Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Niko Peltola – ”hullu mies Huittisista”

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jack of Spades, 11.04.2016 klo 15.35.

 1. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Toinenkin huhuttu siirto Sportista Ässiin toteutui kun Ässät julkisti Niko Peltolan 2-vuotisen sopimuksen.
  Niko Peltola tuo taitoa Ässien puolustukseen | Porin Ässät

  - "Saimme lisää kiekollista taitoa puolustukseemme ja lisää osaamista ylivoimapeliimme."

  - "Peltola myös liikkuu isokokoiseksi pelaajaksi hyvin. Uskomme, että hän kehittyy Porissa seuraavalle tasolle, jonka jälkeen puhutaan maajoukkuetason pelaajasta, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi."

  Ja Hullu mies Huittisistahan tarkoittaa Kokemäenjokilaakson Uutisten mukaan "työteliästä miestä." Hullu mies Huittisista oli työhullu | Kokemäenjokilaakson Uutiset

  Tuota työteliäisyyttä & kiekollista peliä toivon Peltolan tuovan Padan puolustukseen. Toivotetaan Niko tervetulleeksi Ässiin!
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2016 klo 15.47
 2. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Tervetuloa Ässiin, Niko.
   
 3. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Jopa ihan looginen askel Peltolalta, ja odotuksiakin uskaltaa miehelle ihan mukavasti asettaa. Korppi sanoo netissä, että Peltola on yhden pykälän päässä maajoukkuetasosta. En tiedä onko tuo sitten jo hiukan rohkeasti sanottu, mutta eiköhän kakkospariin Peltolaa hyvin uskaltane sovitella..
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Täytyy harmikseni myöntää, ettei Peltolasta ole oikein minkäänlaista kuvaa itselle jäänyt niistä peleistä joissa on Ässiä vastaan pelannut. No onhan tuossa parilla seuraavalla kaudella varmaan ainakin 100 peliä aikaa ihmetellä mihin ukosta on. Kiekollista taitoa pitäisi olla jonninverran ja kokoakin pakiksi sopivasti. Aihio on hyvä, katsotaan mitä siitä saadaan jalostettua ulos...
   
 5. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Peltola on ihan taitava kiekollinen puolustaja, ei noita liikaa koskaan ole. Uskon myös siihen, että saa ensi kaudella isoa vastuuta ja kehittyy entisestään.
   
 6. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Varmaan ihan hyvä haku 2-3 pariin, mutta kyllä toi Marttisen jatkoa ja jotain hyvää rightin pakkia huutaa toi puolustus. KooKoon O`Connor tyylistä.
   
 7. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
  Peltolan paras ase ehdottomasti kiekon ylöstuonti. Naurattaa toi "osaamista ylivoimalle". No onhan sekin tietysti ylivoimalla tarpeellista saada kiekko alueelle, mutta siihen se ylivoiman osalta jääkin. Ei tarjoa mielestäni mitenkään erityisen kovaa puolustusalueen pelaamista, normaalia pakin tontin pelaamista, jonka hoitaa melko hyvin. Ja kokonaisuutena teille hyvä pelimies varmasti sinne kakkosketjuun.

  Muita sekalaisia huomioita: Tykkää ottaa taklaukset kunnolla vastaan (joku fetissi?) ja oli välillä ihan pitkinpoikin kentän laitoja, mutta sieltä se kumiukko aina nousi, vaikka tulis 120 kiloa lihaa 50km/h päälle.
   
 8. Kumura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Itse olen lähinnä keskinäisissä peleissä seurannut Nikon tekemistä ja on kyllä pistänyt silmään myönteisesti nimenomaan ylivoimalla. Sportin Ässiä paljon paremmassa ylivoimassa Peltola oli mielestäni merkittävä tekijä. Sportilla saattoi toki olla kasapäin Ässiä parempia kiekollisia pakkeja, jolloin pystyn kyllä ymmärtämään tuon ylhäällä Nikon taitoja mitätöivän kommentin. Suoraan Ässien ykköspakkipariin, ilman muuta. Todennäköisesti myös valmennus on miettinyt ykkösparia silläkin perusteella, että puhuvat tulevasta maajoukkuepakista.
   
 9. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
  Lainaus:
  Toisaalta Nikon osaamista ylivoimalla siinä mielessä hankala arvioida kunnolla, koska koko joukkue pelasi niin sysipaskaa ylivoimaa koko sen ajan mitä Nikokin meillä oli, että eipä sitä yksi mies pelastaa voisikaan...:)
   
 10. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  On tuo ehkä hiukan rohkeasti sanottu, mutta tottahan nyt uutta hankintaa pitää hehkuttaa. Top4 pakki Peltola on ilman muuta ja hyvä haku pakistoon jossa ainakaan liikkeen ja käden taitojen ei pitäisi olla ongelma. Sellaisen yhden aivan kärkihankinnan näkisin vielä mielelläni pakistossa, toisaalta jos kaikki nyt jo huhutut pakit tulevat mukaan, niin siellähän on jo tungosta...
   
 11. Kumura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eiköhän ammattimies tiedä, missä potentiaali liikkuu. Toisaalta, miksi tälläkin palstalla pitäisi olla aina niin varovainen sanoissaan. Peltola on kuitenkin loistava täsmähankinta tuomaan vaikkapa sitä kiekkoa alueelle Ässien aiemmin umpisurkeaan ylivoimaan. Siitähän se ylivoima alkaa, että saadaan kiekko alueelle. Ja Ässille sekään ei todellakaan ole ollut helppoa.
   
 12. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Onnea Peltolalle uuteen seuraan!

  Ihan mielellään olisi saanut Sportissa jatkaakin mutta ehkä "kotiseutu kaipuu" perheelliselle kävi liian voimakkaaksi.

  Hieman ihmettelen kaverin mainintaa siitä,että tuo jotain voimaa oman pään pelaamiseen kun nimenomaan ei sitä tuo.

  Ylivoima osaaminen tosiaan on sitä,että on hyvä tuomaan kiekkoa vastustajan päätyyn.....sen jälkeen alkavat ongelmat kuten viime kauden maalimäärät kertovat.

  Mutta eipä sitä ylivoimaa pääse pyörittämään jos joku ei osaa kiekkoa sinne viedä.
   
 13. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Niin siitä luulisi, mutta Ässiin on hankittu niin monenlaisia hankintoja niin erilaisilla myönteisillä saatasanoilla joten on ihan selvä, että pitkän linjan seuraajana sitä on hiukan skeptinen.

  Itse en mitenkään kiistä Peltolan potentiaalia, mutta historia on osoittanut, että jos homma ei kuljekaan, kaikki pelaajasta sainauksen yhteydessä sanottu tullaan kääntämään häntä vastaan. Muun muassa siksi tällä palstalla kannattaa olla joskus hiukan varovainen.

  Kiekon tuomisesta alueelle ylivoimalla olen täysin samaa mieltä.
   
 14. Ribals Jäsen

  Laukaus on tosiaan heikkous, mutta sitä pystyy onneksi kehittämään. Vahvuudet ehdottomasti kiekollisessa pelissä, hyvät syötöt ja kuskaa kiekkoa myös hienosti.

  Tärkeintä olisi oppia ampumaan kärkikarvaajasta ohi (vaikka ranteellakin). Tuolla tavallakin maalisarake kasvaisi varmasti. Hyvä esimerkki Tapparan Plastino.
   
 15. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Peltola on kärkipakiksi Ässiin hommattu. Potentiaalia siihen todellakin löytyykin, enkä ymmärrä näitä jotka kuvittelevat, että Ässillä olisi varaa hommata tämän tason pelimanneja jonnekkin jämäpakkien ruutuihin. Marttinen tuohon pariksi, niin siinä olisi meille "ykköspakkipari", jota Viljanen ja kumppanit saisivat haastaa tosissaan, mutta saas nähdä kohtaavatko Jyrin ja Ässien palkkapyyntö ja tarjous toisensa.
   
 16. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Esa Lindellinkään veto ei ollut aivan lainemainen, mutta niin vain teki maaleja.
   
 17. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Lainemaista vetoa ei löydy montaa koko maailmasta. Lindelilliltä ei ei paljoa lämäreitä nähty Ässissä. Riittää kun laukoo aina kiekon maalille asti. Nopea ranne patjan yli on vaarallisin.
   
 18. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tähän on helppo yhtyä. Marttinen- Peltola kuulostaa erinomaiselta ykköspakkiparilta. Pari junnua, kuten Tommila, Mäkelä, niin pakisto on valmis
   
 19. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Yhtä pakkia lähtisin rapakon takaa tuohon vielä hakemaan. Eli nykyiset + "ahl", Seppälä ja Mäkelä/Tommila. Noilla olisi hyvä lähteä kauteen.
   
 20. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  On kyllä vähän väärä vertailukohta. Laineen laukauksen tasoista vetoa ei liigassa nähty Javanaisen lopettamisen jälkeen.
   
 21. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Vertailu saattoi myös sisältää ironiaa. Tarkoitin vain sitä, että laukauksen ei tarvitse olla edes mallia Kristian Kudroc kovuudeltaan, jos se menee kohti osoitettaan. Tämän esimerkiksi käy vaikkapa Lindell.
   
 22. Tuamas Jäsen

  Peltola on kiekollisena pakkina oikein hyvä, lähtökohtaisesti ykkösparin miehiä.

  Oikeanlainen hankinta jälleen.
   
 23. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
 24. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Mun mielestä kyllä tässä mukahauskassa otsikossa turhaan haukutaan Huittisista kotoisin olevia. Hirveän mautonta. Pahoitin mieleni. Vaadin otsikon vaihtamista, välittömästi.
   
 25. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Turhaan pahoitat mielesi, sillä Hullu mies Huittisista on koko kansan tuntema sanonta, jolla on positiivinen kaiku. Grilli-Porit on taas jotain ihan muuta. :)