Nimeni on Bond, James Bond

  • 1 139 039
  • 32 672

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Kornia musiikkia nussimisen taustalla.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Harmi että Conneryn käsi murtui ennen kuvauksia, se heikentää/vähentää toimintaa vähän liikaa. Toisaalta tässä on erittäin hyvää settiä Bondin ja naisten välillä jatkuvalla syötöllä. Viimeksi James venyi samanveroiseen kemiaan Timantit Ovat Ikuisia leffassa, joka ei ole sattumaa.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
James vetää ilman lisähappea.

Ja seuraavassa kohtauksessa oli jo naarannut uuden saaliin. Fatiman harmitukseksi James ei ole yksiavioinen.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
My GOD. Suosittelen kokeilemaan joku kerta Seppo Jokisen Komisaario Koskinen kirja sarjaa... Kirjat kannattaa lukea tuossa järjestyksessä
Älä nyt, Jokisen Koskiset voivat olla Rogerille vähän liian jänniä. On nimittäin tuossa kirjasarjassa tapahtumat ja juonenkäänteet sitä luokkaa, että... :) Opas tamperelaiseen sielunmaisemaan Jokisen Koskiset ovatkin sitten paras mahdollinen väylä, itsekin tuon "väylän" olen läpi käynyt. Niissä käydään läpi kaikki tamperelaisuuteen liittyvät teemat: tapparat, ilvekset, mustatmakkarat, hämäläinen hitaus, paikallisuus jne. Olen lukenut kaikki Koskiset, nähnyt Koskisen TTT:ssä (Pentti Helin oli kyllä LOISTAVA), kuunnellut radiokuunnelmat. Jahka tv-sarja tulee, pakko on sekin nähdä. Siipirikkoiset kirjaa tässä odottelen, että jahka pääsisin kirjastosta pian sen lainaamaan. Tamperelaisuuteen kai liittyy sekin, että Koskisen viimeisintä tarinaa tarttee piki-kirjastosta jonottaa, ennen kuin sitä pääsee lukemaan.

Sorry aiheen ohi keskustelu, illan Bond on ihan hyvä. Oliko tämä eka Bond, jossa on musta Felix?
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Taas on Jameksilla touhut että kyllä ei menisi nykyaikana läpi touhut. No ei sen puoleen että minkään elokuvan Jameksi joutaisi agenttitouhuamaan seksuaalihäirintäoikeusjutuilta, MI6:n budjetti hupenisi pelkkiin korvauksiin.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Epäilemättä jo vuosien varrella käsitelty, mutta mikä on suurin määrä Jameksin kaatoja yhdessä leffassa?

Olisikohan Kuoleman katse eli neljä? Kimberly Jones, May Day, Pola Ivanova ja Stacey Sutton.

Useissa elokuvissa on ollut kolme kaatoa.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Helposti. En ymmärtänyt muuten edes teinikollina Basingerin jumalointia ja kas, ei maistu vieläkään.
Aikalaisena kun näki leffan 9 1/2 viikkoa, niin ymmärsi... Hot, hot.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: U2

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Silti tähän saatiin upotettua enemmän rahaa kuin saman vuoden viralliseen Bond-kaanonin Octopussyyn (lähde: imdb). Conneryn agentilla tilipäivä.

Ja onhan tässä muutenkin hyvä cast! Yksi Mooren leffojen huonoista puolista on juuri se, että näytteiljöihin ei panostettu juuri yhtään, kun taas tässä on 4 kunnon näyttelijää + Connery joka nostaa tasoa toki jo itsessään. Viimeisessä Mooreilussa on toki Walken ja Kultaisessa Aseessa oli Lee, mutta ne ovat sitten muuten täysin paskoja Bondeja. Eli budjetissa säästeltiin vähän liikaa näyttelijöiden osalta että saadaan stuntit sun muut eksoottiset mestat kuntoon.

Eli vaikka tämä onkin Conneryn toisiksi huonoin Bond Timantit Ovat Ikuisia ohella, niin onhan tämä nyt silti selvästi parempi kuin Mooren kolme surkeaa, puhumattakaan Brosnanin 2 tai Craigin 2 kalkkunasta, jotka ovat aivan sitä heikointa roskaa mitä Bondit ovat tarjonneet!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Moniko muuten täällä on sitä ikäluokkaa, että on varhaisia Bondeja, Mooren aikana käynyt karsomassa leffassa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös