NHL21 – Hockey Ultimate Team

  • 55 764
  • 431

Ralph

Jäsen
Pari viikkoa on nyt tullut pelattua ja joukkue rakennettua. Ostin kolikoita alussa ja sain sillä hyvää pohjaa rakentaa joukkuetta. Mainitsin Eric Lindrosin ja Auston Matthewsin erikoiskorttien tulleen paketeista sekä sain vielä toisen Matthewsin myöhemmin. Myin kaikki pois, joten siitä sai myös hyvää pohjaa rakentaa joukkuetta. Joukkue näyttää nyt tältä:

Nathan MacKinnon (86) - Connor McDavid (87) - Guy Lafleur (88)
Vladimir Tarasenko (86) - Jack Eichel (86) - Nikita Kucherov (86)
Leon Draisaitl (86) - Daniel Briere (87) - Tyler Seguin (86)
Gabriel Landeskog (85) - Bryan Trottier (86) - Mike Gartner (85)

Ray Bourque (87) - Chris Chelios (86)
Nicklas Lidström (87) - Erik Karlsson (85)
Victor Hedman (84) - Alex Pietrangelo (86)

Patrick Roy (88)
Juuse Saros (82)

Hyökkäyksessä ei ole mitään moitittavaa, vaikka se Wayne Gretzky tai Mario Lemieux puuttuukin, mutta en niitä edes yritä hommata. Toki kelpaisi paketista, jos kävisi sellainen säkä. Mutta siis tuossa on kolme hyvää hyökkäävää kolmikkoa ja nelonen tuollainen duunariketju pelaamaan alivoimaa. Puolustus voisi olla vähän parempi, mutta hyvät puolustajat ovat paljon kalliimpia kuin hyökkääjät.

Juuri nyt hakusessa on Drew Doughtyn erikoiskortti nykyisestä tapahtumasta. Siinä olisi sellainen kiva vahvistus pakistoon, jonka myötä voisin Pietrangelon kaupata pois, kun ei ole niin erikoinen ollut. Hedmanin paikalle voisin hommata hänen erikoiskortin tai Oliver Ekman-Larssonin, mutta aika kalliita. Ja säästän nyt kaikki Doughtyn hankkimiseen. Maksaa 11 kultakeräilykorttia ja niiden keräämisessä menee varmaan yli viikko.

Rivals-palkinnot tulevat aina keskiviikkoisin klo 24:00 Suomen aikaa. En olisi yhtään huolissaan vielä.
Näinhän se meni. Muisti on hyvä, mutta lyhyt. Muistelin nimittäin, että viime viikolla olisin saanut palkinnon heti.
 

Ralph

Jäsen
Se piti mainita, että tässä kyllä riittää töissä käyvälle ja muutakin elämää elävälle kyllä pelaamista. Joka päivä voi avata neljä uutta vastustajaa kokoonpanotaisteluihin ja sitten on nuo ihan online-pelit eli rivalsit ja päälle viikottain lisää niitä kolme vastaan kolme -otteluita, kun niihin tulee uudet palkinnot. Ja niin, onhan tuolla vielä nuo haasteetkin jäljellä tai siis suurin osa niistä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Tuli tossa mieleen, että meikäläinen ei oo koskaan pelannu 8 divaria ylempänä rivalseja. Nytki painetaan 9 divaria ja ei pärjää. Saa ottaa 10 pelin voittoputkia että nousis. Huh huh.. ei tuu tapahtumaan.

Joukkue on ihan hyvä, mutta sillähän ei tee mitään jos ei osaa pelata.
Nostan virtuaalista hattua teille jotka pelaatte ylemmissä divareissa ja vielä enemmän niille, jotka painaa ihan perus kultapelaajilla siellä.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Tuli tossa mieleen, että meikäläinen ei oo koskaan pelannu 8 divaria ylempänä rivalseja. Nytki painetaan 9 divaria ja ei pärjää. Saa ottaa 10 pelin voittoputkia että nousis. Huh huh.. ei tuu tapahtumaan.

Joukkue on ihan hyvä, mutta sillähän ei tee mitään jos ei osaa pelata.
Nostan virtuaalista hattua teille jotka pelaatte ylemmissä divareissa ja vielä enemmän niille, jotka painaa ihan perus kultapelaajilla siellä.

Kiitos hatun nostamisesta. Rimpuilen tällä hetkellä 3.divarissa ja joukkue on pelkästään kultaukkoja täynnä.

Varmaan voisi jokin vuosi oikeasti panostaa huttiin, niin ei tarvitsisi ihmetellä suu auki miksi vihun Lafleur tekee aina hatullisen.
Mutta tällästä tämä on, kun ei jaksa mennä super hyper erikoiskottirumbaan mukaan. Selänne, Pronger, Niedermayer ja Giguere ovat varmaan ainoat mitkä tulen 100% hankkimaan aina jossain kohtia vuotta. Toki myös Gibsonin erikoiskortteja tulee myös kyttäiltyä, mutta suurinpiirtein noihin tuo joukkueen kokoaminen jää. Paul Kariyan kortti olisi myös hankintalistalla ja varmaan ihan ensimmäisenä, jos vain semmoinen olisi.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Jatketaan vähän, kun asiaa riittää eli itse kaipailisin edelleenkin rivalsiin jotain statseja. Siis, että näkisi viimeisimmän vastustajan pelit, joukkueen ja divarin. Koska eilenkin tuli yllättäen tiimi vastaan, jolla ei ollut Lemieuxia, Gretzkyä ja kumppaneita. Oli tosi hyvä pelaamaan ja ottelu oli tiukka. Olisin täydestä mielenkiinnosta halunut kytätä tämän pelaajan tilastoja. Vastaavasti olisi mukava käydä katselemassa myös niiden joukkueiden statseja, jotka pelaavat parhaimmilla ukoilla, mutta ottavat 10-0 köniin.
Mestareiden compissahan voi kytätä viimeisiä pelejä, niin ei luulisi olevan kauhea duuni tehdä sitä rivalsiin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Pakko tehä pikku listaus, mistä ainaki itellä nousee verenpaineet ihan tappiin.
En jaksa listata pelin ongelmia kuten takatolppamaalit vaan ihmisiä.
Nämä ei oo missään varsinaisessa vituttavuusjärjestyksessä.

# Johtoasemassa pakittajat. Eli aivan sama vaikka 1. erän alussa saavat 1-0 johdon, siitä alkaa peruuttelu ja oman maalin taakse piiloutuminen.
# Hidastelijat. Katsosaan kaikki hidastukset omista maaleista ja jopa jäähyistä. Viivytystaistelijoita. Yksi peli tällaista vastaan kestää noin tunnin.
# Kikkailija. Osa on ihan hyviäkin pelaajia, mutta nyt on opeteltu kaikki saatanan harhautukset. Niitä tehään sitten sillä omalla ykkösmiehellä vaikka omalla alueella ja peli ei oikein etene näiden kans. Itelle näissä peleissä voitto on toissijainen asia, vaan nyt keskitytään ajamaan pystyyn näitä jalkakynäilijöitä.
# Pitkää päätyyn. Ensin johtoasemaan ja sitten alkaa pitkien kiekkojen heittäminen. Eli ei yritetä ees hyökätä vaan aina kiekkoa päätyyn ennen punasta. Oma ennätys 2.5 erää tällastä vastaan.
# Kahvittelijat. Lopetetaan tappioasemassa pelaaminen ja lähetään kahville tai paskalle.
# Ylimielinen. Ei riitä, että vastustaja on latonu selvän johdon ja dominoinu peliä. Sitten otetaan lopussa vielä maalivahti pois ja pyöritään ja härnätään. Lyödään lyötyä.

Kylläpä se herättää tunteita tämäkin peli, usein vitutusta mutta silti sitä pitää vaan pelata.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Omat tunteet nousee nollasta sataan noiden johtoasema pakittajien kanssa. Varsinkin jos se oikeasti alkaa heti 1-0 tilanteessa ekassa erässä. Luulisi näiden loppuvan mitä korkeampi divari on, mutta kyllä näitä osuu edelleenkin kohdalle. Ihan pari päivää sitten joku meni piileskelemään oman maalin taakse johtoon päästyään, mutta sain sitten tilanteen käännettyä jopa 4-1. Tässä vaiheessa tietenkin vihu jätti ohjaimen pöydälle, mutta hehee se olikin isoin joke ikinä ja vihu nappasikin ohjaimen heti käteensä kun huomasi minunkin lopettavan pelaamisen. Upeasti sai sitten tämän ansiosta 4-2 maalin ja alkoi taas pelaamaan "täysillä". Tein pari helppoa maalia ja toinen lähti kokonaan pois pelistä tilanteessa 7-3.

Kiitos sinulle, joka tuhlasi molempien aikaa 20minuutin verran. Toivottavasti et tule enää tässä vastaan.
 

Kaiparaitis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets
Kuinkahan erilainen tää peli olisi ilman kolikkokauppiaita ja EA:n oikean rahan pakkoja? Ei millään pahalla, mutta onhan tuo nyt aika epäreilua "köyhiä" kohtaan. Kaikki ei saa 3000-5000€/kk palkkaa ja osa tekee muutakin kuin pelaa. Eli nämä poistamalla pelistä tulisi tasapuolinen kaikille. Lisäksi vois tehdä vain yhdellä tilillä per käyttäjä.

Koko ajan saa lukea, että myynnissä se ja se erikoiskortti ja 5 miljoonaa kolikkoa. Hintapyynnöt ei edes oo pahoja ulkomaisiin verrattuna. Tiedän, kohta valitetaan että mitä vittua se sulle kuuluu jos oon rikas. Ei kuulukaan, mutta on se nyt aika väärin koko pelimuotoa kohtaan. Mukava kun itse saa tehtyä ekan Gretzkyn, niin porukalla on jo viisi pykälää isommat kortit kentällä. Ei siinä sitten mitään jakoa ole, jos kaveri osaa pelata yhtään. Tai jos se osaa sen takatolppamaalin. Edelleen muistelen haikeudella NHL 11 ja siinä olleita ominaisuuksia. Siellä oli uran kesto, palkkakatto, pronssipelaajilla aloittaminen jne.. Normi kultakortitkin olivat parhaimmilla valovuosia kallimpia kuin nyt.

Nyt lyödään erikoispakkaa koko ajan ja palkintopakoista valtaosa on ei kaupattavia. Kolikoita saa melkein ilmaiseksi ja EA ei tee mitään. Olen itsekin tähän aiemmin sortunut ja onhan se ihan naurettavaa. Ostat jonkun 600-700K pelaajan ja pistät lihoiksi. Sitten vain kokoat mieleisesi joukkueen. Aivan järjetöntä. Lisäksi parhaimmat tekee noilla myynneillä varmaan 2000€/kk tulot. Miettikää, kun toiset käy töissä tuon saadakseen. Ei mitään järkeä koko hommassa.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Helppo jotenkin yhtyä @Kaiparaitis mielipiteeseen, koska itse lukeudun ainakin niihin jotka haaveilevat hutin olevan samanlainen millainen se joskus oli. Aika pelleilyksi tuo touhu on mennyt kaikinpuolin. Ymmärrän toki, että onhan tuo ihan hauskaa koota se all-star joukkue, itsekkin sitä harrastin joskus aika pakkomielteisesti, mutta nykyään omasta mielestäni saisi tulla edes comppeja missä olisi palkkakatto tai jokin korttirajoitus.

Tosin kyllä itsekkin hyödyn tästä nyky hutin menosta. Tälläkin hetkellä coinseja 350k, koska en niitä tuhlaile ja jemmassa on 5kpl kultakeräilyjä, jotka odottavat hinnan nousua. Ostin niitä pari 40k hinnalla ja jostain uskollisuus pakasta tuli peräti 3kpl.
Tuota olen tehnyt vuosia, että välillä käyn bongaamassa marketista halpoja keräilykortteja myyn ison läjän sitten kun aika on oikea. Tekee ihan helpot ns. taskurahat vähän väliä. Isoin tili mikä on tullu tehtyä oli silloin kun oli vielä hopeakeräilyt ja siitä tulikin jokin iso setti mihin niitä tarvittiin ja hinnat pamahti yön aikana 10k->45k. Itelläni oli niitä jemmassa vähän päälle 20. Tuli noin miljoona coinssia ylimäärästä.

Mutta tunnen itseni ihan junioriksi noiden keräilykorttien kanssa. Taisi olla nhl18 versio, missä hyvä ystäväni omisti 52 kultakeräilyä ja niistä pamahti taas joku ultimate ice card Gretzky setti ja kultakeräilyjen hinnat nousi pilviin. Kaveri osti uuden pelitelkkarin niillä rahoilla.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse olen tuolla vs puolella pärjännyt hyvin viime vuosina. Ihan kaadellut ajoittain noita top20 ukkojakin, joista osa ollut ihan yhden pelimallin ihmeitä, eli pyörivät kulmissa vaikka viikon ja sitten sieltä pyrkivät takatolpille. Vielä viime vuoden NHL:ssä pystyin nämä voittamaan pääsääntöisesti. Ajattelin testata tätä HUT:tia muutaman vuoden jälkeen ja en ollenkaan halua lähteä tuohon stara-metsästykseen mukaan. Itselläni on joku teema ja nyt haen näitä fyysisen pelin pelaajia ja toki haluan laadukkaita sellaisia. Voin suoraan sanoa, että ei ole mitään palaa kauhean monessakaan pelissä. Itse joudun rakentamaan hyökkäyksiä muutamillakin jättösyötöillä keskialueella, että pääsen vastustajan sinisen yli. Vastustaja pääsee kiekonriiistosta yhdellä syötöllä laidasta läpi aina, koska 95%:lla on kaikki raketteja omiin verrattuna.

Tuo yllä mainittukaan ei haittaisi. Itsehän olen tieni valinnut, mutta nyt tässä on tehty puolustaminen täysin mahdottomaksi noita yhden maalin pelaajiakin vastaan. Onetimerit noilla tähtipelaajilla menevät läpi ilman kauheita kiemuroitakaan kulmissa... ainakin näitä omia 83-85 puolustajia vastaan, joista jokainen on kyllä puolustusarvoiltaan kova. En saa niitä takatolppasyöttöjä katki vaikka tiedän sen syötön lähteävän. Olen kokeillut painostamalla kiekollistapelaajaa ja jättää AI pakeille maalinedustan. Yleensä siinä käy niin, että juuri taklaushetkellä kiekko lähtee lavasta ja AI pakki katselee vierestä. Ikinä se kiekko ei osu siihen taklaavaan pelaajaan, vaikka olisi ns. syöttölinjalla. Sitten olen kokeillut passiivisempaa mallia, eli sentterillä ottaa AI pakkien kanssa keskustaa kolmella pelaajalla. Menee silti läpi. Eihän tuossa ole mitään järkeä tai sitten tässä on joku juttu, jota en todella ole tajunnut.

On tosi sääli vain ,että noin yksipuolisella pelaamisella pärjää. Peli ei kannusta monipuoliseen pelin rakentamiseen. Siniviivalta en ole pakilla tehnyt maalia varmaan 20 peliin. Myöskään niin sanottu toiseen aaltoon pelaaminen ei kannata, koska AI osaa sen puolustaa pois. Äsken oli lähellä, että en saanut tappioputkeani poikki. Vastustaja ampui kaksi flipperikiekkoa siniviivalta maaliin, joka itseltäni ei ole onnistunut. Tasoitin vielä pelin, mutta vs sai pelin lopussa 2 vs 1 hyökkäyksen jonka otin pois ainoalla tavalla, jonka olen keksinyt poikkarin katkaisemiseen heittäydyin ja kiekko meni maalin taakse, josta vastustaja ampui maalivahdin selän kautta voittomaalin 20 sekuntia ennen loppua, mutta hei tuli muita kun takaktolppamaaleja. Katsoin vain pleikkarin näyttöä epäuskoisesti, että jep jep.
 
Viimeksi muokattu:

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
On tosi sääli vain ,että noin yksipuolisella pelaamisella pärjää.

Tuo liian helppo takatolppa on kyllä itselleni pilannut koko pelin. Todella yksitoikkoista peliä, voititpa tai hävisitpä ottelun. Omat tilastot osoittavat, että joka toinen peli päättyy tappioon, eli huonointa statsia koskaan. Ennen kaikkea ärsyttää tuo varman maalin puolustaminen/yrittäminen, mutta muutakaan ei voi tehdä. Siihen vielä yliviritetty momentum päälle, niin tosi hauskaa pelata 4 minuutin erillä yhteensä jotain 15 maalin pelejä yhtenään. Ei mitään järkeä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo liian helppo takatolppa on kyllä itselleni pilannut koko pelin. Todella yksitoikkoista peliä, voititpa tai hävisitpä ottelun. Omat tilastot osoittavat, että joka toinen peli päättyy tappioon, eli huonointa statsia koskaan. Ennen kaikkea ärsyttää tuo varman maalin puolustaminen/yrittäminen, mutta muutakaan ei voi tehdä. Siihen vielä yliviritetty momentum päälle, niin tosi hauskaa pelata 4 minuutin erillä yhteensä jotain 15 maalin pelejä yhtenään. Ei mitään järkeä.

Yhdessä vaiheessahan sitä vaikeutettiin patchillä. Ilmeisesti kitinä alkoi sitten, että nyt mun Gretzkyn syötöt ei enää mene perille ja nyt ollaan taas tässä.
 

Ilmapallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, PuiU
Mistäköhän näkisi mitkä synergiat Saku Koivun 91 kortilla on? 90 kortilla on pikakiituri joka kelpaisi mutta onkohan 91 samat?
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Mistäköhän näkisi mitkä synergiat Saku Koivun 91 kortilla on? 90 kortilla on pikakiituri joka kelpaisi mutta onkohan 91 samat?

Tietääkseni 91 kortilla on samat synergiat, aivan varma en toki ole.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies

Ralph

Jäsen
Mikäs se hienompaa kuin johtaa online-peliä 8-2 ja sitten netti katkeaa. Itsellä siis. Tappiohan siitä tulee tilastoon. Tän jälkeen ei ole suurta motivaatiota pelata heti lisää vaan jatkaa taas huomenna.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Siis, että näkisi viimeisimmän vastustajan pelit, joukkueen ja divarin. Koska eilenkin tuli yllättäen tiimi vastaan, jolla ei ollut Lemieuxia, Gretzkyä ja kumppaneita. Oli tosi hyvä pelaamaan ja ottelu oli tiukka. Olisin täydestä mielenkiinnosta halunut kytätä tämän pelaajan tilastoja.

Tämä. itselleni tuli vastaan viikonloppuna paras pelaaja jota vastaan olen pelannut uudessa änärissä. Taivaan tähdet oli kuitenkin itselleni järjestyksessä ja jollain ilveellä otin 6-2 voiton. Kun ei tosiaankaan pelaajan statseja löytynyt niin koitin googlettaa pelaajan nimimerkkiä ja sehän tärppäsi. IIHF:n sivuilla oli ESports uutinen, jossa tämä oli hävinnyt Ruotsin mestaruusturnauksessa tulevalle mestarille 6-1 NHL20. Tuskin siis ihan huono pelaaja. Tuntuu sopivan nämä ruotsin eliittipelaajat, sillä jonkin version Ruotsin kakkosen löylytin kahdesti tutuin lukemin 6-2. Jälkimmäisellä voitolla tuli jo rage viestiä. Ironisempaa olisi 1-6 lukemat, mutta ollaan tyytyväisiä tähän(hymiö). Sen sijaan joku keskiverto suomalainen pöllyttää mut 9/10.

Rivalsissa olen jumittunut täysin nelosdirreen. Mahtoikohan vuoden tauon aikana osaaminen unohtua vai onko rivalssin dirret niin paljon kovempia kuin aiemmat divarit? Toisaalta nykyään enää jaksa puristaa ohjainta niin kovaa kuin aikoinaan. Kovemmat vastustajat vedetään toki täysillä, mutta heikommat vihut menee lonkalta pelaten ja niistä usein tuleekin tappio. Ehkäpä se ikäkin vaikuttaa ja osittainen tunteen/kunnianhimon puuttuminen vaikuttaa jo näin paljon menestymiseen.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Täytyy vielä kysyä onkohan pelissä synkrobugia olemassa tai vastaavaa. Tämä on vähän huono homma, kun ei näy vastustajan edellisiä pelejä. Äsken peli katkesi 42 sekuntia ennen loppua 5-2 johtoasemasta ja minulle tappio. Netti toimii, servut toimii, siis niinku hä?
 

Ralph

Jäsen
Tulipa nähtyä kaksi uutta pelaajatyyppiä minulle. Ensiksi tällainen mikä täällä on mainittu eli johdossa maalin taakse kiertelemään lähtevä. Perään sellainen, jolle ainoa vaihtoehto oli suoraan syötöstä laukominen. Tiedän kyllä itsekin, että online-pelissä suurin osa maaleista tehdään tuolla tavalla, mutta että se on ainoa vaihtoehto. Kertaakaan ei laukonut muulla tavalla ja puolittaisesta läpiajostakin piti kaartaa taaksepäin, jotta sai haettua suoraan syötöstä laukausta. Harmi etten rikkonut tuossa tilanteessa ja antanut rankkaria, sillä olisi ollut jännä nähdä mitä olisi siinä yrittänyt vai olisiko luovuttanut suosiolla.

Patrick Roy on muuten paska maalivahti tässä pelissä. Pitikin mennä tuhlaamaan ikonikortteja ja sen myötä paljon kolikoita 88-overallin kaveriin, joka liikkuu kuin sumopainija jäällä ja päästää siniviivasta lähteviä ripuliranteita ilman maskia räpyläkäden puolelta sisään. Täytyypi odottaa noita palkintopakkoja, että josko sieltä tulisi joku 84-85-overallin maalivahti. Kuitenkin olisi paljon parempi kuin tämä "pelin paras maalivahti". Täytyy pelata ennen sitä Juuse Saroksella.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Eilen tuli vastaan sellanen vekkuli velikulta, joka lopetti pelaamisen aina ku kiekko oli Victor Hedmanilla. Koita siltä nyt ottaa kiekko pois ilman jäähyä! Sitten pelasi ylivoimat normaalisti.
Voi jeesus.. kaikkea ne pojat keksii =D
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ensiksi tällainen mikä täällä on mainittu eli johdossa maalin taakse kiertelemään lähtevä. Perään sellainen, jolle ainoa vaihtoehto oli suoraan syötöstä laukominen. Tiedän kyllä itsekin, että online-pelissä suurin osa maaleista tehdään tuolla tavalla, mutta että se on ainoa vaihtoehto. Kertaakaan ei laukonut muulla tavalla ja puolittaisesta läpiajostakin piti kaartaa taaksepäin, jotta sai haettua suoraan syötöstä laukausta. Harmi etten rikkonut tuossa tilanteessa ja antanut rankkaria, sillä olisi ollut jännä nähdä mitä olisi siinä yrittänyt vai olisiko luovuttanut suosiolla.
Tuon rankkarin olisin ehdottomasti halunnut nähdä... :D

Yksi ihan käsittämätön homma aukesi eilen. Pataan tuli 8-1. Ylivoimaisesti kovin vihu mitä vastaan olen pelannut omasi sitten sellaisen nipun, että oksat pois, 7-8 kpl +90 overall pelaajia. Huh huh. Mutta. Mutta. Ja mutta, sillä oli maalissa "kahden metrin Koskinen overall 81". Kysyn vaan, että WTF?

Aiemmissa versioissa liki ainoa millä oli merkitystä oli veskarin pituus. Onkohan edelleen oikeasti sama juttu, vai oliko ko. vihu jäänyt vain kiinni menneeseen? Vaikea sanoa varmasti miten on.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Patrick Roy on muuten paska maalivahti tässä pelissä. Pitikin mennä tuhlaamaan ikonikortteja ja sen myötä paljon kolikoita 88-overallin kaveriin, joka liikkuu kuin sumopainija jäällä ja päästää siniviivasta lähteviä ripuliranteita ilman maskia räpyläkäden puolelta sisään. Täytyypi odottaa noita palkintopakkoja, että josko sieltä tulisi joku 84-85-overallin maalivahti. Kuitenkin olisi paljon parempi kuin tämä "pelin paras maalivahti". Täytyy pelata ennen sitä Juuse Saroksella.

Roysta ei ole omakohtaista kokemusta tässä änärissä, mutta maalivahdeista yleisesti on. En suosittele ostamaan maalivahteja ainakaan yli 10k summalla, sillä tässä pelissä ei ole lähtökohtaisesti väliä, kuka siellä tolppien välissä on. Paras kriteeri on pituus, ja lähes kaksimetriset kaverit kuten Bishop ja Kuemper ovatkin tämän änärin parhaita veskareita. Itselläni maalissa on Winnipegin kakkosveskari, 80 overall Laurent Brossoit, joka on jostain syystä meikällä aivan maaginen ja on torjunut 12 pelistä 10 voittoa Rivalsissa :D

Yritin tässä selittää vain sitä, että maalivahdin toimivuus/toimimattomuus ovat edelleen täysin arpapeliä, ja kannattaa kokeilla eri veskareita, sillä hyvin pienen budjetinkin kaverit saattavat toimia loistavasti. Jos pakoista tulee joku hyvä kassari, niin ei muuta kuin maalille vaan, mutta marketista niitä on turha lähteä isoilla summilla ostelemaan :D
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilen tuli vastaan sellanen vekkuli velikulta, joka lopetti pelaamisen aina ku kiekko oli Victor Hedmanilla. Koita siltä nyt ottaa kiekko pois ilman jäähyä! Sitten pelasi ylivoimat normaalisti.
Voi jeesus.. kaikkea ne pojat keksii =D

Itsellänikin tuli taannoin vastaan pelaaja, joka toimi vähän samalla tavalla Charan kanssa. Mutta kyllä kaikilta tuollaisilta saa kiekon pois taklaamalla, jopa pienelläkin tyypillä ja ilman jäähyä.

Ja taklaamisesta puheen ollen, niin olen tässäkin versiossa huomannut sen, että taklauksia reippaasti jakamalla saa aika monta kertaa etua itselle. Melko usein taklattu pelaaja jää ison taklauksen jälkeen keräilemään kamojaan ja jos/kun siinä vaiheessa pääsee vastahyökkäykseen, niin helppoa on.

Ja toiste päin myös niin, että ne pelaajat jotka tulevat vastustajan siniviivalle asti antamaan vastapallotaklauksia ovat usein niitä, jotka häviävät pelejä runsasmaalisesti, koska tuollaisen ylitaklauksen ohittaminen on todella helppoa.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Oma joukkue tällä hetkellä:

83 Meier - 84 Couture - 82 Rakell
84 Kuznetsov- 85 Barkov - 82 Tkachuk
83 Mantha - 83 Aho - 81 Toffoli
83 Radulov- 80 Fischer - 79 Roussel

84 Hedman - 83 Klingberg
82 McDonagh - 83 Dumba
81 Sergachev - 78 Välimäki

84 Hellebuyck
77 Primeau

Meier, Couture ja Dumba Dynamic Duo kortteja ja Brady Tkachuk Lit vs Grit-kokoelmaa. Synenergiat edellä joukkue kasattu, kun aktiivisina ovat sekä Swarm, Howitzer, Light the lamp ja Magician. Tykkään kasata joukkueen aktiivipelaajista, varsinkin kun pakoistakaan ei ole sattunut mitään gretzkyjä tai yzermaneja tulemaan. Nyt sitten tavoitteena säästää rahaa ja hankkia 90-100 k Franchise greats-Girouxta varten. Toki pakistoonkin ehdottomasti vahvistus menisi.

Jännä kyllä tämä Rivals-pelimuoto. Nyt 48 peliä takana ja rekordi on 24-24. Joko tietokone osaa arpoa juuri samantasoisia vastustajia, tai sitten tuo maalinedustan poikkisyöttely tekee sen että pelit ovat aikalailla arpapeliä, kummalla menee useammin läpi.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Tuon rankkarin olisin ehdottomasti halunnut nähdä... :D

Yksi ihan käsittämätön homma aukesi eilen. Pataan tuli 8-1. Ylivoimaisesti kovin vihu mitä vastaan olen pelannut omasi sitten sellaisen nipun, että oksat pois, 7-8 kpl +90 overall pelaajia. Huh huh. Mutta. Mutta. Ja mutta, sillä oli maalissa "kahden metrin Koskinen overall 81". Kysyn vaan, että WTF?

Aiemmissa versioissa liki ainoa millä oli merkitystä oli veskarin pituus. Onkohan edelleen oikeasti sama juttu, vai oliko ko. vihu jäänyt vain kiinni menneeseen? Vaikea sanoa varmasti miten on.

Ainakaan NHL 20:ssä mokella ei ollut juuri mitään merkitystä kun tarkastelin koko kauden torjuntaprosentteja. Isoilla ehkä marginaalisesti parempi kuin pienillä, ovr aika merkityksetön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös