalla myös hyviä näytön paikkoja nälkäisille pelaajille.
   
 10. Lainaus:
  Tätä en aivan allekirjoita. Mattila oli epävarma ja varsinkin ailahteleva Ketterässä pelatessaan. Hyvää peliä seurasi järjestään sulaminen seuraavaan peliin. Välillä jopa ottelun sisällä otteet ailahteli erityisen paljon. En sitten tiedä kuinka paljon Mattila on kehittynyt Kooveessa edelliskaudella, mutta tilastojen valossa ei ainakaan suuresti ole eteenpäin menty.
   
 11. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Niin viimeaikoinahan Pyry on napannut nopeasti Kooveesta "parhaat päältä", esim. Hurme, Taponen, Aalto. Varmasti olisi Mattilallekin suora soppari tarjottu kouraan jos olisi valmennusjohdon tarpeeksi vakuuttanut. Mutta onhan niitäkin nähty, että Pyry on ottanut Kooveesta tai jostain muusta kilpailijasta hieman "heikomman" pelaajan ja tehnyt heistä hyviä pelaajia tähän sarjaan esim. Joni Laitila ja Jami Jokela. Jos Mattila on sitten jatkoa tuohon listaan. Tai sitten ei.

  Mattilaan ei itselläkään ole luottoa niin paljon, että uskoisin hänen löytyvän syyskuussa, kun kausi alkaa, Pyryn maalinsuulta.
   
 12. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
 13. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Kirjoitinkin jo pelaajasiirrot-ketjuun, mutta Jussi Pesosen solmittua ensikauden sopimuksensa Pyryllä on nyt 25 sopparia kasassa. Eli pullat hyvin uunissa.
   
 14. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pistetään nyt tänne Pyryn tilanne sopimusrintamalla.

  Maalivahdit
  Kalle Hokkanen
  Juha Taponen

  Puolustajat
  Riku Dufva
  Roope Repo
  Erik Linnemäki
  Matias Haanpää
  Joni Laitila
  Jami Jokela
  Mikke Levo
  Juha Korkeamäki
  Tomi Pylvänäinen

  Hyökkääjät
  Teppo Antila
  Jani Leino
  Oskari Ojanen
  Antti Hilden
  Topi Salmela
  Toni Rautakorpi
  Otto Suomalainen
  Oskari Kuivia
  Jani Lehtonen
  Jarkko Pyymäki
  Jussi Pesonen
  Miika Viinamäki
  Mika Niemi
  Timo-Pekka Heikkinen
  Eemeli Sormunen

  26 sopimusta kasassa ja on vasta kesäkuu. Hyvin on pullat uunissa.
   
 15. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Hyvä joukkue Suomi-sarjaan
   
 16. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyryn kotisivuilta saatua tietoa että Sami Karppisen ja Janne Ojasen kanssa joukkuetta ainakin kesäkauden valmentaa Vesa Viitakoski. Taisi vielä viimekaudella kuulua HPK:n valmennukseen ja hänen pelaajauransa luultavasti kaikki tuntevat. Jatkaakohan sitten itse varsinaiselle kaudelle saa nähdä.
   
 17. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyry on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Markus Kallion kanssa. Mies on edelliskauden lopun lisäksi pelannut Pyryssä osan kaudesta 2013-14. 47 Mestis-peliä pelanneen Kallion ennätyspisteet Suomi-sarjassa ovat 7+34=41, jotka syntyivät HC Satakunnan paidassa kaudella 2012-13.

  Viimekauden Play-offeissa Kallio oli yleensä nelosen sentterinä ja oli siinä ihan hyväkin, joten ihan hyvä lisä varmasti rosteriin.
   
 18. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
 19. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Tosiaan Keupa-Pyry 6-0 ja pelistä tein "viiltävän analyysin" tuolla Suomi-sarjan harjoitusottelut-ketjussa.

  Tänne puolestaan tekisin vähän pelaaja-analyysiä ja uudet kaverit arvostelisin näin:

  MV Kalle Hokkanen

  Todella hyvä. Varmoja torjuntoja ja muutama huippukoppikin. Ei voinut mielestäni maaleista syyttää.

  Pakit:
  Matias Hakanpää ja Erik Linnemäki

  Nuoret kaverit pelasivat ihan hyvän pelin. Hyviä otteita, vaikka välillä tosin hieman turhan rohkeat yritykset poikivat kiekonmenetyksen.

  Hyökkääjät:
  Oskari Ojanen

  Pesosen ja Leinon vierellä pelannut Ojanen oli ihan pirteä tapaus ja sai loihdittua ketjukavereiden kanssa pari hyvää maalipaikkaa. Tulee kaudella tekemään tehoja.

  Teppo Antila

  Ei häneltäkään huono mutta tasapaksu peli. Ei sen suurempia muistelmia hänestä.

  Jani Leino

  Uusvanha vahvistus Leino ei yllättänyt ja oli totutun liukas tapaus. Ihan ok peli häneltäkin mutta tehot uupui.

  Vanhoista kasvoista seuraavat mainitsisin:

  Mika Niemi esiintyi edukseen kentällä. Kokenut konna ei näytä horjahtavan ykköscentterin paikalta.

  Joni Laitilalta hyvää yrittämistä vaikka n. 10 vedosta yli puolet jäivätkin ekaan mieheen.

  Jani Lehtonen. Ei tehnyt mitään erikoista, mutta parissa tilanteessa näkyi se vanha Lehtonen, joka karkasi olemattomasta tilanteesta läpiajoon ja maalintekoon. Loukkaantumisen jälkeen voi hyvinkin olla tulossa hyvä kausi.

  Muutenkaan Pyryllä ei tänään sen suurempia epäonnistujia ollut.

  Näillä tärpeillä. Torstaina jatkuu vs LeKi.
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2016 klo 21.18
 20. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Noniin eilisestä pettymyksestä aletaan olla toivuttu, mutta palataan vielä hetkeksi Porin iltaan. Pyryn urakkaahan vaikeutti huomattavasti näistä kuuluisista liigajyristä Jussi Pesosen ja Mikke Levon puuttuminen pelikiellon takia sekä Mika Niemen puuttuminen loukkaantumisen takia. Vaikkakin hommaa ei hoidettu tyylikkäästi loppuun asti niin kuitenkin vieraspiste saatiin matkaan.

  Tässä muutama päävalmentaja Karppisen kommentti pelistä:

  "Peli oli aika lailla paskaa. Puolustus pelasi kauden huonoimman pelinsä, eikä hyökkääjilläkään ihan putkeen mennyt. Tuollaisella syöttötyöskentelyllä, jota tänään esitettiin, on huono voittaa. Siihen kaupan päälle vielä ei ollut kamppailuvalmiutta ollenkaan, niin tulos on tällainen."

  "Jos saamme kamppailupelaamisen ja syöttönopeuden omalle tasollemme, niin olemme sarjan paras joukkue. Siitä ei ole hetkenkään epäilystä. Eiliseen verrattuna pitää tulla iso tasonnosto, Karppinen toteaa ykskantaan."

  No se oli eilen ja nyt palataan tähän päivään kun vastaan asettuu paikallisvastus Koovee. Kooveella on mielenkiintoisia nimiä kokoonpanossa, kuten viime kaudella Pyryssä pelanneet Jouni Aalto ja Petteri Friman sekä luukkua avaava maalivahti Niklas Nalli. Koovee on saanut myös Lekistä vahvistuksia kuten viime kaudella Ketterässä viilettänyt Tomi Iso-Mustajärvi ja pitkäaikainen Pyry-peluri Jaakko Kerisalmi.

  Pyryn kokoonpanoon taas palaavat Jussi Pesonen kolmoskentän laidalle sekä Mikke Levo ykköspakkipariin. Maalissa aloittaa tänään Juha Taponen ja eilen aloittanut Kalle Hokkanen on luukulla. Ja eilisen tehoketju Hilden-Viinamäki-Heikkinen jatkaa ykköskenttänä.

  Nyt olisi paikka hiljentää epäilijät, jotka eilen saivat jalan sijaa ja ottaa kotiavauksesta avausvoitto. Illalla tiedetään ottiko Pyry itseään niskasta kiinni vai ei.
   
 21. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Että sellaista

  Kaksi pistettä tästä viikonlopusta on neljä pistettä liian vähän ja toivottavasti ei ole isot pisteet kun runkosarja paketoidaan.

  Moottorien käynnistely kestää näköjään odotettua pitempään mutta kun ne käynnistävät niin Punakone on taas back in the business. Siihen vaan täytyy uskoa...
   
 22. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pistetääs tänne pari mielenkiintoista asiaa Nokialta:

  Ensinnäkin palataan pari viikkoa taaksepäin. Kuulin tuossa, että Turkin U17 maajoukkue oli Pyryn vieraana. Luettuani jutun siitä paikallislehden nettisivuilta, ymmärsin että valmistautuivat johonkin kisoihin. Heidän valmennuksessaan oli mukana muuan Vesa Viitakoski, joka oli Pyrynkin mukana kesäkaudella. Pelasivat pelejä paikallisia joukkueita vastaan, mm. Pyryn C-junnuja. Sen pelin hävisivät kuulemma 15-0.

  Sitten Pyryn edustukseen liittyvä juttu, nimittäin Pyry matkaa Tallinnaan kauden päätteeksi huhtikuussa. Sinne Pyryn on kutsunut Viron miesten maajoukkue, joka haluaa pelata MM-kisoihin valmistavat ottelut Pyryä vastaan. Pyry tarjoaa myös kannattajilleen ja yhteistyökumppaneille mahdollisuuden lähteä mukaan. Tässä Pyryn juttu:
  Pyryn matkassa Tallinnaan! | pyryhockey
   
 23. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara