Ilmoitukset

Rasistiset viestit eivät ole tälläkään palstalla sallittuja. Tämän vuoksi nimimerkit Tkachuk7 ja San Jose Shark #50 ovat seuraavan viikon ajan pelikiellossa.

Nimimerkki bunghole on saanut viikon pelikiellon keskityttyään Ässien osiossa offtopiciin ja provosointiin.

"Moi X!" viestit ovat paitsi turhia, myös rikkovat sääntöjen 10§:ää, sillä emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki Matza187 on passitettu viikon ajaksi pelikieltoon.

Nimimerkit Styge ja hokijone ovat puolestaan saaneet viikon pelikiellon "Suomi 101 vuotta"-ketjun mauttomista ja hyvän maun vastaisista viesteistään.

Nimimerkki hammer lynx on seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella kirjoitettuaan toistuvasti henkilökohtaisuuksia ja rasismia sisältäviä viestejä.

Sulje ilmoitus

NHL-tarrat

Viestiketju osiossa 'Testialue' , aloittajana rtZ47gh, 14.02.2018 klo 08.54.

 1. rtZ47gh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Colorado Avalanche
  Saisiko täältä neuvoa... poika keräilee paninin nhl-tarroja. Vaihtareita on kertynyt jo aikamoinen kasa. En vain ole löytänyt ja/tai osannut etsiä oikeaa palstaa, missä voisi tavoittaa muita keräilijöitä. Osaisiko siis joku neuvoa mistä voisi löytää?
   
 2. Mahtiankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Anaheim Ducks
  Korttifriikit on oikea paikka tähän tarkoitukseen. Kannattaa tsekata myös Facebookin puolelta Korttifriikkien ryhmä. (Linkit vievät Korttifriikit-sivustolle sekä Facebookiin)
   
 3. BelajaSmert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  kkkklllllki mnji