Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Niko Kivelä – patapaidassa seuraava steppi?

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pistelinko87, 23.04.2019 klo 14.11.

 1. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Viime kaudella sarjan jumboksi yllättäen jäänyt Porin Ässät ilmoitti maanantaina hankkineensa Lahden Pelicansista 2+1-vuotisella sopimuksella hyökkääjä Niko Kivelän.

  Helsingistä maailmalle lähtenyt ja molemmat Stadin liigajoukkueiden organisaatiot nähnyt 186-senttinen ja 90-kiloinen hyökkääjä mätti viime kaudella suhteellisen pienellä peliajalla Pelicansin riveissä ihan hyvät 12 maalia.

  Kivelä on urallaan pelannut 62 liigaottelua tehoin 14+3 ja Mestiksessä Kivelä on pelannut 79 ottelua ja pisteitä on syntynyt siellä 36 kappaletta.

  Lukkofanina täytyy sanoa, että näen jopa pienen kaappauksen tässä. Kivelä voi Ässissä ottaa ison stepin ja nousta vaikka 20 maalin mieheksi. Maisemanvaihto Suomen Chicagosta voi antaa vielä ainakin ensi kaudeksi Kivelälle pientä buustia.

  Hyvä haku Ässiltä! Toivottavasti Kivelä on mukana pitsiturnauksessa, jonka uskon Ässien voittavan. Mielenkiintoista joukkuetta rakennetaan Poriin. :)
   
  1stApril, Andiitsio, Oto Hascak ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 2. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Lukko-leirissä ollaan mukavan avuliaita ja lyödään uutta rautaa kehiin. Ei olisi tarvinnut, mutta kiitos nyt kuitenkin.

  Yllättävä haku, ei osannut odottaa. Tehnyt tosiaan mukavasti maaleja melko pienellä peliajalla, joten sen suhteen potentiaalinen tuloksentekijä. Mutta ennakkoon turha hihkua, muistissa on Rekosen hankinta viime vuonna ja hänen tuloksellisesti positiivinen harjoituskautensa, mutta runkosarjasta 3/4 oli nihkeää tekemistä. En silti turhia pelkää, että Kivelän kanssa kävisi tismalleen samoin. Annetaan miehen näyttää taitonsa.

  Kerttulan tekemistä sopimuksista jokainen taitaa olla tähän mennessä kaksivuotinen. Myös hänen jatkonsa sekä lähes jokaisen valmentajan sopimus on vähintään kaksivuotinen. Mies rakentaa nyt hiljalleen nippua tuleville vuosille. Eihän tässä nyt voi olla uusimatta kausikorttia.

  Edit: kirjoitusvirhe
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Vai alkavat jo raumalaisetkin avaamaan tänne ketjuja, täytyypä pistää korvan taakse

  Kivelä vaikuttaa hyvältä haulta, 12 maalia ei ole huono määrä Liigassa, varsinkin kun tuskin oli Pelsuissa ykköskorin pelivastuulla. Plussaa myös siitä, että on ihan raamikas kaveri, voisi kuvitella että pärjää myös maalinedustakamppailuissa
   
  SammyRumour, Naurava Sika & Punamusta tykkäävät tästä.
 4. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  raumalaisse avaamassa meidän puolella ketjuja, lukon kiinnostus romahtanut?

  Kivelä on ihan ok haku, paljon mahdollista, että saavuttaa todellisen läpimurtonsa, ainakin Lahdessa osasi maaleja tehdä.
   
  Naurava Sika tykkää tästä.
 5. PataPaita67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Kuulemma Liigan paras rannelaukaus? (Pelicans faneilta tämä tieto...) Saas nähdä, vai onko ranteet lukossa? Vai vielä pahempaa, niin Lukossa? (Hauska vitsi...) Itsellä on ristiriitaiset mielipiteet tästä siirrosta. Olisi hyvin voinut olla 1 + 2 mielummin kuin 2 + 1, mutta joopa joo.
   
 6. TurosHeavyMetal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, SaiPa, Ketterä
  Yllättävä(n hyvä) haku. Näyttäkööt ensin, että ansaitsee paikan kokoonpanossa ja siitä sitten vain ylöspäin niin paljon mitä rahkeet riittää. Kaikki on miehestä itsestään kiinni, joten nälkää varmasti löytyy.

  Mitä mieltä Pelikaanifanit miehestä on?
   
 7. Nigi Jäsen

  Käsittääkseni voimahyökkääjä hyvällä kudilla. Ja jalkojakin pitäisi olla ihan hyvin. Alustavasti vaikuttaa todella hyvältä hankinnalta.

  Tuolla kudilla saattaa tehdä ylivoimalla neliön keskeltä hyvää tulosta. Kivenmäen lättyjä vain siihen ja +15 maalia on haarukassa.
   
 8. Tuima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Tännehän aukeaa ketjuja kuin sieniä sateella.
  Kova meno. Nuorelle, nimettömälle pelaajalle pistetty jo kovimman rannelaukojan tiara päähän. ”Kovin” taitaa olla tämän illan finaalijoukkueen nro 28:lla.

  Toki tämä on tällaista meidän äiti vs. teidän äiti -heittelyä.
   
 9. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Kysymysmerkillä varustettu viesti muuttui hyvin nopeasti tiaran päähän asetteluksi. Ja hyvähän se on uusille pelaajille aukaista ketju, varsinkin kun kyseessä pelaajia, jotka lähes varmasti ovat avauskokoonpanon miehiä.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 10. Olisihan tuon voinut Lahessakin pitää mutta varmasti hyvä siirto pelaajan itsensä kannalta, luultavasti saa Ässissä enemmän vastuuta ja pidemmän sopparin.
   
  Raid76 tykkää tästä.
 11. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kyllähän Kivelä lähti Poriin peliajan perässä. Nyt kun tutkailee rostereita niin Kivelä on Ässissä 2-3 ketjun vakikamaa. Lahessa joutuisi ensikaudella taistelemaan pelipaikasta neloskentässä ja Heinolan visiitti olisi ihan mahdollinen. En kiistä Kivelä avuja eli todella laadukas ranneveto, liike hyvää tasoa ja karvaakin hyvin. Kuitenkin kokonaisvaltainen pelaaminen ei ole sillä tasolla, että se meidän ensikauden nipussa riittäisi kovin suureen rooliin. Uskoisin että Ässissä isommassa roolissa säännöllisellä peliajalla tuollainen 25-30 p olisi ihan mahdollinen.
   
  Sörsseli tykkää tästä.
 12. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ässien kokoonpanosta on aika vaikea sanoa yhtikäs mitään tällä hetkellä niin paljon siellä on uusia palasia ja mahdollisesti uudessa roolissa pelaavia ukkoja. Kerttulan mukaan Kivelä on hankittu taistelemaan paikasta kokoonpanossa...tosin, tämä lausahdus taitaa sopia yli puoleen joukkueen pelaajista.

  Jos mietitään Ässien laituritilannetta niin ihan hyvä nippu Ässille on rakentumassa jos Kivelä murtautuu ukkojen ohi top4 laiturien joukkoon. Siellä on nyt Lähteenmäki-Salminen-Salmio-Rekonen, keiden luulisi kyllä olla lähtökohtaisesti Kivelän edellä.. Sitten laidalle tulee vielä 99% varmuudella Spink SHLstä, joka varmuudella menee LÄHTÖKOHTAISESTI Kivelän edelle. Lisäksi ollaan hankkimassa muitakin hyökkäjiä ja esim. Killinen on nimi, joka kannattaa laittaa mieleen. En ihmettelisi, vaikka olisi jo tulevalla kaudella Ässien kahden parhaan laiturin joukossa.

  Onkohan tuo Kivelä aika lähellä saman tapanen kaveri kuin Salmio? Jätkät voisi laittaa vaikka samaan ketjuun tasaviisikoin vähän pienempään rooliin ja paljon puolustuspään aloituksia ja siihen päälle sitten YV ja AV aikaa. Enkä tällä tarkoita, että kumpikaan olisi huonompia pelaajia kuin muut laiturit, vaan että kumpikin saattaisi sopia hyvin tällaiseen rooliin...tai ainakin paljon paremmin kuin kukaan muu.
   
 13. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onhan tuolla Kivelällä sentään yksi merkittävä etu näihin Salmioihin ja Lähteenmäkiin. Kestää sentään jollain tavalla kasassa eikä ole näitä 30 ottelun miehiä kuten edellä mainitut:) Mitä viimekaudella katseli muutaman Ässien pelin sekä kaikki Pelsun pelit niin kyllä Kivelän laskisin Rekosen ja Salmion edellä. Lähteenmäkeen vaikea verrata kun ei taida kovin montaa peliä kerrallaan ehjänä kestää. Salminen tietysti ehdoton huippupelaaja, mutta on sitten ihan eri asia missä lopulta ensikaudella pelaa. Spinkeistä en sano mitään kun en ole heiltä peliäkään nähnyt.
   
  Sörsseli tykkää tästä.
 14. mas59 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jääkiekko on maalintekopeli, ja maaleja Kivelä osaa oikeasti tehdä. Kivelän laukaus on liigan kärkitasoa, tulee kovaa ja sopivasti yläriman alle. Kyllä minusta Kivelä ohittaa tämän maalintekokykynsä ansiosta Salmiot ja Lähteenmäet sekä Rekosen heittämällä.
   
  Raid76, PataPaita67, angnus ja yksi muu tykkäävät tästä.
 15. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Tosiaan jossain välissä mainitsin ihan heittona, että Kivelä on sellainen jota itse kysyisin, mutta aivan puun takaa tämä hankinta silti tuli. Lähtökohtaisesti aivan fantastinen haku, vaikka miten päin katsoisi..

  Lainaus:
  Lainaus:
  Totta kai siitä on ilman muuta lähdettävä, että kun kaveri on vielä noinkin nuori niin steppejä on yhä otettavana ylöspäin. Ja onhan se ainakin minusta aika vakuuttava meriitti, että mies tekee 12 maalia jollain kymmenen minuutin peliajalla ilman YV-vastuuta, ja pelaamalla vain 75% runkosarjasta. Riman voi laittaa ensi kauden osalta siis helposti 15 maaliin. Tässähän on aineksia jopa uudeksi Eero Eloksi.. noh, ei mennä asioiden edelle, mutta hakuna ei tosiaan voi liikaa kehua
   
 16. Pataatti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata, rispektit Saipalle ja Spåralle
  Lainaus:
  Siitä tämä Kerttulan Pata on todella mielenkiintoinen, kun etukäteen ei vuodeta tietoja mihinkään vahingossa tai tarkoituksella. Esim. nyt tämä Kivelä on todella kiinnostava yllätys. Yllätyksiä on varmasti vielä lisää. Minä en usko sitäkään, ennen kuin näen, ettei Rynkky ole Padan toinen kassari vaikka niin täällä vakuutellaan.
   
 17. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kivelästä ja Ässistä ei ollut ennen siirtoa ainuttakaan huhua, joten hyvin pysyi salassa. Katselin tuossa koostetta pelistä Tappara-Pelicans, jossa Kivelän huikea veto tuli maalin sisäraudasta ulos niin vauhdilla, että tuomareille maali selvisi vasta videoilta. Laukaus lähtee kyllä aika murhaavasti.

  Ja mitä tulee tapaus Rynnäkseen, niin tosiasia on se, että mitä pidemmälle veskareiden julkistus menee, niin sitä todennäköisimmin Rynnäs siellä maalilla ensi kaudella seisoo. Sen joukkuehan pelaa yhä.
   
 18. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
 19. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Katselin Nikon kaikki maalit viime kaudelta, hyvä laukaus kyllä ja vaikuttaa röyhkeältä pelaajalta. Nieminen jossakin haastattelussa kehui miestä rosoiseksi ja se kuullostaa mun korvaan juuri siltä, mitä haluun Ässiin.
  Mies voi käytännössä olla mitä vaan Hupin ja Suorannan väliltä, mutta uskoisin, että on käyttökelpoinen vaikka ei miksikään maalitykiksi osoittautuisi.

  Kivelä - Appelgren - Salmio voisi olla todella mielenkiintoinen neloskenttä, kokoa ja potentiaalia iskeä maaleja sekä uskoisin omissa olevan hyvä.
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Laukaus näyttää tuolla yhdellä otannalla jo lähes elomaiselta sikaranteelta. Plussaa on myös, että putki näyttää kulkevan. Otanta on toki äärimmäisen suppea
   
 21. PataPaita67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  No ei tosiaan ohita kunnossa pysyvää Lähteenmäkeä. Taitaa olla värikakkulat päässä, tai sitten et ole seurannut Lähteenmäen otteita. Esim. Viime kaudella.
   
 22. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Niko Kivelän haastattelu

  Kivelän haastattelu myös tulilla. Sen lomassa pyörii miehen tämän kauden maalikoostetta, ja kyllä tosiaan viuhuu aikas vakuuttavia rannekuteja. Eli kyllä miehen ykkösase on ihan selvä, ja sen hyödyntämiseen on keskityttävä..
   
 23. jh34 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KaMa
  Kivelän isä on Kankaanpäästä kotoisin ja ainakin isovanhemmat asuvat siellä, joten mies on palaamassa samalla vähän "isiensä maille" takaisin. KaMassa superpesistä pelaava Jussi Kivelä on Nikon pikkuserkku.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 24. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Lainaus:
  Laukaus on hieno ja nopeutta Kivelällä tuntuu riittävän.

  Saman videon ajassa 1:34 Kivelä sijoittuu av:n kärkenä liian keskelle ja jättää painottoman puolen auki, vaikka hän kääntyy oikeaan suuntaan, ei hän siirry omalle puolellelleen. Kieltämättä hämärä tilanne kulmassa nyhjäämisen jälkeen ja hän ilmeisesti ennakoi syöttöä pakille.

  Hienoa, että saadaan Poriin pelaaja, jolle kehityssuuntelman kartoittaminen on näin helppoa... :)
   
 25. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Kivelän sopimus Pataan oiva haku Kerttulalta. Ennalta arvioiden odottaa ihan sitä viimeistä läpilyöntiä ja mikä olisi uusissa maisemissa patanutussa sen parempaa. Haastattelusta huokuu huumori & pilke silmäkulmassa, aina hyvä joukkuehengelle. Liike riittää liigatasolla ja parhaita puoliaan tuo kuti, kokonaisvaltaisessa pelaamisessa varmasti kehitettävää. Atu & muu valmennus koulii esiin pelimiehen. Jos Kivenmäen poikaa kaavaillaan sentteriksi, niin Lahen tulokkaita voisi kokeilla rinnalle. Rekonen - Kivenmäki - Kivelä.
   
  Punamusta, Patalogo, angnus ja yksi muu tykkäävät tästä.