No... kenelle kenkää?

  • 6 812
  • 43

No... kenelle kenkää?

  • Matti

    Ääniä: 39 50,6%
  • Mika

    Ääniä: 31 40,3%
  • Antti

    Ääniä: 9 11,7%
  • Hallitus

    Ääniä: 7 9,1%
  • Rummuttajat

    Ääniä: 8 10,4%
  • Sikakatsono

    Ääniä: 20 26,0%
  • Joku muu...

    Ääniä: 11 14,3%

  • Äänestäjiä
    77

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
No niin, aika äänestää. Ollaan jumboja tän pelin jälkeen. Kenelle kenkää? Ite äänestään Mikaa... perustelut tulee kunhan vitutus laskee
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Mika pihalle mielellään heti!! Kerkeää uusi Utj rakentaa ensikauden joukkueen, ennen kuin Mika pilaa senkin kauden.

Tiilikainen saa mennä samalla, mutta Mika nyt ja heti! Aivan käsittämättömät joukkueet ollut kahdella Mikan rakentamalla kaudella. Tollainen "kasvu tarina" joukkue tarvisi useamman vuoden toimiakseen.
 

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Toimitusjohtaja saa jäädä, JOS:
- kaikki urheiluvastuu on Kiitos-Mikalla
- kiitos-Mika laittaa päävalmentajan pihalle
- kiitos-Mika ei rakenna enää ensi kauden joukkuetta.

Mut kovassa paikassa alkaa Epä-Toivonen olla, jos toinen syksy vedetään jumbona.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin, aika äänestää. Ollaan jumboja tän pelin jälkeen. Kenelle kenkää? Ite äänestään Mikaa... perustelut tulee kunhan vitutus laskee

Ei helvetti. Nyt on pakko kommentoida, että paras äänestyksen avaus pitkään aikaan. Äänestän Markoa. Marko kantaa vastuun, siitä että Pasi ja Janne sekoilee.
 

Hokkarit

Jäsen
viekää nyt joku toi Matti asemalle, samaan junaan nämä kanukit paitti Cornet joka saa jäädä. Kanniselle kanssa bussilippu takas jyväshyvään!
siihen asti, että joitain muutoksia kerhossa tapahtuu, täytynee siirtyä käymään fopsin peleissä, ennen ei tartte edes harkita lähtevänsä yhteenkään matin kerhon matsiin.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Toivola ja Tiilikainen molemmat ulos. Jumalauta peli on sekaisin edelleen, kurittomuutta ja avainrooleihin hankitaan jostain Alaskan puulaakista ja Saksan kortistosta totaalisia arpoja.
 

Matcheeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,VGK,Liverpool,Örebro,Huuhkajat,Leijonat
Valmennuksesta jengiä ulos ja Raipe sinne ja apureiksi vaikka Vänttinen ja Viitaluoma jos ei muuta löydy.
 

Cooley

Jäsen
Anniskeluosasto näyttää olevan liipasimella. En on kyllä missään nähnyt hätäisempiä hämäläisiä, kuin tällä palstalla.
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Rähinäviinalle ja hätähousuille kenkää. Nyt jo kausi menetetty. Arvostan toki tätä ketjua, koska se antaa avoimen vuorovaikutusmahdollisuuden.

Mitä muuten Meskun tanssilattialle kuuluu?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllähän se on paskaa kun koko peli pelataan alivoimaa. Ei kun mitä? Niin joo oltin vaan niin huonoja.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Huvitutan usein itseäni lukemalla noita ikivanhoja ketjuja, koska niistä löytyy todellista natsikultaa näin jälkikäteen tarkasteltuna.

Ei ollut Jalosella auktoriteettia eikä koskaan riittänyt mestaruuteen asti, Pennanen olisi pitänyt potkia jokaisen hävityn pelin jälkeen hiuksista vittuun puhumattakaan siinä välissä häärineistä sankareista. Panze tietysti olisi pitänyt kenkiä jo ennen koko pestiä ja kaikki muukin on ollut aina ihan paskaa. Hotsitkin oli jossain välissä pilalla ja toimisto nyt on ihan turisteja täynnä eikä osaa hevonvittuja.

Vastauksena kysymykseen, KAIKILLE KENKÄÄ! Koska vaihtamalla se on aina ennenkin parantunu...eiku.
 

Rusty44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vastasin joku muu. Graafikko ulos!
Täysin saman vastasin. Graafikkohan oli ennen kautta lähimpänä potkuja organisaation viestintäsuunnitelman vastaisilla somekiusoitteluillaan, yritetäänkö näillä nihkeillä pelisuorituksilla nyt unohtaa, peitellä tai lakaista ns. maton alle graafikon kauden alla tapahtuneet radikaalit virheet? Ne eivät unohdu, minä muistan.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No vittu Mikalle tietysti, Tavikin pääsi Ruåtsiin ohi haavin.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eiköhän se nyt ole hitaimmallekin hämäläiselle käynyt selväksi, että Matti II on menettänyt kopin. Joukkue ei ole Matilla enää näpeissä, se oikein huokuu kilometrien päähän aneemisuutta ja alistuneisuutta, välinpitämättömyyttä. Kapasen Sami sanoi jotenkin siihen malliin että HPK ei pelaa joukkueena, vaan yksilöinä. Siltähän se myös vaikuttaa, hyvä valmentaja osaa rakentaa joukkueen, ja joukkueelle pelitavan. On erittäin vaikea nähdä, että Joly pelaisi peliäkään Pennasen, Virran ym. kovan vaatimustason omaavan valmentajan joukkueessa, jos jätkän asenne puolustajaa on tuollainen.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Paha tähän asiaan sen enempää ottaa kantaa kun ei ole sisällä piireissä ja näkemässä esimerkiksi reenejä, mutta jos Joly on Kuopion reissun jälkeen esittänyt vähänkään hapanta naamaa ja niskuroinut valmennukselle, niin olisin hyvin lähellä ainakin itse laittamaan Jolyn kiertoon. Mielenkiinnolla odotan miehen seuraavaa peliä jos sellainen vielä siunaantuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös